Accessibility Tools

Breadcrumbs is yous position

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
30 minutes reading time (5954 words)

Politică, economie, finanțe, împreună

Vechea politică s-a dovedit adesea controlată de forțele economice și nu acționează în deplină autonomie. Partidele politice în primul rând, și reprezentanții lor politici, după ce sunt aleși, nu decid întotdeauna, pentru binele întregii populații, ci ajută adesea doar o parte foarte bogată, în detrimentul oamenilor mai puțin înstăriți, sau favorizând doar unele categorii, fără a respecta celelalte categorii. Au fost, și sunt chiar și acum, peste tot în lume, multe scandaluri, cu cazuri de corupție, afaceri ilegale, activități sexuale, șantaj, și cu mulți politicieni, suspecți și adesea condamnați.

DirectDemocracyS, în multe articole, a explicat tuturor, cum sunt luate deciziile politice de către noi și cum, cu multă inovație, va pune în practică democrația autentică pentru prima dată în lume.

Puterea în mâinile poporului suveran, care o deține mereu: înainte, în timpul și pentru prima dată în lume, chiar și după alegeri. Pentru că însăși esența democrației cere ca poporul să decidă, iar politicienii să execute, pe baza voinței întregii populații. Lucrul care ne înfurie este că ne-au luat dreptul de a ne exprima, de a le permite tuturor să facă ce vor. Dacă ar face treaba bună, atât partidele tradiționale, cât și „bunii” lor reprezentanți ar primi pe bună dreptate laudele noastre și nu ar fi nevoie să ne plângem. Dar spectacolul indecent și condițiile în care ne-au redus pe noi, pe familiile noastre și pe planeta noastră, fac să fie absolut necesar să schimbăm și să îmbunătățim politica mondială și, în consecință, să ne schimbăm și să ne îmbunătățim viețile.

Întotdeauna pentru prima dată în lume, cu DirectDemocracyS, și cu toate proiectele noastre conexe, cetățenii sunt informați în permanență, de către grupuri de specialiști competenți, independenți, cinstiți, care sugerează alegătorilor noștri cele mai bune alegeri, oferindu-le, nu numai cele mai complete și detaliate. informarea, dar și prognoza, a consecințelor fiecărei alegeri.

Dragi prieteni, alegători informați, înseamnă să aveți o putere conștientă și să alegeți întotdeauna cele mai bune căi de mers, toți împreună. Nu o putere incompetentă, care îi ajută doar pe cei puternici. Cu toții ne vom implica în politică, ajutând pe toată lumea, dar începând mereu cu oamenii aflați în dificultate. Aceasta nu este doar o promisiune, ci un jurământ, care este scris în fiecare dintre articolele noastre și în fiecare dintre regulamentele sau statutele noastre.

Dacă până de curând, nu pe bună dreptate, oamenii erau împărțiți în clasa bogată, clasa mijlocie și clasa săracă, toate cu diverse categorii, în ultimul timp clasele sociale sunt doar 2. Superbogații și puternici, care controlează totul și gestionează viețile tuturor și a celor super săraci, care se luptă să trăiască și care nu au nicio șansă și nicio șansă să-și schimbe și să-și îmbunătățească viața și pe cea a familiilor lor.

Pentru a evita „revoltele”, au făcut, și sunt încă, într-un mod lent, treptat, dar inexorabil.

Să fiu clar, niciunul dintre noi nu-i invidiază pe cei care s-au îmbogățit, într-un mod corect din punct de vedere etic, fără să-și exploateze muncitorii, fără să ne distrugă planeta. Nu intrăm, iar dacă sunt, îi alungăm, pe așa-zișii „urători în serie” „lei de la tastatură”, care nu sunt niciodată de acord cu nimic, sau pe cei care îi invidiază bolnavicii pe cei bogați și celebri. Nu suntem, și nu vom fi niciodată, Robin Hoods ai politicii, care ia de la bogați, pentru a dărui săracilor. Sunt multe, de forte politice, nascute sa protesteze, si sa distruga, batand joc de prosti, care chiar cred, ca la o confruntare frontala, cu sistemul politic si economic actual, poti avea cea mai mica sansa, sa restabilirea unei „justiții sociale”.

Singurul mod de a avea o lume justă și una mai bună pentru toată lumea este să construiești, fără să treci vreodată la o coliziune frontală.

Cei puternici, în special cei care au fost de câteva generații, au avut suficient timp să se organizeze, să conducă organizații și mișcări de protest.

Suntem o organizație cu propunere, cu un proiect politic imbatabil, și cu o metodă de lucru practic perfectă. Și oricine ni s-a alăturat, sau o va face în viitor, știe despre ce vorbim.

În acest articol nu dorim să explicăm, și să repetăm, potențialul enorm al DirectDemocracyS, și al tuturor proiectelor aferente, dar vrem să prevenim unele critici, din partea unor oameni neinformați și superficiali. Pentru că am prezis că va exista și vrem să ne anticipăm detractorii explicând câteva concepte de bază.

Noi, care vorbim mereu despre modul în care politica ar trebui să fie autonomă, și să nu suferim nicio interferență din partea economiei, finanțelor, băncilor și altor „puteri puternice”, creăm în marele nostru univers, pe lângă galaxia inovatoare a politicii, un proiect de economie, finanțe, informație, comunicare, radio, TV, multimedia, sport, chiar și înființarea unei bănci și, de asemenea, crearea unei monede nou-nouțe, * Time *, și chiar a unei criptomonede, TimeCrypWS SWCT, prin urmare toate activitățile, cu profituri considerabile, și evoluții, în toate sectoarele de activitate.

Mulți vor argumenta: acestea sunt exact ca și celelalte? Se lasă și ei controlați de proiecte economice? Vă înțelegem, este logic să ne întrebăm, dar noi nu suntem ca ceilalți, suntem inovatori în toate.

Ca și în DirectDemocracyS, unde totul aparține tuturor, chiar și în proiectele conectate, totul aparține celor care participă și ni se alătură.

În acest articol, vom explica care sunt motivațiile noastre, apoi de ce o vom face, cum o vom face și oricine va înțelege, că suntem cu adevărat inovatori, în tot ceea ce am creat. Și mai presus de toate veți înțelege, că nu doar politica este falsă, și nu funcționează bine în lumea noastră, ci sunt multe sectoare, în care este nevoie de o inovație reală, de o schimbare și mai presus de toate de o îmbunătățire. Deci, chiar și în economie, finanțe și în toate sectoarele, este nevoie de ceva nou și mai ales mai bun.

Înainte de a continua, avem doar două întrebări pentru tine.

Prima este: dacă te gândești că trăim într-o lume dreaptă, în care toată lumea are șanse egale, să avem o viață mai bună și decentă?

Al doilea este: dacă considerați că un proiect politic, chiar și unul frumos și complet, ca al nostru, fără o forță economică care să-l susțină, nu va putea niciodată să se facă cunoscut, și să reziste, provocărilor enorme care vor exista, nu numai din partea tuturor celorlalte forțe politice, ci și a tuturor „puterilor puternice”, care cu noi vor pierde orice posibilitate de a exista și dacă putem „lupta” cu economia, și cu finanțele mondiale, care cu noi. , ar trebui să-și schimbe și să-și îmbunătățească regulile?

Dacă răspunsurile tale sunt: nu, nu trăim într-o lume dreaptă, și nu, nu vei putea niciodată să supraviețuiești, și să câștigi toate bătăliile, împotriva „puteriilor puternice”, dacă nu ai tu însuți, un economic și putere financiară, arăți, ca întotdeauna, că înțelegi adevărul! Bravo, eram siguri, iar cei care nu înțeleg toate motivele se pot opri din citit.

Totuși, trebuie să o repetăm: nu luptăm împotriva nimănui, ci ne creăm propria noastră politică, propriile noastre finanțe, propria noastră monedă, propriile noastre informații, multimedia, televiziune radio, informațiile noastre, evenimentele noastre, activitățile noastre sportive și activităţi proprii de tot felul.

Și știi cum o facem? Cu siguranță nu distrugând ceea ce există deja, ci creând ceva nou.

Fără a deranja pe nimeni, ne vom crea tot potențialul de care vom avea nevoie.

Și știi cum o să facem? Făcând inutile, secole, milenii, în care s-au creat în mod artificial dezbinări, ura, discriminări de tot felul.

Facem, și vom face totul cu calm, cu atenție la fiecare detaliu, creând proiecte comune, ale tuturor oamenilor buni de pe pământ, bazate pe încredere, și respect reciproc, și pe reguli foarte rigide, respectate de toți, bazate pe meritocrație, cu idealuri și valori, toate bazate pe logică, corectitudine și bun simț.

În fraza anterioară, v-am explicat esența fiecăruia dintre proiectele noastre și de ce suntem siguri că niciodată nu putem eșua, sau chiar să greșim. Avem zeci de mii de experți, din toate sectoarele, care mai întâi gratuit, apoi cu compensație pentru colaborările lor, ne ajută să nu greșim.

De-a lungul istoriei, ei ne-au împărțit întotdeauna artificial și ne vom reuni, în mod firesc.

În politică, vom fi cei mai buni, și este clar pentru toată lumea, dar nu forțăm pe nimeni să ni se alăture și nici nu cerem, vechea politică să se schimbe, să se îmbunătățească și să devină mai democratică și mai liberă (pentru că niciodată ar putea.face din cauza unor conflicte uriaşe de interese). Ni se vor alătura cei care au un minim de inteligență, iar chiar și cei mai puțin inteligenți vor înțelege că suntem singura speranță, pentru toată lumea, de a trăi într-o lume diferită, dreaptă și mai bună. Dar și proștii, și din păcate sunt atât de mulți, care se lasă manipulați, și care se lasă bătuți de râs de politica actuală, văzând profunzimea intelectuală, iar personalitățile, pe care le vom prezenta ca candidați, vor nu putem vota la alegeri, ceea ce pentru noi. Nu ne acuzați că suntem prea optimiști, nu suntem, și nu ne acuzați că suntem înfățișați, timpul ca întotdeauna ne va da dreptate. Suntem doar realiști. Cu siguranță veți fi înțeles potențialul nostru enorm și mulți le pare rău că nu au ideile noastre. Chiar dacă ar fi făcut-o, fără metoda noastră, nu ar putea niciodată să susțină un asemenea proiect. Dar pentru a fi sigur și pentru a înțelege despre ce vorbim, vă rugăm să recitiți, chiar și de câteva ori, toate informațiile noastre de pe site-ul nostru:

https://www.directdemocracys.org/

si daca tot crezi ca exageram, iti vei da seama ca suntem, si vom ramane mereu, doar realisti.

