Accessibility Tools

Breadcrumbs is yous position

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!

Albanian shqiptare

Kush na kopjon?

Një budalla nuk mund të ketë kurrë ide të mira, dhe një person injorant nuk mund të krijojë kurrë asgjë të dobishme.

Continue reading

Vetëfinancimi

Le të flasim pak për paratë, me një hyrje të shkurtër.

Continue reading

Faqja jonë kryesore në gjuhën shqipe HP

Albert Pike tha: "Ajo që bëjmë për veten tonë vdes me ne, ajo që bëjmë për të tjerët dhe për botën mbetet dhe është e pavdekshme".

Mirë se vini në faqen e internetit DirectDemocracyS. Për ne është kënaqësi dhe nder që ju kemi këtu.

Qëllimi ynë është të ndryshojmë dhe përmirësojmë botën.

Continue reading

Mesazhi Zyrtar Forumi Global 2023 mbi Demokracinë Direkte Moderne në Mexico City

https://www.directdemocracys.org/

Forumi Global, mbi Demokracinë Direkte Moderne, Mexico City 2023.

Mesazh zyrtar nga DirectDemocracyS.

Continue reading

Vetëm ftesa dhe lidhje të dobishme

Ka 2 lloje mundësish për t'u bashkuar me ne: falas, në të cilën çdokush mund të bashkohet me ne, bazuar në rregulla të detajuara, ose, në bazë të ftesave personale, individuale.

Continue reading

Një vit turpi

Që nga 24 shkurt 2022, bota nuk është më e njëjta. Një vit dhimbjeje për të gjithë botën.

Continue reading

E para dhe e vetmja në botë

DirectDemocracyS, është e para dhe e vetmja organizatë politike, në të gjithë historinë e njerëzimit, në mbarë botën, që ka vënë në praktikë demokracinë autentike dhe lirinë totale. Do ta keni kuptuar duke lexuar të gjithë artikujt tanë dhe ne nuk duam t'jua shpjegojmë më. Por kjo nuk është e vetmja gjë që na bën unikë dhe të paimitueshëm.

Continue reading

Evropë AL

Ne kemi folur në disa artikuj shkurtimisht për Europën, Bashkimin Europian, Parlamentin Europian, Komisionin Europian dhe në këtë artikull, përveçse kritikojmë, ju themi se brenda nesh krijojmë një Europë të re, një reale. një, e vërtetë, e plotë, paralele dhe alternative, ndaj ekzistuesit.

Continue reading

Dashuri me shikim të parë LFS

Kur një person dëgjon për ne për herë të parë, ose lexon një nga artikujt tanë, ose viziton faqen tonë të internetit për herë të parë, ai nuk beson atë që dëgjon dhe nuk u beson syve.

Continue reading

Kush ju financon?

Kur do të na thoni, kush e kishte idenë, të krijonim DirectDemocracyS? Kur do të na tregoni saktësisht dhe në detaje se si ndodhën ngjarjet? Dhe, nëse nuk e bëni, të paktën na tregoni se kush ju financon?

Continue reading

Përfaqësuesit tanë politikë OOR

Roli i përfaqësuesve politikë është themelor në organizimin tonë politik.

Kemi marrë shumë pyetje dhe në këtë artikull do t'u përgjigjemi shkurtimisht të gjithave.

E kemi parë tashmë se si janë zgjedhur përfaqësuesit tanë politikë dhe e përmbledhim për qartësi.

Continue reading

Le të ndryshojmë dhe përmirësojmë botën së bashku CIWT

https://www.directdemocracys.org/

Dëshironi të ndryshoni dhe të përmirësoni botën?

Nëse përgjigjja juaj është po, dhe dëshironi ta bëni konkretisht, ju këshilloj ta lexoni këtë mesazh me kujdes, pa paragjykime, pa qenë sipërfaqësorë dhe me mendje të hapur.

E vetmja mënyrë për të ndryshuar botën është përmes politikës, përmes ligjeve të bëra në interes të të gjithë popullatës.

