Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  30 minutes reading time (6041 words)

  Politiek, economie, financiën, samen

  Het oude beleid heeft zich vaak laten leiden door economische krachten en niet in volledige autonomie. Politieke partijen eerst, en hun politieke vertegenwoordigers, nadat ze verkozen zijn, beslissen niet altijd, in het belang van de hele bevolking, maar helpen vaak slechts een zeer rijk deel, ten nadele van de minder bedeelden, of door alleen sommige categorieën, zonder de andere categorieën te respecteren. Er zijn, en zelfs nu, over de hele wereld, veel schandalen, met gevallen van corruptie, illegale handel, seksuele activiteiten, chantage, en met veel politici, verdachten en vaak veroordeeld.

  DirectDemocracyS heeft in veel artikelen aan iedereen uitgelegd hoe politieke beslissingen door ons worden genomen en hoe het met veel innovatie voor het eerst ter wereld authentieke democratie in de praktijk zal brengen.

  Macht in handen van het soevereine volk, dat het altijd in handen heeft: voor, tijdens en voor het eerst in de wereld, zelfs na de verkiezingen. Omdat de essentie van democratie vereist dat het volk beslist, en de politici om uit te voeren, op basis van de wil van de hele bevolking. Wat ons boos maakt, is dat ze ons het recht hebben ontnomen om onszelf te uiten, om ze allemaal te laten doen wat ze willen. Als ze hun werk goed zouden doen, zouden zowel de traditionele partijen als hun 'goede' vertegenwoordigers terecht onze lof ontvangen en zou er geen reden zijn om te klagen. Maar het onfatsoenlijke spektakel en de omstandigheden waarin ze ons, onze families en onze planeet hebben gereduceerd, maken het absoluut noodzakelijk om de wereldpolitiek te veranderen en te verbeteren, en bijgevolg ook om ons leven te veranderen en te verbeteren.

  Altijd voor de eerste keer in de wereld, met DirectDemocracyS en al onze gerelateerde projecten, worden burgers voortdurend geïnformeerd door competente, onafhankelijke, eerlijke groepen specialisten die onze kiezers de beste keuzes voorstellen en hen niet alleen de volledige en gedetailleerde informatie, maar ook de prognose, van de gevolgen van elke keuze.

  Beste vrienden, geïnformeerde kiezers, het betekent dat je een bewuste macht hebt en dat je altijd samen de beste weg kiest. Geen incompetente macht, die alleen de machtigen helpt. We zullen allemaal betrokken zijn bij de politiek, iedereen helpen, maar altijd beginnen met mensen in moeilijkheden. Dit is niet zomaar een belofte, maar een eed, die in elk van onze artikelen en in elk van onze voorschriften of statuten staat.

  Als mensen tot voor kort, niet helemaal terecht, werden verdeeld in rijke klasse, middenklasse en arme klasse, allemaal met verschillende categorieën, de laatste tijd zijn de sociale klassen slechts 2. De superrijken en machtigen, die alles beheersen en de levens van iedereen, en de superarmen, die worstelen om te leven, en die geen kans en geen kans hebben om hun leven en dat van hun families te veranderen en te verbeteren.

  Om "rellen" te vermijden, deden ze, en zijn ze nog steeds, op een langzame, geleidelijke, maar onverbiddelijke manier.

  Laat me duidelijk zijn, niemand van ons is jaloers op degenen die rijk zijn geworden, op een ethisch correcte manier, zonder hun arbeiders uit te buiten, zonder onze planeet te vernietigen. We gaan niet naar binnen, en als die er zijn, jagen we ze weg, de zogenaamde "seriehaters", "toetsenbordleeuwen", die nooit iets goed vinden, of degenen die ziekelijk jaloers zijn op degenen die rijk en beroemd zijn. Wij zijn niet, en zullen nooit de Robin Hoods van de politiek zijn, die van de rijken wegnemen om aan de armen te geven. Er zijn veel politieke krachten, geboren om te protesteren en te vernietigen, en grappen maken over domme mensen, die echt geloven dat je met een frontale confrontatie, met het huidige politieke en economische systeem, de minste kans hebt om herstel van een "sociale rechtvaardigheid".

  De enige manier om een rechtvaardige wereld te hebben, en een betere voor iedereen, is door te bouwen, zonder ooit frontaal te botsen.

  De machtigen, vooral degenen die dat al generaties lang zijn, hebben genoeg tijd gehad om zichzelf te organiseren, organisaties te leiden en protestbewegingen te maken.

  Wij zijn een voorstelorganisatie, met een onverslaanbaar politiek project en een praktisch perfecte werkwijze. En iedereen die zich bij ons heeft aangesloten, of dat in de toekomst gaat doen, weet waar we het over hebben.

  In dit artikel willen we niet uitleggen, en herhalen, het enorme potentieel van DirectDemocracyS, en van alle gerelateerde projecten, maar we willen wat kritiek voorkomen, door ongeïnformeerde en oppervlakkige mensen. Omdat we hebben voorspeld dat die er zal zijn, en we willen anticiperen op onze tegenstanders door enkele basisconcepten uit te leggen.

