Accessibility Tools

Breadcrumbs is yous position

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
10 minutes reading time (1972 words)

Tack Ty

Efter nästan ett år av offentlig verksamhet, även utan reklam, utan att ha anordnat någon typ av evenemang, utan reklam i media, utan officiella presentationer, i tidningar, i radio och TV, utan för mycket reklam på sociala nätverk, med undantag för vissa sidor, och presentationsgrupper, på ett enda socialt nätverk, på cirka 30 språk, med olika webbplatsförändringar och med många tekniska tester, är vi stolta och stolta över att presentera den första årsrapporten från DirectDemocracyS och alla relaterade projekt .

Först vill vi tacka alla våra supportrar, som är praktiskt taget alla våra besökare, och våra välkomna gäster, tillsammans med alla våra verifierade registrerade användare.

Vi vill tacka våra 282 kreatörer, som i över 14 års hårt arbete, samt att de har byggt upp ett vackert projekt tillsammans, har studerat varje detalj, för att få allt att fungera på bästa sätt.

Vår officiella hemsida har varit aktiv i några månader och vi vill tacka våra över 300 administratörer, som under de kommande dagarna, tack vare många utnämningar, kommer att bli ännu fler, för att vi ska kunna ta nästa steg, i vår verksamhet , och förbered allt, för att välkomna alla goda människor, som kommer att ansluta sig till oss, efter det officiella öppnandet av våra aktiviteter, på kontinental, nationell och sedan lokal nivå.

För att förbereda oss på att välkomna så många människor, uppmanas våra cirka 110 000 verifierade registrerade användare, om de ännu inte har gjort det, att gå med i grupperna av specialister, ange minst en, baserat på deras kvalifikationer, eller deras jobbspecialisering, och speciella säkerhetsgrupper, och att ansöka om att bli våra officiella representanter och administratörer för de olika aktiviteterna. Förfrågningarna, och de efterföljande urvalen och utnämningarna, kommer att göras på vår officiella webbplats, i enlighet med våra regler och genomförandereglerna. För våra verifierade registrerade användare, och för de som kommer att bli verifierade, särskilt tack, för ditt förtroende och för den entusiasm med vilken du har gått med oss, och framför allt för din respekt för alla våra regler för sunt förnuft.

Under nästan ett år av registreringen identifierades endast 2 registrerade användare inte som riktiga personer utan falska profiler, för att sälja droger för att förbättra sexuella aktiviteter. Och färre än 20 stängdes av för inaktivitet eller för att de inte blev verifierade registrerade användare efter registrering. Endast en registrerad användare har begärt att sin personliga profil avbryts, och blir automatiskt persona non grata i våra projekt och aktiviteter, och för närvarande har ingen av våra registrerade verifierade användare stängts av eller utvisats. Vi gav självklart många varningsmeddelanden, för att förhindra några små olyckor, som kunde bromsa en del av våra aktiviteter. Vi föredrar alltid att varna, innan vi stänger av eller utesluter någon. Med tidens gång kommer vi alltid att vara försiktiga, och lite mer allvarliga, inte av illvilja, utan för att förhindra alla problem, eller sabotage, eller ännu värre, ett försök att stoppa oss.

Som vi ofta har sagt är det inte bara våra användare som väljer oss, utan vi väljer också ut våra användare, med uppenbara skäl, vilket vi kommer att förklara i detalj i en framtida artikel.

Vi är inte intresserade av antalet, utan kvaliteten på de som ansluter sig till oss, vi är inte intresserade av att ha många inaktiva användare, men i inledningsfasen föredrar vi ett fåtal användare, som blir upptagna, varje dag i ca 15-20 minuter , att samarbeta med oss alla, och med varandra, utifrån konkreta projekt.

Även om vi inte är intresserade av siffror har vi under några månader nått ett rekord som har gjort det möjligt för oss att gå vidare till nomineringsfasen och rösta om 75 % av vår officiella förordning, och vi håller på att slutföra stadgan, där alla våra nationella politiska partier. Vi har registrerade användare, bokstavligen från alla länder i världen, även om av de 3 registrerade användarna, i Vatikanstaten vi inte är säkra, de kan vara i Rom och bo nära Vatikanen, eller bara turister, men vi kommer att ta reda på när de alla blir verifierade registrerade användare. .