Vom pune în practică același proiect inovator, și în toate proiectele de economie, finanțe, informație, comunicare, radio, TV, multimedia, sport, chiar și înființarea unei bănci, iar cu noua monedă, *Time*, un TimeCrypWS SWCT criptomonede și toate celelalte active, în fiecare sector de afaceri.

Dezvăluim un secret, pe care mulți dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați îl cunosc de mult timp, nicio persoană, care nu este utilizatorul nostru înregistrat verificat, pe site-ul nostru oficial de politică, nu va putea participa, în faza inițială, și în faza fundamentală, a proiectelor noastre economice și financiare.

De fapt, creăm, pentru că lucrăm deja în fiecare sector, o economie și o finanțare paralele cu cele deja existente, care este rezervată doar celor care sunt alături de noi. Și înainte de a ne acuza că suntem prea închiși și că nu permitem nimănui, care nu gândește ca noi politic, să ni se alăture, citiți mai departe și veți înțelege toate motivațiile noastre.

Nu am putea fi niciodată competitivi în finanțele și economia actuală, pentru că piața existentă, dintr-o mare frică de concurență, ar încerca să saboteze și să facă toate activitățile noastre să eșueze prin orice mijloace posibile, legale sau ilegale. Vor încerca la fel, dar cu mecanismele noastre, și cu algoritmii noștri, deja am prevăzut totul și nu vor avea nici cea mai mică șansă să ne împiedice, sau să ne încetinească.

Nu ne vor putea opri niciodată, pentru că acționăm în totală legalitate, respectând absolut fiecare lege internațională, națională și locală. Vom face doar activități legale, corecte din punct de vedere etic, ecologic, cu grija și protecția oricui colaborează cu noi. Prieteni, nu vor fi niciodată, și fără motiv, oameni care vor lucra pentru noi, ci doar oameni care lucrează cu noi, deci cu noi. Pare un pic un proiect comunist, și nu te-ai aștepta, de la oameni total anticomuniști ca noi. În schimb, este și va fi întotdeauna, pentru că este corect ca oricine participă la succesul oricărei afaceri să primească o compensație echitabilă pentru munca sa. Pentru că faptul de a lucra împreună dă o idee bună de unitate, colaborare și respect reciproc, pe care le punem în practică în fiecare dintre proiectele noastre.

Unul pentru toți, toți pentru unul, nu este un slogan, care amintește de cei 3 Muschetari, pentru noi este o regulă fundamentală, să facem totul să funcționeze perfect.

Deci haideți să ne creăm propria economie, bazată pe competență, onestitate și meritocrație.

Înainte de a continua, să facem o premisă.

Într-un an de activitate aproape necunoscută, am primit mai multe mesaje, de diverse feluri. Unele amenințări, și unele încercări de a ne opri, care confirmă că suntem enervanti, și deci suntem pe drumul cel bun, dar și multe propuneri de a vinde, oamenilor, sau companiilor, toate proiectele noastre, și pentru a obține multă avere. , și putere, în timp ce să preia puterea actuală, în activitățile noastre. Dar din moment ce suntem total incompatibili cu vechea politică, nici puterile economice, care vor să ne „cumpere”, nu ar ști să ne gestioneze proiectele. Nu sunt obișnuiți cu democrația, libertatea și, mai ales, dreptatea socială, bazată pe meritocrație și egalitatea de șanse.

Tuturor le-am răspuns la fel: nu deranjam pe nimeni, nu ne este frică de nimeni și mergem pe drumul nostru. Dacă înainte eram 282 de persoane din diverse țări, cu locuri de muncă diferite, opinii politice diferite și din diverse sectoare sociale, acum, la jumătatea lui iulie 2022, suntem 109400 de utilizatori înregistrați verificați, și cu mulți, care solicită să ni se alăture, și creștem continuu.

În acest sens, vrem să vă mulțumim pentru stima, încrederea și respectul dumneavoastră, care sunt reciproce de către noi toți. Dacă să oprim 282, a fost foarte greu, aproape imposibil, acum bulgărele nostru de zăpadă, care coboară din munte, devine, din fericire pentru noi, o avalanșă uriașă, care va copleși tot răul care este pe pământ.

Ne cerem scuze pentru comparația noastră, cu cei care, din păcate, au murit, sau și-au pierdut rude, sau prieteni, în avalanșe tragice, din cauza schimbărilor climatice, parțial provocate tot de om. Bulgărul de zăpadă, care devine o avalanșă, imposibil de oprit, care va copleși tot ce este putred în lume, pentru a-l curăța de crimă, corupție, șantaj, violență, escrocherii și oameni răi (din fericire puțini, dar puternici), care se joacă cu destinele oamenilor. Care exploatează, înșală oamenii și distrug planeta.

Celor care au dorit să cumpere proiectul nostru, le-am spus că doar dacă 100% dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați sunt de acord să vândă, o vom face, cu mare regret. Evident, primii 282 de utilizatori, cei peste 300 de administratori ai noștri și toți utilizatorii noștri înregistrați verificați, nu sunt interesați să vândă, pentru că ar însemna eșuarea intenției noastre de a schimba și de a îmbunătăți lumea. Acum, marii capitalisti ne vor critica pe noi, si expertii in economie, care ne vor explica ca este neeconomic, sa nu vindem, daca oferta este buna. De asemenea, suntem inovatori în acest sens, nu există nicio sumă de bani care să ne poată cumpăra. Așa cum există, și repetăm, o amenințare care ne poate speria. Vom putea întotdeauna să răspundem tuturor, cu multă inteligență, determinare, unitate și viteză.

Revenind la economia noastră, și la finanțele noastre, inovatoare și de succes, vă aducem câteva detalii.

Participarea, așa cum am spus deja, este rezervată utilizatorilor noștri înregistrați verificați și este pe bază voluntară. Există o sumă fixă, pentru a intra în capitalul nostru social, care crește în funcție de numărul utilizatorilor noștri înregistrați verificați, care ni se vor alătura. Atenție, nu este o schemă Ponzi, nici o piață pe mai multe niveluri, pe care o considerăm nedreaptă, și aproape întotdeauna nepotrivită moral și incompatibilă cu ideile noastre. Participăm cu toții, cu aceleași posibilități, și cu aceleași sume, sau cu diferențe minime, și nu îi recompensăm pe primii, făcându-i pe cei din urmă să piardă bani.

Există mulți algoritmi și reguli foarte detaliate, care au totuși câteva concepte importante la bază. O explicație detaliată le vom oferi, doar celor interesați, într-un articol viitor, dar cu toții spunem că se investesc sume minime, atât în capitalul social, cât și în diversele proiecte pe care le derulăm împreună.

Prudență. Înainte de a continua, reamintim tuturor că investiția, banii, bunurile, serviciile și împrumutul muncii, în activități financiare și în proiecte economice, cumpărarea și vânzarea de acțiuni, investiția în criptomonede, poate fi riscantă și poate fi pierdută. bunuri și timp prețios. Prin urmare, invitația noastră este să citim cu atenție, fiecare dintre proiectele noastre, și să ne consultam cu specialiști, înainte de a lua orice decizie. Nu investiți niciodată capital, bunuri, servicii și utilități, care sunt esențiale pentru supraviețuirea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Chiar dacă luăm toate măsurile pentru a preveni și a preveni ca oamenii să piardă timpul, capitalul sau bunurile de diferite feluri, există întotdeauna, chiar și cea mai mică posibilitate de a pierde, chiar dacă doar parțial, investițiile făcute. În plus, nu toate activitățile noastre vor începe în același timp, așa că vă puteți angaja banii, chiar și pentru perioade destul de lungi, fără multe posibilități de retragere. Întrucât proiectele noastre și activitățile noastre sunt gestionate și controlate de toți utilizatorii noștri înregistrați înregistrați, mai aveți o garanție, că nimeni nu fuge cu banii și că nimeni nu organizează escrocherii. Totul este, și va fi întotdeauna, al fiecăruia, evident în funcție de investițiile făcute, și de acțiunile pe care le deține, în fiecare afacere. Alegerea trebuie făcută pe baza cunoștințelor pe care le are în fiecare sector. A alege cu grijă care și câte investiții să faci și când să le faci, este una dintre formulele ideale pentru a obține un mare succes.

Cum funcționează activitățile inițiale?

In primul rand, fiecare persoana, utilizator inregistrat verificat, pe site-ul nostru politic, are dreptul de a participa, cu o singura actiune personala, si cu o singura participare, la diferitele proiecte in care alege sa intre, pe baza unui cod unic. securitate, afacerii noastre generale. Cu capitalul social strâns de toată lumea se vor face investiții de felurite feluri, cu reguli diferite, dar cu certitudinea că toți oamenii vor fi protejați, și fiecare investiție, care printre altele va fi egală. Pentru fiecare ban strâns, ca capital social, se va face un control strict asupra modului în care va fi cheltuit sau asupra modului în care va fi investit.

Fondurile de garantare vor fi întotdeauna create pentru a preveni și pentru a evita orice fel de problemă, în special lipsa lichidității. Primele câștiguri din fiecare activitate vor fi folosite pentru a returna, celor care doresc, capitalul investit inițial, și capitalul diferitelor proiecte, dar și o parte din profituri, pentru a crea profit. Cei care doresc să continue investiția, în schimb, vor putea face acest lucru, cu reguli foarte simple, dar rigide, pentru a preveni acumularea de acțiuni, și pentru a împiedica oamenii să se expună economic, cu sume prea mari.

Câștigul real, însă, nu va fi cu acțiunile individuale, ci cu timpul și munca fiecărui participant. Pentru că la prima vedere, până acum, ar putea părea un proiect simplu, și foarte corect, aproape „comunist”. Dar din moment ce comunismul nu creează dezvoltare, nu dă celor care participă, motivațiile potrivite și creează stagnare economică, am prevăzut, pentru oricine participă pe lângă capitalul social și de proiect, și își pune timpul și munca sa, la dispozitia unuia sau mai multor proiecte, posibilitatea de a obtine venituri suplimentare, pe baza veniturilor generate de fiecare, pentru fiecare proiect, si pe baza meritului, competentei si onestitatii. Poate părea puțin complicat, dar este foarte simplu, dacă ai toate detaliile și toate regulile noastre. Prin urmare, chiar și în aceste activități, cei mai buni, și cei care muncesc din greu, este corect să câștige mai mult, decât cei care fac puțin sau nimic. Productivitatea este răsplătită și orice formă de contribuție la succesul tuturor activităților noastre.

În plus, oricine se află în „piața noastră paralelă” va avea avantaje considerabile și multe facilități, precum și reduceri și oferte speciale, asupra cărora nu vor fi tolerate speculațiile.

Prevenim o altă eventuală critică, explicând că pentru fiecare activitate pe care o desfășurăm, avem reguli clare, care vor fi respectate de toți, într-un mod complet. Așa că pentru cei care cred că investim, toate la fel, și că fiecare pune o singură acțiune, apoi împarte, vă spunem că așa este, doar pentru un procent variabil, din fiecare activitate. Un alt procent se bazează pe investiții, pe baza acțiunilor deținute, în mod variabil, de la utilizator la utilizator, ca în piața actuală, cu mult mai multe protecții. Un alt procent, pe de altă parte, se bazează pe munca efectivă și pe contribuțiile individuale sau de grup. Totul se face, după o metodă, pe care o vom explica, într-un alt articol, doar celor care ni se alătură.

În unele activități, oameni din afara proiectelor noastre vor putea intra, pe viitor, fără multe avantaje, și fără multe facilități, dar pentru pur profit, și într-un mod reciproc avantajos, după reguli clare, rigide și foarte atente. , pentru a preveni problemele.

Și acum explicația pe care toată lumea o așteaptă, ce legătură are politica cu economia?

Aceeași întrebare ar trebui să-ți pui mai întâi, politicii actuale, care este aproape în întregime controlată de puterile economice, sau care aproape întotdeauna face favoruri, adesea contra cost, anumitor clase sociale, favorizând de obicei pe câteva, în detrimentul multora. Există însă și forțe politice, care exploatează marea ignoranță, ușurința de a fi manipulat de mase și dezinformarea unei mari părți a electoratului. Și în sfârșit o parte, din ce în ce mai mare, și mai periculoasă, exploatează ura, invidia, răutatea multor frustrați, care, și din cauza problemelor personale, nu mai cred în nimic și care merg după primul, care le dă. speranță, să se răzbune împotriva soartei sau împotriva celor care sunt bogați, puternici sau celebri. Ură socială, ei creează prin inculcarea unor idei greșite, pentru a face clar că totul este fals, că toate informațiile sunt manipulate și făcându-i pe oameni să devină incapabili să aleagă între bine și rău și să distingă ceea ce este corect de Ce s-a întâmplat. O fac promițând tuturor, fără a ține nicio promisiune sau aproape deloc, că vor obține dreptate și o viață mai bună. Sunt partide și reprezentanți politici, care promit reduceri și reduceri de taxe, sau care dau bani, să nu facă nimic, sau poate să lucreze ilegal. Cu toate acestea, creând datorii uriașe, care să fie plătite de toți copiii, nepoții și generațiile viitoare. Ei ne fac și ne vor face sclavi, cu datorii, pentru a plăti păcatele care nu sunt ale noastre, ci ale strămoșilor noștri. Și fac toate acestea, cu banii tuturor. De fapt, dacă după acțiuni de guvern, în care au luat 100, chiar înainte de alegeri, îți dau înapoi 20, continui să-i votezi, pentru că la alegeri vezi doar partea finală, în care îți dau. cele 20, si nu cele 80 pe care ti le-au luat, in toata perioada. Suntem diferiți, inovatori, nu exploatăm imbecili, ci încercăm să-i facem conștienți de realitate, chiar și în moduri oarecum dure, și cu tonuri severe, dar cu certitudinea de a-i putea privi în față, înainte, în timpul , și mai ales după toate activitățile noastre politice. Cei care caută promisiuni încălcate, cuvinte frumoase, iluzii, continuă să voteze vechea politică. Pe de altă parte, ne votează și cei care caută concretețe și rezultate pe termen mediu și lung care să reziste în timp și să fie cu adevărat decisive.

