Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  10 minutes reading time (2000 words)

  Dank je Ty

  Na bijna een jaar van publieke activiteit, zelfs zonder enige reclame, zonder enige vorm van evenement te organiseren, zonder reclame in de media, zonder officiële presentaties, in kranten, op radio en tv, zonder al te veel reclame op sociale netwerken, met uitzondering van sommige pagina's en presentatiegroepen, op één sociaal netwerk, in ongeveer 30 talen, met verschillende websitewijzigingen en met veel technische tests, zijn we trots en trots om het eerste jaarverslag van DirectDemocracyS en van alle gerelateerde projecten te presenteren .

  Allereerst willen we al onze supporters, die praktisch al onze bezoekers zijn, en onze graag geziene gasten bedanken, samen met al onze geverifieerde geregistreerde gebruikers.

  We willen onze 282 makers bedanken, die in meer dan 14 jaar hard werken en samen een prachtig project hebben gebouwd, elk detail hebben bestudeerd om alles op de beste manier te laten werken.

  Onze officiële website is een paar maanden actief geweest en we willen onze meer dan 300 beheerders bedanken, die de komende dagen, dankzij de vele benoemingen, nog talrijker zullen worden, om ons in staat te stellen de volgende stap te zetten, in ons bedrijf , en alles voor te bereiden, om alle goede mensen te verwelkomen die zich bij ons zullen voegen, na de officiële opening van onze activiteiten, op continentaal, nationaal en vervolgens lokaal niveau.

  Om ons voor te bereiden om zoveel mensen te verwelkomen, worden onze ongeveer 110.000 geverifieerde geregistreerde gebruikers verzocht om, als ze dat nog niet hebben gedaan, deel te nemen aan de groepen specialisten. veiligheidsgroepen, en om te solliciteren om onze officiële vertegenwoordigers en beheerders van de verschillende activiteiten te worden. De aanvragen, en de daaropvolgende selecties en benoemingen, zullen worden gedaan op onze officiële website, volgens ons reglement en de uitvoeringsregels. Voor onze geverifieerde geregistreerde gebruikers en voor degenen die geverifieerd zullen worden, speciale dank, voor uw vertrouwen en voor het enthousiasme waarmee u zich bij ons hebt aangesloten, en vooral voor uw respect voor al onze regels van gezond verstand.

  In bijna een jaar na registratie werden slechts 2 geregistreerde gebruikers niet geïdentificeerd als echte mensen, maar nepprofielen, om drugs te verkopen om seksuele activiteiten te verbeteren. En minder dan 20 werden geschorst wegens inactiviteit, of omdat ze na registratie geen geverifieerde geregistreerde gebruikers werden. Alleen een geregistreerde gebruiker heeft verzocht om de annulering van zijn persoonlijke profiel, waardoor hij automatisch persona non grata wordt in onze projecten en activiteiten, en voorlopig is geen van onze geregistreerde geverifieerde gebruikers geschorst of verwijderd. We hebben uiteraard veel waarschuwingsberichten gegeven om enkele kleine ongelukken te voorkomen, die sommige van onze activiteiten zouden kunnen vertragen. We waarschuwen altijd liever, voordat we iemand schorsen of uitsluiten. Met het verstrijken van de tijd zullen we altijd voorzichtig zijn, en een beetje strenger, niet uit boosaardigheid, maar om elk probleem, of sabotage, of erger nog, een poging om ons te stoppen, te voorkomen.

  Zoals we vaak hebben gezegd, zijn het niet alleen onze gebruikers die voor ons kiezen, maar we selecteren ook onze gebruikers, met voor de hand liggende redenen, die we in een toekomstig artikel in detail zullen uitleggen.

  We zijn niet geïnteresseerd in het aantal, maar in de kwaliteit van degenen die zich bij ons voegen, we zijn niet geïnteresseerd in het hebben van veel inactieve gebruikers, maar in de beginfase geven we de voorkeur aan een paar gebruikers, die het elke dag ongeveer 15-20 minuten druk hebben , om met ons allemaal en met elkaar samen te werken op basis van concrete projecten.

  Hoewel we niet geïnteresseerd zijn in cijfers, hebben we sinds enkele maanden een record bereikt, waardoor we over kunnen gaan tot de benoemingsfase en kunnen stemmen over de 75% van onze officiële verordening, en we leggen de laatste hand aan het statuut, waarop alle de onze nationale politieke partijen. We hebben geregistreerde gebruikers, letterlijk uit elk land ter wereld, zelfs als van de 3 geregistreerde gebruikers, in Vaticaanstad, weten we het niet zeker, ze kunnen in Rome zijn en in de buurt van het Vaticaan wonen, of gewoon toeristen, maar we zullen ontdek wanneer ze allemaal geverifieerde geregistreerde gebruikers worden. .