  Wij, die altijd praten over hoe de politiek autonoom moet zijn, en niet mogen lijden onder enige inmenging van de economie, financiën, banken en andere "sterke machten", creëren in ons grote universum, naast de melkweg van politiek innovatief, een project van economie, financiën, informatie, communicatie, radio, tv, multimedia, sport, zelfs het oprichten van een bank, en ook het creëren van een gloednieuwe valuta, * Time *, en zelfs een cryptovaluta, TimeCrypWS SWCT, dus alle activiteiten, met aanzienlijke winsten, en ontwikkelingen, in alle activiteitensectoren.

  Velen zullen betogen: zijn deze precies zoals de andere? Laten zij zich ook beheersen door economische projecten? We begrijpen je, het is logisch om ons af te vragen, maar we zijn niet zoals de anderen, we zijn innovatief in alles.

  Net als in DirectDemocracyS, waar alles van iedereen is, zelfs in verbonden projecten, behoort alles toe aan degenen die deelnemen en zich bij ons aansluiten.

  In dit artikel zullen we uitleggen wat onze drijfveren zijn, waarom we het gaan doen, hoe we het gaan doen, en wie zal begrijpen dat we echt innovatief zijn, in alles wat we hebben gecreëerd. En bovenal zul je begrijpen dat niet alleen de politiek vals is, en niet goed werkt in onze wereld, maar dat er veel sectoren zijn waar echte innovatie, verandering en vooral verbetering nodig zijn. Dus zelfs in economie, financiën en in alle sectoren is iets nieuws en vooral beters nodig.

  Voordat we verder gaan, hebben we slechts twee vragen voor u.

  De eerste is: als je bedenkt dat we in een rechtvaardige wereld leven, waar iedereen gelijke kansen heeft, op een beter en fatsoenlijk leven?

  De tweede is: als je bedenkt dat een politiek project, zelfs een mooi en compleet, zoals het onze, zonder een economische kracht om het te ondersteunen, nooit in staat zal zijn om de enorme uitdagingen die er zullen zijn, bekend te maken en weerstand te bieden, niet alleen van de kant van alle andere politieke krachten, maar ook van alle "sterke machten", die bij ons elke mogelijkheid van bestaan zullen verliezen, en als we kunnen "vechten" met de economie en de wereldfinanciën, die met ons , hun regels moeten veranderen en verbeteren?

  Als je antwoorden zijn: nee, we leven niet in een rechtvaardige wereld, en nee, je zult nooit in staat zijn om te overleven en alle veldslagen te winnen, tegen de "sterke mogendheden", als je jezelf niet hebt, een economische en financiële kracht, laat je, zoals altijd, zien dat je de waarheid begrijpt! Goed gedaan, dat wisten we zeker, en degenen die niet alle redenen begrijpen, kunnen stoppen met lezen.

  We moeten het echter herhalen: we vechten tegen niemand, maar we creëren onze eigen politiek, onze eigen financiën, onze eigen valuta, onze eigen informatie, multimedia, televisieradio, onze informatie, onze evenementen, onze sportactiviteiten en onze allerlei eigen activiteiten.

  En weet je hoe we dat doen? Zeker niet door te vernietigen wat al bestaat, maar door iets nieuws te creëren.

  Zonder iemand te storen, zullen we al het potentieel creëren dat we nodig hebben.

  En weet je hoe we het gaan doen? Nutteloos maken, eeuwen, millennia, waarin op kunstmatige wijze verdeeldheid, haat, discriminatie van allerlei aard is gecreëerd.

  We doen, en we zullen alles rustig doen, met aandacht voor elk detail, het creëren van gezamenlijke projecten, van alle goede mensen op aarde, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect, en op zeer rigide regels, gerespecteerd door iedereen, gebaseerd op meritocratie, met idealen en waarden, allemaal gebaseerd op logica, eerlijkheid en gezond verstand.

  In de vorige zin hebben we je de essentie van elk van onze projecten uitgelegd en waarom we er zeker van zijn dat we nooit kunnen falen of zelfs fout kunnen gaan. We hebben tienduizenden experts, in alle sectoren, die ons eerst gratis, en daarna met vergoeding voor hun samenwerking, helpen om geen fouten te maken.

  Door de geschiedenis heen hebben ze ons altijd kunstmatig verdeeld, en we zullen ons natuurlijk herenigen.

  In de politiek zullen we de beste zijn, en dat is voor iedereen duidelijk, maar we dwingen niemand om zich bij ons aan te sluiten, noch vragen we de oude politiek om te veranderen, te verbeteren, democratischer en vrijer te worden (omdat het nooit zou kunnen doen vanwege enorme belangenconflicten). Degenen met een minimum aan intelligentie zullen zich bij ons voegen, en zelfs degenen die minder intelligent zijn, zullen begrijpen dat wij de enige hoop zijn, voor iedereen, om in een andere, rechtvaardige en betere wereld te leven. Maar ook de dommen, en helaas zijn er zovelen van hen, die zich lieten manipuleren, en die zich voor de gek lieten houden door de huidige politiek, gezien de intellectuele diepgang, en de persoonlijkheden, die we zullen presenteren als kandidaten, zullen niet kunnen stemmen bij de verkiezingen, wat voor ons. Beschuldig ons niet van te optimistisch zijn, dat zijn we niet, en beschuldig ons niet van aanmatigend zijn, zoals altijd zal de tijd ons gelijk geven. We zijn gewoon realisten. U zult zeker ons enorme potentieel hebben begrepen, en velen vinden het jammer dat ze onze ideeën niet hebben. Zelfs als ze dat hadden gedaan, zouden ze zonder onze methode nooit zo'n project stand kunnen houden. Maar om zeker te zijn en om te begrijpen waar we het over hebben, moet u al onze informatie op onze website, zelfs een paar keer, opnieuw lezen:

  https://www.directdemocracys.org/

  en als je nog steeds gelooft dat we overdrijven, zul je beseffen dat we alleen realisten zijn en altijd zullen blijven.