Același raționament îl punem în practică în toate activitățile noastre economice și financiare și în toate proiectele noastre.

Cei care se gândesc să facă bani și să devină bogați, rapid, fără a fi nevoiți să facă nimic, privind, pot continua să investească în siguranță în metode tradiționale. Și poate continua să piardă și să eșueze cu vechea finanțe și vechea economie.

Cei care cred că pot începe proiecte, fără a împărți profiturile, cu cei care pun timp, bani și muncă în proiectul lor, ar trebui să o facă singuri sau cu ajutorul mijloacelor tradiționale de finanțare.

Cei care cred că pot fura, chiar și un singur cent de la ceilalți utilizatori ai noștri, sau din impozite, pentru a-și crește câștigurile, știu că pot continua să înșele și să evadeze impozitele, cu metodele economiei tradiționale, prin faptul că nu dorm noaptea, de teamă de verificare și de probleme. Noi, și oricine investește cu noi, vom dormi liniștit, știind că suntem în conformitate, atât cu legile, cât și cu conștiința noastră. În acest sens, vom plăti toate taxele, conform legilor țării, sau zonei geografice, în care vom câștiga, și în care vom lucra.

În acest moment, mulți se vor întreba, dacă faci totul așa cum ar trebui, cum vei face bani și cum vei face bani, cine va lucra cu tine?

Răspunsul ar dura foarte mult timp și ne va lua timp să scriem, iar ție să citim. Dar în următoarele câteva articole, vom intra în mai multe detalii tehnice și vei înțelege exact cum funcționează, dar pentru toate detaliile și pentru a vedea cum funcționează totul, va trebui să ni te alături. Deocamdată, să știți, deja lucrăm, pentru că activitățile noastre au început deja, iar primele investiții merg mai bine decât ne-am anticipat.

Vrem să vă spunem un mic secret: puteți câștiga mulți bani, chiar și într-un mod onest, și cu activități legitime.

Celor care ne acuză, că ne gândim și să facem afaceri, deci să câștigăm, le răspundem spunând că ținem conturile separate. Câștigurile organizației noastre politice: cu activități de publicitate, donații voluntare, rambursări electorale, procente din câștig, ale reprezentanților noștri politici (pentru numeroasele servicii pe care le oferim), vor fi întotdeauna gestionate, de către utilizatorii noștri înregistrați verificați, prin grupuri de specialiști. , și securitate, doar în proiectul politic.

Activitatea noastră economică, financiară și orice activitate care nu este politică, va fi întotdeauna gestionată de utilizatorii noștri înregistrați verificați, prin grupuri de specialiști, și de securitate, dar complet separată, de conturile politice. Vom lucra pe proiecte și cu reguli, care să permită tuturor să câștige pe baza meritelor și aptitudinilor.

Celor care ne spun că da, conturi separate, dar sunt aceiași oameni, le răspundem cu două întrebări: sunteți cu adevărat siguri că partidele politice, și reprezentanții politici, ai vechii politici, nu desfășoară niciun fel de activitate economică, chiar separată de acea politică? Dacă ei o pot face, noi de ce nu putem? Și apoi, faptul că utilizatorii noștri înregistrați verificați, în timpul liber, sau pentru cei care îl doresc, și nu au angajamente de reprezentare politică, normă întreagă, fac investiții și se unesc pentru a colabora, nu este și nu va fi niciodată interzis. prin orice lege.

La urma urmei, activitățile noastre economice sunt doar ale unui grup imens de prieteni de încredere, care se reunesc pentru a crea o societate comercială, în care să lucreze și să investească împreună, în părți egale, sau în funcție de interesele lor și de propriile lor posibilități, si abilitate. Deci nimeni din familia noastră uriașă nu este forțat să facă nimic.

În următoarele câteva articole, vă vom explica cum investiți, cât cheltuiți și cât și cum câștigați împreună. Dar pentru a cunoaște toate detaliile, și pentru a înțelege bine întregul mecanism, repetăm, că va trebui să ni se alăture, pentru că fiind o investiție, printre câteva sute de mii de prieteni, preferăm să-i informăm doar pe cei care au ocazia să se alăture ne. Anumite lucruri sunt mai bine înțelese din interior decât din exterior.

Iar pentru cei care ne acuză că suntem prea închiși, și că nu dăm toate detaliile, există o singură explicație: până la urmă, dacă ne dezvăluim toate secretele, și investițiile noastre, cine vrea să ne oprească va ști să încerce să facă. aceasta și va acționa în consecință. Chiar dacă suntem foarte pregătiți, să răspundem tuturor, cu aceleași metode.

Și atunci, dacă ți-am da toate detaliile, toată lumea ar putea să ne fure ideile, chiar dacă ar eșua lamentabil, pentru că nu au metodele noastre, nici grupurile noastre de control, alcătuite din utilizatorii noștri verificați înregistrați, care fac un lucru perfect. loc de munca.

Unele lucruri sunt și vor rămâne top secret. Până la momentul potrivit, doar câțiva oameni vor cunoaște toate detaliile, astfel încât să afle în cine putem avea încredere, sau nu.