  Met de veiligheidsgroepen doen we alle controles, om op de officiële website geen "indringer" of een persoon te hebben die onverenigbaar is met onze regels, met onze waarden en met onze idealen.

  We hebben al onze officiële vertegenwoordigers benoemd, en zijn actief, in elk land van de wereld, die op hun beurt de taak zullen hebben om onze nationale politieke partijen te organiseren en andere belangrijke benoemingen te doen. In sommige gevallen zullen we om veiligheidsredenen in andere landen werken, omdat niet alle landen onze politieke organisatie met plezier verwelkomen. Niet alle landen willen dat de bevolking de macht heeft om te beslissen en om wetten voor te stellen.

  Het kan ons niet schelen wat ze hebben gedaan, wat ze doen of wat andere politieke krachten zullen doen.

  Onze werkwijze is eenvoudig, al onze geregistreerde gebruikers geverifieerd, die hopelijk ook onze toekomstige kiezers zullen zijn, al onze bedrijven zullen bezitten en vrijelijk, maar geïnformeerd, zullen beslissen over elke beslissing die door onze politieke partijen wordt genomen. totale en ononderbroken manier elke keuze en elke stem van onze politieke vertegenwoordigers, die voor het eerst in de wereld ten dienste zullen staan van degenen die hen de macht geven om hen te vertegenwoordigen. Onze politieke vertegenwoordigers en onze politieke partijen zullen de dienaars van het volk zijn, en niet andersom.

  Met uitzondering van een enkel artikel, of hoogstens 2 of 3, artikelen van kritiek, mogelijk constructief, op de politieke situatie van elk land, geven we er de voorkeur aan om, door te zeggen wat we zullen doen en hoe we het zullen doen, dan anderen bekritiseren, of erger nog, anderen de schuld geven. Aangezien we nog maar net zijn geboren, was de enige fout die we als kiezers hadden, dat we hadden gestemd en de macht hadden gegrepen, naar partijen en naar mensen die ons vertrouwen niet verdienden.

  Voor degenen die geïnteresseerd zijn, we zijn onze onafhankelijke informatiewebsite aan het maken, we danken naast al onze geverifieerde geregistreerde gebruikers, die ons informeren over wat er in hun territoria gebeurt, ook vele professionele journalisten, die ons anoniem helpen om gratis, complete, competente en onafhankelijke informatie.

  We creëren ook op onze verschillende websites, verschillende zakelijke kansen, bankieren, eigen geld, financiën, zaken, multimedia, sport, radio en tv en vele andere interessante activiteiten.

  We creëren openbare delen, op al onze websites, die voor iedereen zichtbaar zijn in verschillende talen, voorlopig zijn vertalingen van elk deel in het Engels, van elk van onze websites, in meer dan 100 talen, mogelijk, waarbij de taal wordt gewijzigd van een handige vorm, met vervolgkeuzemenu, van Engels, naar een van de aanwezige talen. Uiteraard zal alles wat in het Engels is geschreven in de loop van de tijd worden gepubliceerd, in elke taal van de wereld, om een betere samenwerking tussen onze geverifieerde geregistreerde gebruikers mogelijk te maken. Voor 52 officiële talen hebben we al openbare presentatiepagina's en categorieën blogs en discussies, voor meer dan 30 talen hebben we (gereserveerd voor onze geregistreerde gebruikers) taalgroepen bij het informatiebureau, met vragen van onze gebruikers en antwoorden van onze beheerders.

  We hebben al, in elk van onze websites, werkgroepen en presentatiepagina's gemaakt, openbaar, privé en geheim, voor elk land ter wereld, en we beginnen met het creëren van lokale groepen, voor een betere en volledige aanwezigheid op het grondgebied. .

  We hebben al alle speciale groepen, beveiliging, legaliteit, specialisten, zaken gedaan, en zijn actief en functionerend, en we doen nog veel andere belangrijke activiteiten.

  We hebben al veel projecten gestart, allemaal innovatief, waarover we u op het juiste moment op onze websites zullen vertellen.

  Alles gebeurt snel, maar zeer attent op elk detail, dus we zijn trots op ons werk.