  We zullen hetzelfde innovatieve project in de praktijk brengen, ook in alle projecten van economie, financiën, informatie, communicatie, radio, tv, multimedia, sport, zelfs het oprichten van een bank, en met de gloednieuwe valuta, * Time *, een TimeCrypWS SWCT cryptovaluta en alle andere activa in elke bedrijfssector.

  We onthullen een geheim, dat veel van onze geverifieerde geregistreerde gebruikers al heel lang weten, niemand, die niet onze geverifieerde geregistreerde gebruiker is, op onze officiële beleidswebsite, zal niet kunnen deelnemen, in de beginfase en in de fundamentele fase, tot onze economische en financiële projecten.

  In feite creëren we, omdat we al in elke sector werken, een economie en een financiering die parallel loopt aan de bestaande, die alleen is voorbehouden aan degenen die bij ons zijn. En voordat u ons ervan beschuldigt te gesloten te zijn en niemand toe te staan die politiek niet zoals wij denkt, om zich bij ons aan te sluiten, lees dan verder en u zult al onze beweegredenen begrijpen.

  We zouden nooit concurrerend kunnen zijn in de huidige financiën en economie, omdat de bestaande markt, uit grote angst voor concurrentie, zou proberen te saboteren en al onze activiteiten zou laten mislukken met alle mogelijke middelen, legaal of illegaal. Ze zullen hetzelfde proberen, maar met onze mechanismen en met onze algoritmen hebben we alles al voorzien, en ze zullen niet de minste kans hebben om ons te hinderen of te vertragen.

  Ze zullen ons nooit kunnen stoppen, omdat we handelen in totale legaliteit, met absoluut respect voor alle internationale, nationale en lokale wetten. We zullen alleen legale, ethisch correcte, milieuvriendelijke activiteiten ondernemen, met de zorg en bescherming van iedereen die met ons samenwerkt. Vrienden, er zullen nooit en zonder reden mensen zijn die voor ons zullen werken, maar alleen mensen die met ons werken, dus met ons. Het lijkt een beetje een communistisch project, en je zou het niet verwachten van totaal anticommunistische mensen zoals wij. In plaats daarvan is het, en zal het altijd zo blijven, omdat het juist is dat iedereen die deelneemt aan het succes van een bedrijf een eerlijke vergoeding voor zijn werk ontvangt. Want het feit van samenwerken geeft een goed beeld van eenheid, samenwerking en wederzijds respect, dat we in elk van onze projecten in de praktijk brengen.

  Eén voor allen, allen voor één, is geen slogan, die doet denken aan de 3 Musketiers, voor ons is het een fundamentele regel om alles perfect te laten werken.

  Laten we dus onze eigen economie creëren, gebaseerd op competentie, eerlijkheid en meritocratie.

  Laten we, voordat we verder gaan, een premisse maken.

  In een jaar van bijna onbekende activiteit hebben we verschillende berichten ontvangen, van verschillende soorten. Sommige bedreigingen, en sommige pogingen om ons tegen te houden, die bevestigen dat we vervelend zijn, en daarom zijn we op de goede weg, maar ook veel voorstellen om al onze projecten te verkopen, aan mensen of bedrijven, en om veel rijkdom te verkrijgen , en macht, terwijl we de huidige macht overnemen, in onze activiteiten. Maar aangezien we totaal onverenigbaar zijn met de oude politiek, zouden zelfs de economische machten, die ons willen 'kopen', niet weten hoe ze onze projecten moeten beheren. Ze zijn niet gewend aan democratie, vrijheid en vooral sociale rechtvaardigheid, gebaseerd op meritocratie en gelijke kansen.

  We hebben allemaal op dezelfde manier geantwoord: we storen niemand, we zijn voor niemand bang en we gaan onze eigen weg. Als we voorheen 282 mensen waren uit verschillende landen, met verschillende banen, verschillende politieke meningen en uit verschillende sociale sectoren, zijn we nu, medio juli 2022, 109400 geverifieerde geregistreerde gebruikers, en met velen, die vragen om zich bij ons aan te sluiten, en we verhogen continu.

  In dit verband willen we u bedanken voor uw achting, vertrouwen en respect, die door ons allemaal worden beantwoord. Als om 282 te stoppen, het was erg moeilijk, bijna onmogelijk, nu wordt onze sneeuwbal, die van de berg naar beneden komt, gelukkig voor ons een enorme lawine, die al het kwaad op aarde zal overweldigen.