Din acest motiv, aderarea la organizația noastră politică este foarte complicată pentru unii. La urma urmei, este nevoie de puțin timp, de puțină atenție și mai presus de toate să fim dispuși să ne respectăm toate idealurile și toate valorile. Dar să ni se alăture este dificil, mai ales pentru cei cărora nu le place să respecte anumite reguli, toate bazate pe bunul simț. Să desfășurăm în cel mai bun mod, cu rezultate importante și garantate, activitățile noastre economice, în care toată lumea pune un pic de bani, pentru a câștiga mai mult, intrarea ca membru, este și mai complicat, și mai greu, de prevenit, și de a evita orice. sabotarea sau încercarea de a ne opri. În ambele cazuri, dacă intri, trebuie să demonstrezi în fiecare zi că meriți să stai acolo. Severitatea, împotriva celor care nu respectă regulile, stă la baza succeselor noastre.

Ca întotdeauna, unitatea și respectul absolut pentru reguli ne permit și ne vor permite să avem succes, chiar și în afaceri și finanțe.

Numele proiectelor noastre deocamdată sunt: societate comercială NewOpo, societate financiară, activități economice.

MyWebMyBank, banca noastră subsidiară și administrată de NewOpo.

* Ora * moneda noastră, controlată și gestionată de MyWebMyBank și NewOpo.

TimeCrypWS, codul SWCT, moneda noastră cripto, controlată și gestionată de * Time *, MyWebMyBank și NewOpo.

MyInfo, agenția noastră de știri, informații și cultură. Acesta conduce toate școlile noastre și toate cursurile noastre. De asemenea, se ocupă de activități de cercetare și de colaborare internațională a tuturor experților noștri.

MyWebMyRadio, se ocupă de radio, muzică, concerte, evenimente și comunicare.

MyWebMyTV, se ocupă de TV, filme, programe de televiziune, creații audio și video, concerte, evenimente și comunicare.

SportsAcademy, se ocupa de sport, managementul facilitatilor sportive, crearea de academii sportive, managementul cluburilor sportive existente si noi, agentie reprezentativa pentru sportivi, antrenori, personal si cluburi sportive.

Vă informăm că site-ul nostru de bun venit are o componentă, cu toate ofertele noastre de muncă, în toate sectoarele de activitate, așa că răspundem, prin această propoziție, chiar și celor care sunt convinși, că este inutil să avem 2 site-uri de politică. Fiecare își are scopul și competența.

DirectDemocracyS, pe site-ul oficial, face doar politică și o face în cel mai bun mod.

Atentie, nu toate site-urile web pe care vi le prezentam sunt pe deplin active, si mai presus de toate functionale, unele sunt cu acces restrictionat, doar pentru administratori, membri ai grupurilor de administratori, securitate, legalitate, control, specialisti, si reprezentanti oficiali, verificati nostri. Utilizatori Înregistrați. Altele, in schimb, au acces restrictionat, pentru ca toti utilizatorii nostri inregistrati verificati, care au platit taxa anuala, sa poata accesa. Dar în curând vom prezenta, pentru fiecare dintre ele, mici părți publice, vizibile tuturor, în care vom prezenta câteva informații succinte și câteva dintre rezultatele noastre, în funcție de modul în care decid aceștia, proprietarii noștri, care suntem noi toți, utilizatori înregistrați verificați. , care au decis să facă afaceri și să investească împreună.

Unele dintre site-urile noastre web, nefiind încă active sau în curs de a fi create, vă pot redirecționa către site-ul nostru politic, care este punctul de plecare, prima noastră galaxie, pentru a putea accesa imensul nostru univers.

Celelalte site-uri web, pe de altă parte, vor avea articole, formulare și elemente din meniul principal, vizibile numai, după ce v-ați autentificat, cu numele de utilizator și parola pe care le utilizați, pe site-ul nostru politic oficial.

Și în sfârșit o ultimă condamnare, pe care o primim de la mulți dintre voi, împotriva noastră. Mulți vor spune: sub masca afacerilor, veți avea o mulțime de oameni să se înregistreze pe site-ul dvs., care se ocupă de politică.

Răspundem și la acestea. Pur și simplu, dar direct, din nou cu o întrebare de la noi. Dar într-adevăr, cu un proiect politic ca al nostru, crezi că trebuie să folosim „momeala” afacerilor pentru a atrage oameni? Nu te vei schimba niciodată. Întotdeauna critică, fără să știi nimic despre noi și despre ceea ce facem. Nu avem nevoie de niciun fel de publicitate, avem nevoie doar de gura în gură de la utilizatorii noștri înregistrați verificați, pentru a ajunge, în scurt timp, la miliarde de utilizatori înregistrați verificați.

Vă mulțumim pentru atenție, pentru curiozitate și pentru interesul cu care ne urmăriți.

Cele mai bune felicitări și cele mai bune urări.

Marea noastră familie!

Atenție: aproape toate site-urile noastre oficiale sunt multilingve sau sunt disponibile în principalele limbi.

Trebuie doar să alegeți, în modulul de limbă, limba preferată, în loc de engleză, iar toate părțile în limba engleză vor fi traduse în peste 100 de limbi oficiale.

Oricine dorește să contribuie la traducere, după ce va deveni un utilizator înregistrat verificat, va putea face acest lucru.

Părțile deja traduse de noi, în alte limbi, desigur, nu vor fi traduse, în toate celelalte limbi, ci doar cele din toate articolele, aplicațiile, componentele și modulele noastre, care sunt în limba engleză.

Ne cerem scuze pentru eventualele mici erori în diferitele traduceri.

Bine ați venit site-ul web.

https://www.mypolitics.ml/site/

MyPolitics, site-ul tău de bun venit, ofertele tale de muncă, cu adevărat în toate sensurile!

Site inovator de politică.

https://www.directdemocracys.org/

DirectDemocracyS, politica ta, în toate sensurile!

Site de afaceri.

https://www.newopo.tk/official/

NewOpo, afacerea ta, cu adevărat în toate sensurile!

Site de investiții bancare și financiare.

https://www.mywebmybank.tk/

MyWebMyBank, banca ta, în toate sensurile!

Site, pentru informare, cultură, diseminare, comunicare și educație.

https://www.myinfo.tk/

MyInfo, informațiile tale, în toate sensurile!

Moneda noastră tradițională, * Timpul *, legată de proiectele noastre.

https://timeismoney.tk/

* Timpul *, moneda ta, cu adevărat în toate sensurile!

Criptomoneda noastră inovatoare, TimeCrypWS SWCT, legată de proiectele noastre. Doar site-ul oficial, pentru a-l putea folosi. Atenție: nu vă înregistrați, fără a fi autorizat, pe site-ul oficial *Time*.

https://timeismoney.tk/wallet/

TimeCrypWS, moneda ta cripto, cu adevărat în toate sensurile!

Investiții, în radio, multimedia, muzică, producție, concerte, artiști, evenimente și alte activități.

http://www.mywebmyradio.tk/

MyWebMyRadio, radioul tău, cu adevărat în toate sensurile!

Investiții, în televiziune, multimedia, video, film, producție, evenimente, artiști și alte activități.

http://www.mywebmytv.tk/

MyWebMyTV, televizorul tău, cu adevărat în toate sensurile!

Investiții în sport, management și reprezentare sportivă, evenimente, turnee, management și creare de facilități sportive.

http://www.sportsacademy.tk/

SportsAcademy, sportul tău, cu adevărat în toate sensurile!

Și multe alte proiecte, în toate sectoarele de activitate. Pentru toate listele complete, va trebui să fii un utilizator înregistrat verificat, conform tuturor regulilor noastre.

Singurul link, pentru informații despre cum să vă înregistrați, este cel de mai jos.

https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

Singurul link, pentru a vă înregistra și a vă crea profilul personal, și pentru a vă alătura nouă, este cel de mai jos.

https://www.mypolitics.ml/site/register

Singurul link, pentru informații complete, pentru a deveni utilizator înregistrat verificat, este cel de mai jos.

https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

Doar după ce ați fost autorizat, pe baza muncii dvs. și a comportamentului dvs. pe site-ul de bun venit, veți putea accesa site-ul nostru politic oficial, unde puteți decide dacă participați la toate proiectele noastre, economice și financiare, sau numai la unele. dintre ei.

Crearea unui singur profil personal vă va permite să accesați toate proiectele noastre cu același nume de utilizator și parolă. Nu veți fi forțat, decât în foarte puține cazuri, să creați un nou profil personal.

Pentru toate informațiile, există o singură modalitate de a ne contacta, prin formulare de contact, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Singura modalitate de a primi informații oficiale de la noi este prin linkul de mai jos.

https://www.directdemocracys.org/contacts

Va trebui să alegeți categoria exactă, iar apoi să alegeți formularul de contact, în funcție de nevoile dvs.

Răspundem doar la întrebările relevante și nu le oferim niciodată vizitatorilor noștri, din niciun motiv, alte detalii, altele decât cele prezentate, în zonele publice ale site-urilor noastre web.

Nu răspundem niciodată și fără motiv la întrebări, ale căror răspunsuri au fost deja date în articolele noastre publicate.

Utilizatorii noștri înregistrați și utilizatorii noștri înregistrați verificați, desigur, au răspunsuri la nevoie, cu mijloace mai directe și mai rapide.

Doar site-urile noastre oficiale, ele conțin informațiile noastre, iar toată munca este făcută și organizată, doar pe site-urile noastre oficiale și apoi în viața reală.

Mulțumim tuturor, vă garantăm toată stima și respectul nostru.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Politiek, economie, financiën, samen
Polityka, ekonomia, finanse, razem
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 26 September 2023

Captcha Image

Donation PayPal in USD

Blog Welcome Module


Discuss Welcome

Donation PayPal in EURO

Mailing subscription form

Blog - Categories Module

Chat Module

Offcanvas menu

Cron Job Starts