  We zijn bijna klaar, voor de volgende fase, de officiële opening. We beginnen met de presentatie, met alle mogelijke middelen, van onze activiteiten, en met een wereldwijd persbericht, op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Zoals altijd zullen we u zowel de inhoud van de tekst van het persbericht als de mensen en media aan wie we ze hebben gestuurd, meedelen. We zullen u ook vertellen wie ons materiaal heeft gepubliceerd en wie niet , zodat u weet wie informeert en wie niet. We zullen je ook vertellen hoe we zullen samenwerken, met wie onze berichten zullen publiceren, en vooral hoe we nooit zullen samenwerken, en om welke reden dan ook, met degenen die ons zullen negeren.

  Wie zal publiceren, zal onze mediapartner zijn, die volgens het tijdstip van publicatie, in preview, onze informatie ontvangt, wie dit niet zal doen, zal een officiële waarschuwing ontvangen van onze advocaten, in de naam van elk van onze geregistreerde geverifieerde gebruikers, met de vraag , die zonder onze officiële toestemming nooit onze informatie publiceert, of het nu een van hen of een van onze activiteiten betreft.

  Met een beetje mond-tot-mondreclame, en met enkele gebruikers die ons zullen helpen, zullen we binnenkort over de hele wereld bekend worden.

  Er zullen vast veel intelligente mensen bij ons komen, want hoewel we openstaan voor het ontvangen van de hele wereldbevolking, is het voor ons essentieel om de eerste geregistreerde gebruikers zorgvuldig te kiezen en de relatieve afspraken te maken.

  Met dank aan onze meer dan 100.000 vrienden, die onze App voor Android-systemen gebruiken, die goed werkt en binnenkort samen met die voor andere besturingssystemen in hun respectievelijke App Stores zal worden gepubliceerd.

  In dit dankwoord moeten we een speciaal dankwoord schrijven aan onze vele donateurs, die in deze moeilijke periode kleine en andere grote bedragen hebben gevonden om te doneren aan onze internationale politieke organisatie. U eraan te herinneren om alleen en uitsluitend het donatieformulier op onze officiële website, in het officiële menu, hulpprogramma's, donaties te gebruiken, omdat het de enige is die het geld bij ons krijgt, en geen andere methoden te gebruiken, om het niet weg te gooien weg uw geld, of pagina worden opgelicht door een harteloze persoon. We verzekeren u dat elk ontvangen bedrag op de beste manier zal worden gebruikt om al onze activiteiten te verbeteren.

  We sluiten af met een woord van dank aan iedereen die met ons heeft samengewerkt. Voor nu heb je het gratis gedaan, in je vrije tijd, maar we zullen binnenkort overgaan tot de werving, met werk- of samenwerkingscontracten, voor werknemers, studenten of gepensioneerden, van veel van onze geverifieerde geregistreerde gebruikers, waarvan we hebben gezien dat ze goed werk doen en zich nuttig maken. De verzoeken zullen beschikbaar zijn op de officiële website en zullen zorgvuldig worden geëvalueerd, waarbij de beste worden gekozen.

  In het volgende artikel zullen we verschillende belangrijke links publiceren, zodat u ons politieke sterrenstelsel en ons universum van innovatieve projecten kunt ontdekken.

  Dankzij jullie allemaal, die ons bericht zullen lezen, zijn we er zeker van dat jullie nu al nieuwsgierig beginnen te worden naar hoe ons grote avontuur verder zal gaan. We hebben alles voorzien, veel dingen, mooi, en andere, gelukkig weinig, minder mooi. Het is niet gemakkelijk om de wereld te veranderen en te verbeteren, maar het is onze plicht om te proberen, ter wille van onszelf en voor toekomstige generaties, aan wie we niet een wereld willen achterlaten die tot slaaf is gemaakt door de politiek, die op zijn beurt een slaaf is van de economie. We laten ze een wereld achter waar de bevolking beslist, de politiek uitvoert en de economie zich aanpast. Een wereld die rechtvaardig, eerlijk, competent is en gebaseerd is op de verdiensten van elke persoon. Een wereld waarin iedereen dezelfde kansen krijgt, maar die degenen die harder werken beloont en niemand achterlaat.

  Deel met zoveel mogelijk mensen, doe mee, asap.

  Met vriendelijke groeten en de beste wensen van al onze medewerkers.

  DirectDemocracyS, uw projecten en uw politiek, in alle opzichten!

  PS Volg zorgvuldig al onze informatie, voor registratie en het aanmaken van uw persoonlijke profiel, en volg de regels voor identiteitsverificatie, om geen risico te lopen fouten te maken. Alles is eenvoudig, snel, veilig, gratis en met de enige verplichting van uw kant om niet alleen toeschouwers te zijn, maar hoofdrolspelers van ons en uw innovatief beleid.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Tack Ty
  Tak skal du have Ty
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 21 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts