Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  9 minutes reading time (1720 words)

  Alleen uitnodigingen en nuttige links

  Er zijn 2 soorten mogelijkheden om lid te worden: gratis, waarbij iedereen zich bij ons kan aansluiten, op basis van gedetailleerde regels, of, op basis van persoonlijke uitnodigingen, individueel.

  Aandacht.

  Tijdens het blok van gratis registraties, d.w.z. wanneer u probeert te registreren en een persoonlijk profiel aan te maken om lid te worden, en het registratieformulier werkt niet, of het bericht verschijnt: registraties zijn opgeschort, u wordt doorgestuurd naar dit artikel . Wij raden u aan deze aandachtig te lezen.

  Registratie en het aanmaken van een persoonlijk profiel is momenteel alleen toegestaan op basis van uitnodigingen.

  Voor details over registraties raden wij u aan om de volgende links aandachtig, zelfs meerdere keren, volledig en in volgorde te lezen voor alle algemene informatie:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/general-registration-rules

  om de beste gebruikersnaam te kiezen:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/best-username

  voor registratieregels:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/how-to-register

  voor informatie over hoe te worden geactiveerd:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/to-be-activated

  Voor algemene informatie over op uitnodiging gebaseerde registratie:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/special-invitations

  en lees tot slot aandachtig het vervolg van dit artikel.

  Tijdens de registratiefase zijn er op basis van uitnodigingen slechts 3 manieren om lid te worden.

  De eerste is voor iedereen en is eenvoudig, snel, veilig en helemaal gratis.

  Het moet slechts één keer worden gebruikt (dwing niet aan, we antwoorden iedereen op het juiste moment), alleen via het contactformulier, dat u vindt via deze link (andere formulieren of directe contacten krijgen geen antwoord ).

  https://www.directdemocracys.org/contacts/info-contacts/i-want-to-be-invited

  U moet uw volledige voor- en achternaam (met echte gegevens), uw e-mailadres, als "onderwerp" gewoon schrijven: uitnodigingsverzoek. Schrijf in het bericht kort een presentatie, met echte gegevens, en minstens één reden, zowel voor uw uitnodigingsverzoek, als minstens één reden, voor DirectDemocracyS, om u uit te nodigen. We raden u aan om het vakje aan te vinken: Een kopie naar uzelf sturen (om bewijs te hebben, en een kopie van de indiening, en bevestiging dat u het formulier correct hebt verzonden). Onder het schrijven: Voer de captcha-beveiligingscode in (schrijf de tekens die u ziet, om te bewijzen dat u geen robot bent). Vink altijd het vakje aan: Privacybeleid (zonder welke u geen antwoord krijgt, omdat wij uw persoonsgegevens niet kunnen beheren, geautoriseerd door u). Klik ten slotte op: E-mail verzenden (eerst snel alles controleren). U krijgt vrij snel ons antwoord, met alle instructies en alle mogelijke verzoeken. Stuur niet meerdere verzoeken, want dan wordt u nooit uitgenodigd. Met het schrijven van verkeerde of valse persoonsgegevens heb je daar niets aan, want wij verifiëren ieders identiteit.

  De tweede methode is die van directe uitnodiging, van onze kant.

  De officiële uitnodiging wordt beslist door de Uitnodigingsgroep. Elke geselecteerde persoon krijgt in elke fase rechtstreeks van ons, op basis van onze regels, en met alle nodige veiligheidsmaatregelen, een bericht, met alle instructies.

  In alle gevallen heeft elke persoon, na ontvangst van een persoonlijke code en instructies, 48 uur de tijd om de uitnodiging te accepteren, na elke ontvangen instructie.

  Na 48 uur wordt de uitnodiging automatisch geannuleerd en kan de uitgenodigde persoon niet meer verzoeken om uitgenodigd te worden en zal hij nooit meer worden uitgenodigd om lid te worden van DirectDemocracyS.