  Onze excuses voor onze vergelijking, met degenen die helaas zijn omgekomen, of familieleden of vrienden verloren, in tragische lawines, als gevolg van klimaatverandering, deels ook veroorzaakt door de mens. De sneeuwbal, die een lawine wordt, onmogelijk te stoppen, die alles wat rot is in de wereld zal overweldigen, om het te zuiveren van misdaad, corruptie, chantage, geweld, oplichting en slechte mensen (gelukkig weinig maar krachtig), die spelen met lot van mensen. Die mensen uitbuiten en bedriegen en de planeet vernietigen.

  Tegen degenen die ons project wilden kopen, zeiden we dat alleen als 100% van onze geverifieerde geregistreerde gebruikers ermee instemt om te verkopen, we dit met grote spijt zullen doen. Het is duidelijk dat de 282 eerste gebruikers, onze meer dan 300 beheerders en al onze geverifieerde geregistreerde gebruikers niet geïnteresseerd zijn in verkopen, omdat dit zou betekenen dat we falen in onze intentie om de wereld te veranderen en te verbeteren. Nu zullen de grote kapitalisten ons bekritiseren, en de economische experts, die ons zullen uitleggen dat het oneconomisch is om niet te verkopen, als het aanbod goed is. Ook hierin zijn we innovatief, er is geen geldbedrag dat ons kan kopen. Net zoals er, en we herhalen, een dreiging is die ons bang kan maken. We zullen altijd op iedereen kunnen reageren, met veel intelligentie, vastberadenheid, eenheid en snelheid.

  Terugkerend naar onze economie en onze financiering, innovatief en succesvol, brengen we u enkele details.

  Deelname, zoals we al zeiden, is voorbehouden aan onze geverifieerde geregistreerde gebruikers en is op vrijwillige basis. Er is een vast bedrag om ons aandelenkapitaal in te voeren, dat toeneemt met het aantal geverifieerde geregistreerde gebruikers die zich bij ons voegen. Let op, het is geen Ponzi-schema, noch een markt met meerdere niveaus, die we als oneerlijk beschouwen, en bijna altijd moreel ongeschikt, en onverenigbaar met onze ideeën. We doen allemaal mee, met dezelfde mogelijkheden, en met dezelfde bedragen, of met minimale verschillen, en we belonen de eerste niet, waardoor de laatste geld verliest.

  Er zijn veel algoritmen en zeer gedetailleerde regels, die echter een aantal belangrijke concepten aan de basis hebben. We zullen in een volgend artikel een uitgebreide uitleg geven, alleen voor geïnteresseerden, maar we zeggen allemaal dat er minimale bedragen worden geïnvesteerd, zowel in het aandelenkapitaal als in de verschillende projecten die we samen uitvoeren.

  Voorzichtigheid. Voordat we verder gaan, herinneren we iedereen eraan dat beleggen, geld, goederen, diensten en het uitlenen van werk, in financiële activiteiten en in economische projecten, het kopen en verkopen van aandelen, beleggen in cryptovaluta's riskant kunnen zijn en verloren kunnen gaan. bezittingen en kostbare tijd. Daarom is het onze uitnodiging om elk van onze projecten aandachtig te lezen en specialisten te raadplegen alvorens een beslissing te nemen. Investeer nooit kapitaal, goederen, diensten en uw nutsvoorzieningen, die essentieel zijn voor het voortbestaan van u en uw gezin. Zelfs als we alle maatregelen nemen om te voorkomen en te voorkomen dat mensen tijd, kapitaal of goederen van verschillende soorten verspillen, is er altijd, zelfs de geringste mogelijkheid om de gedane investeringen, al is het maar gedeeltelijk, te verliezen. Bovendien zullen niet al onze activiteiten op hetzelfde moment starten, dus u kunt uw geld vastleggen, zelfs voor vrij lange periodes, zonder veel mogelijkheden om geld op te nemen. Aangezien onze projecten en onze activiteiten worden beheerd en gecontroleerd door al onze geregistreerde geregistreerde gebruikers, heb je nog een garantie dat niemand er met het geld vandoor gaat en dat niemand oplichting organiseert. Alles is en zal altijd van iedereen zijn, uiteraard gebaseerd op de gedane investeringen en de aandelen die men bezit in elk bedrijf. De keuze moet gemaakt worden op basis van de kennis die men in elke sector heeft. Zorgvuldig kiezen welke en hoeveel investeringen u doet en wanneer u ze doet, is een van de ideale formules om groot succes te behalen.

  Hoe verlopen de eerste activiteiten?

  Allereerst heeft elke persoon, geverifieerd geregistreerde gebruiker, op onze politieke website, het recht om deel te nemen, met een enkele persoonlijke actie, en met een enkele deelname, aan de verschillende projecten waarin hij ervoor kiest deel te nemen, op basis van een unieke code veiligheid, voor onze algemene zaken. Met het door iedereen bijeengebrachte aandelenkapitaal zullen allerlei soorten investeringen worden gedaan, met andere regels, maar met de zekerheid dat alle mensen worden beschermd, en elke investering, die onder andere gelijk zal zijn. Voor elke opgehaalde cent, als aandelenkapitaal, zal strikt worden gecontroleerd op hoe het zal worden besteed of hoe het zal worden geïnvesteerd.