E vetmja mënyrë për të përmirësuar botën është së bashku me DirectDemocracyS, inovacioni ynë politik, një alternativë ndaj asaj që ekzistonte para nesh.

Continue reading

Disa informacione

Kushdo që regjistrohet dhe krijon një profil personal në faqen tonë të internetit dhe më pas bashkohet me ne, në përgjithësi e bën këtë nga një kuriozitet i thjeshtë, për të parë nëse organizata jonë politike është po aq e bukur nga brenda sa nga jashtë. Në vend të kësaj, ata që vendosin të mos na bashkohen e marrin këtë vendim, për shkak të mungesës së besimit të kuptueshëm, por të pajustifikuar.

Continue reading

Paqe me dorëzim PWS

Për cilat arsye, a do të ishim të gatshëm të luftonim, duke rrezikuar të vdisnim?

Continue reading

Si regjistroheni

https://www.directdemocracys.org/social/registration

Të gjithë përdoruesit e rinj janë të detyruar të respektojnë të gjitha rregullat tona, dhe të gjitha udhëzimet që janë publikuar në faqet tona të internetit. Para se të regjistroheni, lexoni me kujdes, madje disa herë, të gjithë informacionin tonë. Ju duhet të jeni të sigurt, të pajtueshëm dhe të aftë për të marrë pjesë në aktivitetet tona.

Ne e kemi bërë më të lehtë regjistrimin dhe krijimin e profilit tuaj personal.

Ju duhet të ndiqni të gjitha udhëzimet, në artikullin që ju informon se si të regjistroheni dhe të bashkoheni me ne.

Gjithçka që ju nevojitet, për të qenë në gjendje të regjistroheni, është të keni një adresë emaili personal, të zgjidhni një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim. Ne ju rekomandojmë që të shkruani saktë të dhënat tuaja të aksesit në një fletë letre dhe pasi të keni përfunduar regjistrimin, t'i ruani në një vend të sigurt. Për të kryer disa aktivitete, pas regjistrimit do të ishte e dobishme të kishim edhe një smartphone.

Continue reading

Ideologjia jonë

albania rettangolareconddrd

Ky artikull i yni, shpjegon shkurtimisht arsyet e lindjes sonë, dhe thelbin e ekzistencës sonë. DirectDemocracyS, është organizata jonë politike ndërkombëtare, e bazuar në demokracinë e drejtpërdrejtë, e cila padyshim, ndonëse me autonomitë e duhura lokale, do të jetë e njëjtë, në të gjithë vendin tonë gjeografik, territorial, kontinental, kombëtar, shtetëror, rajonal, krahinor, rrethor dhe lokal. Të njëjtat rregulla, të njëjtat vlera, të njëjtat ideale, të njëjtat metoda, të bazuara në sens të përbashkët dhe në meritokraci.

Ju këshillojmë ta lexoni të gjithën, me shumë kujdes, madje disa herë, për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë.

Për të lexuar të gjithë artikullin, thjesht klikoni mbi titullin ose, pas kësaj hyrjeje të shkurtër, klikoni mbi: vazhdoni leximin. Mund ta komentoni edhe në anglisht, por për ta komentuar në gjuhët kryesore të botës, duhet të shkoni në menunë kryesore, e cila për ata që na vizitojnë nga telefonat inteligjentë, shfaqet duke klikuar në 3 rreshta horizontale, ose në fund të faqes do të gjeni menunë kryesore të plotë , me artikujt e menusë horizontale, në rënie, në artikullin e menusë së shërbimeve, shkoni te blogu, në kategoritë e blogut, zgjidhni në kategori, kategorinë e gjuhës , dhe gjuhën tuaj dhe kërkoni artikullin me titull: ideologjia jonë. Duket e ndërlikuar, por është shumë e thjeshtë. Ju lutemi ndiqni me kujdes dhe respektoni të gjitha udhëzimet tona, në mënyrë që të përdorni faqen tonë të internetit në mënyrën më të mirë.