Med säkerhetsgrupperna gör vi alla kontroller, för att inte ha på den officiella hemsidan, någon "inkräktare", eller någon person som är oförenlig med våra regler, med våra värderingar och med våra ideal.

Vi har redan utsett, och är aktiva, våra officiella representanter, i varje land i världen, som i sin tur kommer att ha till uppgift att organisera våra nationella politiska partier och göra andra viktiga utnämningar. I vissa fall kommer vi av säkerhetsskäl att arbeta i andra länder, eftersom inte alla länder välkomnar vår politiska organisation med nöje. Alla länder vill inte att befolkningen ska ha makten att bestämma, och att kunna föreslå vilken lag som helst.

Vi bryr oss inte om vad de har gjort, vad de gör eller vad andra politiska krafter kommer att göra.

Vår arbetsmetod är enkel, alla våra registrerade användare verifierade, som förhoppningsvis också kommer att vara våra framtida väljare, kommer att äga alla våra företag och kommer att besluta fritt, men informerade, om varje beslut som tas av våra politiska partier. , och kommer att vägleda i en totalt och kontinuerligt varje val och varje röst av våra politiska företrädare, som för första gången i världen kommer att stå till tjänst för dem som ger dem makten att representera dem. Våra politiska företrädare, och våra politiska partier, kommer att vara folkets tjänare, och inte tvärtom.

Med undantag för en enskild artikel, eller högst 2 eller 3, artiklar av kritik, eventuellt konstruktiva, av den politiska situationen i varje land, föredrar vi att föreslå, genom att säga vad vi ska göra och hur vi ska göra det, än att kritisera, eller ännu värre, att ge, skylla på andra. Eftersom vi nyss föddes, var det enda felet vi som väljare hade att ha röstat och tvingats ta makten, till partier och människor som inte förtjänade vårt förtroende.

För de intresserade skapar vi vår oberoende informationswebbplats, vi tackar förutom alla våra verifierade registrerade användare, som informerar oss om vad som händer i deras territorier, även många professionella journalister, som anonymt hjälper oss att skapa gratis, komplett, kompetent och oberoende information.

Vi skapar också på våra olika webbplatser olika affärsmöjligheter, bank, egna pengar, finans, affärer, multimedia, sport, radio och TV och många andra intressanta aktiviteter.

Vi skapar offentliga delar, på alla våra webbplatser, synliga för alla på olika språk, för närvarande är översättningar av varje del till engelska, av var och en av våra webbplatser, på över 100 språk, möjliga, genom att ändra språket från en bekväm form, med rullgardinsmenyn, från engelska, till ett av de språk som finns. Uppenbarligen kommer allt skrivet på engelska att publiceras med tiden, på alla språk i världen, för att möjliggöra bättre samarbete mellan våra verifierade registrerade användare. För 52 officiella språk har vi redan offentliga presentationssidor och kategorier av bloggar och diskussioner, för över 30 språk har vi (reserverade för våra registrerade användare) språkgrupper med informationskontoret, med frågor från våra användare och svar från våra administratörer.

Vi har redan skapat, på var och en av våra webbplatser, arbetsgrupper och presentationssidor, offentliga, privata och hemliga, för varje land i världen, och vi börjar skapa lokala grupper för en bättre och fullständig närvaro på territoriet..

Vi har redan skapat, och är aktiva och fungerar, alla specialgrupper, säkerhet, laglighet, specialister, affärer, och vi gör många andra viktiga aktiviteter.

Vi har redan startat många projekt, alla innovativa, som vi kommer att berätta om på våra webbplatser, i rätt ögonblick.

Allt sker snabbt, men mycket uppmärksam på varje detalj, så vi är stolta över vårt arbete.

Vi är nästan redo, för nästa fas, den officiella invigningen. Vi kommer att börja med en presentation, med alla möjliga medel, av vår verksamhet, och med ett världsomspännande pressmeddelande, på internationell, nationell och lokal nivå. Vi kommer att kommunicera till dig som alltid, både innehållet i texten i pressmeddelandet och de personer och media som vi har skickat dem till. Vi kommer också att berätta vem som har publicerat vårt material, och vem som inte har gjort det , så att du kommer att inse vem som informerar och inte. Vi kommer också att berätta hur vi kommer att samarbeta, med vem som kommer att publicera våra meddelanden, och framför allt hur vi aldrig kommer att samarbeta, och av någon anledning, med de som kommer att ignorera oss.