  Er zullen altijd garantiefondsen worden opgericht om elk soort probleem te voorkomen en te voorkomen, met name het gebrek aan liquiditeit. De eerste inkomsten van elke activiteit zullen worden gebruikt om, aan degenen die dat willen, het aanvankelijk geïnvesteerde kapitaal en het kapitaal van de verschillende projecten, maar ook een deel van de winst, terug te geven om winst te maken. Degenen die de investering willen voortzetten, zullen dat kunnen doen, met zeer eenvoudige maar rigide regels, om de accumulatie van aandelen te voorkomen en om te voorkomen dat mensen zich economisch blootstellen met te grote bedragen.

  De echte winst zit echter niet in individuele acties, maar in de tijd en het werk van elke deelnemer. Want op het eerste gezicht, tot nu toe, lijkt het misschien een eenvoudig, en heel eerlijk, bijna 'communistisch' project. Maar aangezien het communisme geen ontwikkeling creëert, degenen die deelnemen niet de juiste motivaties geeft en economische stagnatie veroorzaakt, hebben we voorzien voor iedereen die deelneemt naast het sociale en projectkapitaal, en zijn tijd en zijn werk besteedt , ter beschikking van een of meer projecten, de mogelijkheid om extra inkomsten te verkrijgen, gebaseerd op de inkomsten die door elk, voor elk project, en op basis van verdienste, bekwaamheid en eerlijkheid worden gegenereerd. Het lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig, als je alle details en al onze regels hebt. Daarom is het juist dat ze, zelfs in deze activiteiten, de besten en degenen die hard werken, meer verdienen dan degenen die weinig of niets doen. Productiviteit wordt beloond, en elke vorm van bijdrage, aan het succes van al onze activiteiten.

  Bovendien zal iedereen die zich in onze "parallelle markt" bevindt aanzienlijke voordelen en vele faciliteiten hebben, evenals kortingen en speciale aanbiedingen, waarop speculatie niet wordt getolereerd.

  We voorkomen nog een mogelijke kritiek en leggen uit dat we voor elke activiteit die we uitvoeren duidelijke regels hebben, die door iedereen volledig zullen worden gerespecteerd. Dus voor degenen die denken dat we allemaal op dezelfde manier beleggen en dat iedereen een enkel aandeel plaatst en vervolgens verdeelt, zeggen we dat het zo is, alleen voor een variabel percentage, van elke activiteit. Een ander percentage is gebaseerd op investeringen, gebaseerd op de aandelen die in bezit zijn, op een variabele manier, van gebruiker tot gebruiker, zoals in de huidige markt, met veel meer beschermingen. Een ander percentage is daarentegen gebaseerd op daadwerkelijke arbeid en op individuele of groepsbijdragen. Alles gebeurt volgens een methode die we in een ander artikel alleen zullen uitleggen aan degenen die zich bij ons aansluiten.

  Bij sommige activiteiten zullen mensen buiten onze projecten in de toekomst zonder veel voordelen en zonder veel faciliteiten binnen kunnen komen, maar voor pure winst en op een voor beide partijen voordelige manier, volgens duidelijke, rigide en zeer zorgvuldige regels. , om problemen te voorkomen.

  En nu de uitleg waar iedereen op zit te wachten, wat heeft politiek met economie te maken?

  Je zou eerst dezelfde vraag moeten stellen aan de huidige politiek, die bijna volledig wordt gecontroleerd door de economische machten, of die bijna altijd bepaalde sociale klassen, vaak tegen betaling, begunstigt, meestal enkelen bevoordeelt, ten nadele van velen. Maar er zijn ook politieke krachten die misbruik maken van de grote onwetendheid, het gemak waarmee de massa gemanipuleerd kan worden en de desinformatie van een groot deel van het electoraat. En ten slotte buit een deel, steeds groter en gevaarlijker, de haat, afgunst, boosaardigheid uit van de vele gefrustreerde mensen, die, ook vanwege persoonlijke problemen, nergens meer in geloven en achter het eerste aan gaan, waardoor ze hoop, om wraak te nemen op het lot, of op degenen die rijk, machtig of beroemd zijn. Sociale haat, ze creëren door in sommige, verkeerde ideeën te prenten, om duidelijk te maken dat alles onwaar is, dat alle informatie wordt gemanipuleerd, en mensen niet meer in staat te stellen te kiezen tussen goed en kwaad, en onderscheid te maken tussen wat goed is en wat goed is. wat is er mis. Dat doen ze door iedereen te beloven, zonder enige of bijna geen belofte na te komen, om gerechtigheid en een beter leven te krijgen. Er zijn politieke partijen en vertegenwoordigers, die kortingen en belastingverlagingen beloven, of geld weggeven, niets doen of misschien illegaal werken. Echter, het creëren van enorme schulden, te betalen door al onze kinderen, kleinkinderen en toekomstige generaties. Ze maken ons, en zullen ons tot slaven maken, met schulden, om te betalen voor zonden die niet de onze zijn, maar die van onze voorouders. En dat doen ze allemaal, met ieders geld. Sterker nog, als ze je na regeringsacties, waarbij ze 100 hebben weggenomen, vlak voor de verkiezingen, 20 teruggeven, blijf je op ze stemmen, want bij de verkiezingen zie je alleen het laatste deel, waarin ze je geven de 20, en niet de 80 die ze je hebben afgenomen, gedurende de hele periode. We zijn anders, innovatief, we exploiteren imbecielen niet, maar we proberen ze bewust te maken van de realiteit, zelfs op wat harde manieren, en met strenge tonen, maar met de zekerheid dat we ze in het gezicht kunnen kijken, voor, tijdens , en vooral na al onze politieke activiteiten. Wie op zoek is naar gebroken beloften, en mooie woorden, illusies, blijft stemmen over het oude beleid. Aan de andere kant stemmen ook degenen die op zoek zijn naar concreetheid en resultaten op middellange en lange termijn die blijvend zijn en echt beslissend zijn, op ons.