Për të parë të gjitha pjesët në anglisht, të zonës publike të faqes sonë të internetit (dhe për anëtarët tanë edhe zonën private), thjesht klikoni në modulin e gjuhës, në krye, të secilës faqe të faqes sonë të internetit, mbi shkrimin " -Anglisht-“, dhe më pas në menynë rënëse, duhet të klikoni në gjuhën e preferuar. Në sekonda, do t'i shihni të gjitha pjesët në anglisht, në gjuhën tuaj. Ose, në fund të faqes sonë të internetit, klikoni mbi flamurin e gjuhës tuaj, ose, nën flamuj, zgjidhni gjuhën tuaj, duke klikuar mbi të, nga menyja rënëse që hapet, duke klikuar fillimisht në: zgjidhni gjuhën . Do të keni në pak sekonda, çdo pjesë në anglisht, të përkthyer në gjuhën tuaj të preferuar. Kujdes, përkthyesit tanë automatikë, tani për tani, i përkthejnë të gjitha pjesët vetëm në anglisht, në mbi 100 gjuhë, dhe jo nga një gjuhë në tjetrën.

Demokracia do të thotë pushtet për njerëzit.

Continue reading

Ne dhe ata UT

Ka vende ku një diktator vendos në emër të të gjithë njerëzve dhe më pas propozon, miraton dhe vendos rregullat, të quajtura ligje, që duhet të ndjekin të gjithë. Janë diktaturat, të cilat në disa raste kthehen në oligarki.

Continue reading

Politikat rinore YP

Në disa artikuj të mëparshëm, folëm për organizimin tonë politik dhe sa inovativë jemi, në artikujt e ardhshëm do të hyjmë në detaje të programit tonë politik ndërkombëtar, i cili duhet të respektohet dhe të integrohet nga të gjithë kontinentet, kombëtare, shteti, organizatat, rajonale, krahinore, rrethore dhe lokale.

Continue reading

Politika, ekonomia, financa, së bashku

Politika e vjetër shpeshherë është treguar se kontrollohet nga forcat ekonomike dhe nuk vepron në autonomi të plotë. Partitë politike së pari dhe përfaqësuesit e tyre politikë pasi zgjidhen nuk vendosin gjithmonë për të mirën e të gjithë popullsisë, por shpeshherë ndihmojnë vetëm një pjesë shumë të pasur, në dëm të njerëzve më pak të pasur ose duke favorizuar vetëm disa kategori, pa respektuar kategoritë e tjera. Ka pasur, dhe ka edhe tani, në mbarë botën, shumë skandale, me raste korrupsioni, biznesi të paligjshëm, aktivitete seksuale, shantazhe dhe me shumë politikanë, të dyshuar dhe shpesh të dënuar.

DirectDemocracyS, në shumë artikuj, i shpjegoi të gjithëve, se si merren vendimet politike nga ne dhe se si, me shumë risi, do të zbatojë demokracinë autentike për herë të parë në botë.

Continue reading

Faleminderit Ty

Pas gati një viti aktivitet publik, edhe pa asnjë reklamë, pa organizuar asnjë lloj eventi, pa reklamë në media, pa prezantime zyrtare, në gazeta, në radio dhe TV, pa shumë reklama në rrjetet sociale, me përjashtim të disa faqe dhe grupe prezantimi, në një rrjet të vetëm social, në rreth 30 gjuhë, me ndryshime të ndryshme në uebsajt dhe me shumë teste teknike, ne jemi krenarë dhe krenarë, të prezantojmë raportin e parë vjetor, të DirectDemocracyS dhe të të gjitha projekteve të lidhura me të. 

Continue reading

Donation PayPal in USD

Blog Welcome Module


Discuss Welcome

Donation PayPal in EURO

Mailing subscription form

Blog - Categories Module

Chat Module

Offcanvas menu

Cron Job Starts