Vem som kommer att publicera kommer att vara vår mediapartner, som tar emot i enlighet med tidpunkten för publicering, i förhandsgranskning, vår information, som inte kommer att göra det kommer att få en officiell varning, från våra advokater, i namnet på var och en av våra registrerade verifierade användare, och frågar , som aldrig publicerar, utan vårt officiella tillstånd, någon av vår information, oavsett om det gäller någon av dem eller någon av våra aktiviteter.

Med lite mun till mun, och med några användare som kommer att hjälpa oss, kommer vi snart att bli kända över hela världen.

Säkert kommer många intelligenta människor att ansluta sig till oss, för även om vi är öppna för att ta emot hela världens befolkning, är det viktigt för oss att noggrant välja de första registrerade användarna och att göra de relativa mötena.

Tack till våra över 100 000 vänner, som använder vår App för Android-system, som fungerar bra, och som snart kommer att publiceras, tillsammans med de för andra operativsystem, i sina respektive App Stores.

I denna tackartikel måste vi göra en speciell sådan, till våra många givare, som under denna svåra period har hittat några små och andra stora summor att donera till vår internationella politiska organisation. Påminner dig om att endast och exklusivt använda donationsformuläret på vår officiella webbplats, i den officiella menyn, verktyg, donationer, eftersom det är den enda som får pengarna till oss och inte använda andra metoder för att inte kasta dem bort dina pengar, eller sida bli lurad av en hjärtlös person. Vi försäkrar dig att varje mottagen summa kommer att användas på bästa sätt för att förbättra alla våra aktiviteter.

Vi avslutar med att tacka alla som samarbetar med oss. För nu har du gjort det gratis, på din fritid, men vi kommer snart att fortsätta med rekryteringen, med arbets- eller samarbetskontrakt, för arbetare, studenter eller pensionärer, av många av våra verifierade registrerade användare, som vi har sett att de göra ett bra arbete och göra sig användbara. Förfrågningarna kommer att finnas tillgängliga på den officiella webbplatsen och kommer att utvärderas noggrant och de bästa väljs ut.

I nästa artikel kommer vi att publicera flera viktiga länkar så att du kan upptäcka vår politiska galax och vårt universum av innovativa projekt.

Tack till alla er som kommer att läsa vårt meddelande, vi är säkra på att ni redan börjar bli nyfikna på hur vårt stora äventyr kommer att fortsätta. Vi har förutsett allt, många saker, vackra, och andra, lyckligtvis få, mindre vackra. Det är inte lätt att förändra och förbättra världen, men det är vår skyldighet att försöka, för vår skull, och för framtida generationer, till vilka vi inte vill lämna en värld förslavad av politiken, som i sin tur är en slav till ekonomi. Vi kommer att lämna dem en värld där befolkningen bestämmer, politiken genomförs och ekonomin anpassar sig. En värld som är rättvis, ärlig, kompetent och baserad på varje persons förtjänster. En värld där alla kommer att ha samma chanser, men som kommer att belöna de som jobbar hårdare och inte lämnar någon bakom sig.

Dela med så många som möjligt, gå med oss så fort som möjligt.

Med vänliga hälsningar och lyckönskningar från all vår personal.

DirectDemocracyS, dina projekt och din politik, i alla avseenden!

PS Vänligen följ noggrant all vår information, för registrering och skapande av din personliga profil, och för att följa reglerna för identitetsverifiering, för att inte riskera att göra misstag. Allt är enkelt, snabbt, säkert, gratis och med det enda engagemanget från din sida att inte bara vara åskådare, utan protagonister i vår och din innovativa policy.

 

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vă mulțumim
Dank je Ty
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 26 September 2023

Captcha Image

Donation PayPal in USD

Blog Welcome Module


Discuss Welcome

Donation PayPal in EURO

Mailing subscription form

Blog - Categories Module

Chat Module

Offcanvas menu

Cron Job Starts