  We brengen dezelfde redenering in de praktijk in al onze economische en financiële activiteiten en in al onze projecten.

  Wie denkt aan geld verdienen en snel rijk worden, zonder iets te hoeven doen, kan veilig blijven investeren in traditionele methoden. En het kan blijven verliezen en falen met de oude financiën en de oude economie.

  Degenen die geloven dat ze projecten kunnen starten, zonder de winst te delen met degenen die tijd, geld en werk in hun project steken, moeten het alleen doen, of met behulp van traditionele financieringsmiddelen.

  Degenen die geloven dat ze kunnen stelen, zelfs een cent van onze andere gebruikers, of van belastingen, om hun inkomsten te verhogen, weten dat ze kunnen blijven vals spelen en belastingen ontduiken, met de methoden van de traditionele economie, door 's nachts niet te slapen, uit angst voor verificatie en voor problemen. Wij, en iedereen die bij ons investeert, zullen goed slapen, wetende dat we ons aan de wetten en ons geweten houden. In dit opzicht zullen we alle belastingen betalen, volgens de wetten van het land of geografisch gebied waarin we zullen verdienen en waarin we zullen werken.

  Op dit punt zullen velen zich afvragen: als je alles doet zoals het moet, hoe ga je dan geld verdienen en hoe ga je geld verdienen, wie zal er dan met je samenwerken?

  Het antwoord zou erg lang duren, en het zal ons tijd kosten om te schrijven, en u tijd om te lezen. Maar in de volgende paar artikelen zullen we dieper ingaan op meer technische details, en u zult precies begrijpen hoe het werkt, maar voor alle details en om te zien hoe alles werkt, moet u zich bij ons aansluiten. Voor nu, weet het, we zijn al aan het werk, want onze activiteiten zijn al gestart en de eerste investeringen gaan beter dan we hadden verwacht.

  We willen je een klein geheim vertellen: je kunt veel geld verdienen, zelfs op een eerlijke manier, en met legitieme activiteiten.

  Op degenen die ons beschuldigen, dat wij ook denken aan zaken doen, dus verdienen, reageren wij door te zeggen dat wij de boekhouding gescheiden houden. De inkomsten van onze politieke organisatie: met reclameactiviteiten, vrijwillige donaties, verkiezingsvergoedingen, percentages op inkomsten, van onze politieke vertegenwoordigers (voor de vele diensten die we hen aanbieden), zullen altijd worden beheerd door onze geverifieerde geregistreerde gebruikers, via groepen specialisten , en veiligheid, alleen in het politieke project.

  Onze economische, financiële en andere activiteiten die niet politiek zijn, zullen altijd worden beheerd door onze geregistreerde gebruikers, geverifieerd door groepen specialisten en veiligheid, maar volledig gescheiden van de politieke accounts. We zullen werken aan projecten en met regels, waardoor iedereen kan verdienen op basis van verdiensten en vaardigheden.

  Aan degenen die ons vertellen dat ja, aparte accounts, maar het zijn dezelfde mensen, we antwoorden met twee vragen: weet u echt zeker dat de politieke partijen, en de politieke vertegenwoordigers, van de oude politiek, geen enkele vorm van van economische activiteit, zelfs los van die politiek? Als zij het kunnen, waarom wij dan niet? En dan, het feit dat onze geverifieerde geregistreerde gebruikers, in hun vrije tijd, of voor degenen die dat willen, en geen verplichtingen hebben voor politieke vertegenwoordiging, fulltime investeren, en samenwerken om samen te werken, is niet en zal nooit worden verboden door welke wet dan ook.

  Onze economische activiteiten zijn tenslotte slechts van een immense groep vertrouwde vrienden, die samenkomen om een commercieel bedrijf op te richten, waarin ze kunnen werken en samen kunnen investeren, in gelijke delen, of volgens hun interesses, en hun eigen mogelijkheden, en vermogen. Dus niemand in onze enorme familie wordt gedwongen om iets te doen.

  In de volgende artikelen leggen we uit hoe u investeert, hoeveel u uitgeeft en hoeveel, en hoe u alles bij elkaar verdient. Maar om alle details te kennen en het hele mechanisme goed te begrijpen, herhalen we dat je je bij ons moet voegen, omdat we een investering zijn, onder een paar honderdduizend vrienden, we geven er de voorkeur aan alleen degenen te informeren die de mogelijkheid hebben om lid te worden ons. Bepaalde dingen worden van binnenuit beter begrepen dan van buitenaf.

  En voor degenen die ons ervan beschuldigen te gesloten te zijn en niet alle details te geven, is er maar één verklaring: als we al onze geheimen en onze investeringen onthullen, zal degene die ons wil stoppen weten hoe hij moet proberen het, en zal dienovereenkomstig handelen. Zelfs als we erg klaar zijn, om iedereen te antwoorden, met dezelfde methoden.

  En dan, als we je alle details zouden geven, zou iedereen onze ideeën kunnen stelen, zelfs als ze jammerlijk zouden mislukken, omdat ze onze methoden niet hebben, noch onze controlegroepen, bestaande uit onze geregistreerde geverifieerde gebruikers, die een perfecte functie.

  Sommige dingen zijn en blijven topgeheim. Tot het juiste moment weten maar een paar mensen alle details, zodat ze kunnen achterhalen wie we wel of niet kunnen vertrouwen.

  Om deze reden is het voor sommigen erg ingewikkeld om lid te worden van onze politieke organisatie. Er is immers een beetje tijd en een beetje aandacht voor nodig, en vooral om al onze idealen en al onze waarden te respecteren. Maar lid worden is moeilijk, vooral voor degenen die niet graag bepaalde regels volgen, allemaal gebaseerd op gezond verstand. Om op de beste manier uit te voeren, met belangrijke en gegarandeerde resultaten, is onze economische activiteiten, waarin iedereen een beetje geld steekt, om meer te verdienen, toegang als lid, nog ingewikkelder en moeilijker, te voorkomen en te vermijden sabotage of een poging om ons te stoppen. In beide gevallen, als je binnenkomt, moet je elke dag bewijzen dat je het verdient om daar te blijven. De strengheid, tegen degenen die de regels niet respecteren, is de basis van onze successen.

  Zoals altijd stellen eenheid en absoluut respect voor de regels ons in staat en zullen we succesvol zijn, zelfs in zaken en financiën.

  De namen van onze projecten voor nu zijn: NewOpo commercieel bedrijf, financieel bedrijf, economische activiteiten.

  MyWebMyBank, onze dochterbank, en beheerd door NewOpo.

  * Tijd * onze valuta, gecontroleerd en beheerd door MyWebMyBank en NewOpo.

  TimeCrypWS, SWCT-code, onze cryptovaluta, gecontroleerd en beheerd door * Time *, MyWebMyBank en NewOpo.

  MyInfo, ons nieuws-, informatie- en cultuurbureau. Het beheert al onze scholen en al onze cursussen. Het behandelt ook onderzoeksactiviteiten en internationale samenwerking van al onze experts.

  MyWebMyRadio, houdt zich bezig met radio, muziek, concerten, evenementen en communicatie.

  MyWebMyTV, houdt zich bezig met tv, films, televisieprogramma's, audio- en videocreaties, concerten, evenementen en communicatie.

  SportsAcademy, houdt zich bezig met sport, beheer van sportfaciliteiten, oprichting van sportacademies, beheer van bestaande en nieuwe sportclubs, vertegenwoordigend bureau voor sporters, coaches, personeel en sportclubs.

  We informeren u dat onze welkomstwebsite een component heeft, met al onze vacatures, in alle sectoren van activiteit, dus we antwoorden met deze zin, zelfs aan degenen die ervan overtuigd zijn, dat het nutteloos is om 2 politieke websites te hebben. Elk heeft zijn doel en zijn competentie.

  DirectDemocracyS, op de officiële website, doet alleen politiek, en het doet het op de beste manier.

  Let op, niet alle websites die we aan u presenteren zijn volledig actief en vooral functioneel, sommige hebben beperkte toegang, alleen voor beheerders, leden van groepen beheerders, beveiliging, legaliteit, controle, specialisten en officiële vertegenwoordigers, onze geverifieerde Geregistreerde gebruikers. Anderen hebben daarentegen beperkte toegang, zodat al onze geverifieerde geregistreerde gebruikers, die de jaarlijkse vergoeding hebben betaald, er toegang toe hebben. Maar we zullen binnenkort, voor elk van hen kleine openbare delen, zichtbaar voor iedereen, waarin we wat korte informatie zullen presenteren, en enkele van onze resultaten, op basis van hoe ze beslissen, onze eigenaren, die wij allemaal zijn, geverifieerde geregistreerde gebruikers , die hebben besloten om zaken te doen en samen te investeren.

  Sommige van onze websites, die nog niet actief zijn of in oprichting zijn, kunnen u doorverwijzen naar onze politieke website, het startpunt, onze eerste melkweg, om toegang te krijgen tot ons immense universum.

  Onze andere websites, aan de andere kant, zullen artikelen, formulieren en hoofdmenu-items hebben die alleen zichtbaar zijn, nadat u bent ingelogd, met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u gebruikt, op onze officiële politieke website.

  En tot slot nog een laatste veroordeling, die we van velen van jullie ontvangen, tegen ons. Velen zullen zeggen: onder het mom van zaken zullen veel mensen zich registreren op uw website, die over politiek gaat.

  Ook hierop reageren wij. Simpel, maar direct, wederom met een vraag van ons. Maar denk je echt, met een politiek project als het onze, dat we het "aas" van het bedrijfsleven moeten gebruiken om mensen aan te trekken? Je zal nooit veranderen. Bekritiseer altijd, weet niets over ons en wat we doen. We hebben geen reclame nodig, we hebben alleen mond-tot-mondreclame nodig van onze geverifieerde geregistreerde gebruikers om in korte tijd miljarden geverifieerde geregistreerde gebruikers te bereiken.

  Bedankt voor uw aandacht, voor uw nieuwsgierigheid en voor de interesse waarmee u ons volgt.

  Vriendelijke groeten, en beste wensen.

  Onze grote familie!

  Waarschuwing: bijna al onze officiële websites zijn meertalig of beschikbaar in de hoofdtalen.

  U hoeft alleen in de taalmodule uw voorkeurstaal te kiezen in plaats van Engels, en alle delen in het Engels worden vertaald in meer dan 100 officiële talen.

  Iedereen die wil bijdragen aan de vertaling, nadat hij een geverifieerde geregistreerde gebruiker is geworden, kan dat doen.

  De delen die al door ons in andere talen zijn vertaald, worden natuurlijk niet vertaald in alle andere talen, maar alleen die van al onze artikelen, applicaties, componenten en modules, die in het Engels zijn.

  Onze excuses voor eventuele kleine fouten in de verschillende vertalingen.

  Welkom website.

  https://www.mypolitics.ml/site/

  MyPolitics, uw welkomstwebsite, uw vacatures, werkelijk in alle opzichten!

  Innovatieve beleidswebsite.

  https://www.directdemocracys.org/

  DirectDemocracyS, uw beleid, in alle opzichten!

  Zakelijke website.

  https://www.newopo.tk/official/

  NewOpo, uw bedrijf, echt in alle opzichten!

  Website voor bankieren en financiële investeringen.

  https://www.mywebmybank.tk/

  MyWebMyBank, uw bank, in alle opzichten!

  Website, voor informatie, cultuur, verspreiding, communicatie en educatie.

  https://www.mijninfo.tk/

  MyInfo, uw informatie, in alle opzichten!

  Onze traditionele munteenheid, *Tijd*, gekoppeld aan onze projecten.

  https://timeismoney.tk/

  *Tijd*, uw valuta, werkelijk in alle opzichten!

  Onze innovatieve cryptocurrency, TimeCrypWS SWCT, gekoppeld aan onze projecten. Alleen officiële website, om het te kunnen gebruiken. Let op: registreer je niet, zonder geautoriseerd te zijn, op de officiële *Time* website.

  https://timeismoney.tk/wallet/

  TimeCrypWS, uw cryptovaluta, echt in alle opzichten!

  Investeringen in radio, multimedia, muziek, productie, concerten, artiesten, evenementen en andere activiteiten.

  http://www.mywebmyradio.tk/

  MyWebMyRadio, uw radio, werkelijk in alle opzichten!

  Investeringen in televisie, multimedia, video, film, productie, evenementen, artiesten en andere activiteiten.

  http://www.mywebmytv.tk/

  MyWebMyTV, uw tv, echt in alle opzichten!

  Investeringen in sport, sportmanagement en -vertegenwoordiging, evenementen, toernooien, beheer en realisatie van sportfaciliteiten.

  http://www.sportsacademy.tk/

  SportsAcademy, jouw sport, echt in alle opzichten!

  En vele andere projecten, in alle activiteitensectoren. Voor alle volledige lijsten moet u een geverifieerde geregistreerde gebruiker zijn, volgens al onze regels.

  De enige link, voor informatie over hoe u zich kunt registreren, is de onderstaande.

  https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

  De enige link om u te registreren, uw persoonlijke profiel aan te maken en om u bij ons aan te sluiten, is de onderstaande.

  https://www.mypolitics.ml/site/register

  De enige link, voor volledige informatie, om een geverifieerde geregistreerde gebruiker te worden, is de onderstaande.

  https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

  Pas nadat u geautoriseerd bent, op basis van uw werk en uw gedrag op de welkomstwebsite, krijgt u toegang tot onze officiële politieke website, waar u kunt beslissen of u deelneemt aan al onze projecten, economisch en financieel, of slechts aan enkele van hen.

  Door één persoonlijk profiel aan te maken, krijgt u toegang tot al onze projecten met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord. U wordt niet, behalve in zeer enkele gevallen, gedwongen om een nieuw persoonlijk profiel aan te maken.

  Voor alle informatie is er maar één manier om contact met ons op te nemen, via contactformulieren, volgens uw behoeften.

  De enige manier om officiële informatie van ons te ontvangen is via onderstaande link.

  https://www.directdemocracys.org/contacts

  U moet de exacte categorie kiezen en vervolgens het contactformulier kiezen, afhankelijk van uw behoeften.

  We beantwoorden alleen relevante vragen en geven onze bezoekers nooit, om welke reden dan ook, verdere details, anders dan wat wordt gepresenteerd, in de openbare delen van onze websites.

  We beantwoorden nooit en zonder reden vragen, waarvan de antwoorden al zijn gegeven in onze gepubliceerde artikelen.

  Onze geregistreerde gebruikers en onze geverifieerde geregistreerde gebruikers hebben natuurlijk antwoorden als dat nodig is, en met meer directe middelen en sneller.

  Alleen onze officiële websites, ze bevatten onze informatie, en al het werk wordt gedaan en georganiseerd, alleen op onze officiële websites en dan in het echte leven.

  Bedankt aan iedereen, we garanderen je al onze achting en ons respect.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  ፖለቲካ፣ ኢኮኖሚክስ፣ ፋይናንስ፣ አንድ ላይ PEFT
  Politică, economie, finanțe, împreună
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 29 November 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START