  Het is duidelijk dat de uitnodigingen die zijn geweigerd door de persoon die rechtstreeks door ons is uitgenodigd, of degenen die niet zullen worden uitgenodigd (op basis van uw verzoek), zich kunnen aansluiten bij DirectDemocracyS door zich te registreren en een persoonlijk profiel aan te maken, met de traditionele methode, zodra als, en als, het weer mag. Wij raden u aan onze uitnodigingen altijd binnen de gestelde termijn te accepteren, omdat traditionele registratiemethoden vaak zeer lange tijd vergen, in sommige gevallen zelfs vele maanden, terwijl u met uitnodigingen binnen een paar uur of een paar dagen zult zijn onze geregistreerde en geactiveerde gebruikers. De uitnodigingen zijn alleen persoonlijk, individueel en kunnen niet worden overgedragen aan anderen. In sommige gevallen kunnen sommige van onze verdienstelijke gebruikers, op basis van de rollen en groepen waartoe ze behoren, toestemming krijgen om andere mensen uit te nodigen, altijd en alleen op een officiële manier, via de uitnodigingsgroep.

  Identiteitsverificatie is verplicht, zelfs voor alle uitgenodigde personen.

  Alle genodigden moeten hun identiteit bewijzen, er zijn in ieder geval geen uitzonderingen.

  Betaling van de jaarlijkse bijdrage.

  De contributie, voor degenen die officieel lid willen of worden geselecteerd, voor uitgenodigde mensen, wordt precies betaald, net als voor al onze andere geverifieerde gebruikers. Uiteraard zijn er voor mensen met financiële problemen fondsen beschikbaar, die alleen gereserveerd zijn om mensen te helpen die het verdienen, maar die het zich door geldgebrek niet kunnen veroorloven om de jaarlijkse contributie te betalen. De ingezamelde middelen worden gebruikt voor de ontwikkeling van onze activiteiten en stellen ons in staat om vrij en onafhankelijk te werken zonder financiële problemen.

  Opgelet: de uitnodigingsfase is altijd geldig, ook tijdens de normale registratiefase en het aanmaken van een persoonlijk profiel.

  In bepaalde gevallen, wanneer de link om toegang te krijgen tot het uitnodigingsaanvraagformulier, om een uitnodiging aan te vragen, niet toegankelijk is, betekent dit dat we een buitensporig aantal verzoeken hebben. In dat geval moet u wachten tot het formulier weer beschikbaar en online toegankelijk is. In die gevallen is verzenden alleen en uitsluitend mogelijk als u rechtstreeks door de Uitnodigingsgroep wordt geselecteerd en uitgenodigd.

  De derde en laatste methode houdt in dat u lid wordt (tegen een vergoeding, momenteel 12 euro, per jaar), door de aanmaak, door onze groep voor het aanmaken van e-mailadressen, van een gepersonaliseerd e-mailadres, met het einde @directdemocracys.org waarmee eigenaren een officieel lid, sneller en gemakkelijker. Het is ook mogelijk om lid te worden (tegen betaling, momenteel 24 euro, en daarna, na een jaar, 12 euro per jaar), door de creatie, door onze Email Address Creation Group, van een gepersonaliseerd e-mailadres, eindigend op @directdemocracys.org en de registratie en aanmaak van uw persoonlijk profiel door onze Groep voor het aanmaken van een persoonlijk profiel, waardoor de houders van het gepersonaliseerde e-mailadres en van het door ons aangemaakte persoonlijke profiel sneller en gemakkelijker officieel lid kunnen worden. Wachttijden zijn er meestal niet of slechts enkele uren. Let op: ook deze modaliteit, om bij ons te komen, kan voor bepaalde periodes worden onderbroken, afhankelijk van onze behoeften. Veroordeel ons niet als we voor bepaalde activiteiten een kleine en terechte vergoeding vragen. De ontvangen diensten, de voordelen en de faciliteiten voorbehouden aan degenen die besluiten om te profiteren van onze betaalde aanbiedingen, gaan veel verder dan de kleine bedragen die nodig zijn, maar ze helpen ons om vrij en onafhankelijk te blijven en onszelf te financieren. We vragen nooit iets, zonder wederkerigheid, wat we ontvangen, met rente. We zullen erover praten in speciale artikelen. Maar om meer te weten te komen over al onze betaalde diensten, kunt u de verschillende aanbiedingen lezen en degene van uw voorkeur selecteren via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/register/membership

  Er zijn geen groepsmethoden voor registratie en het maken van collectieve persoonlijke profielen, en geen groepsuitnodigingen. U registreert zich en maakt een persoonlijk profiel aan, op een persoonlijke, individuele manier.

  In alle gevallen zullen gebruikers, steeds in detail, op de hoogte worden gebracht van alle verschillende mogelijkheden en van de voorziene tijden.

  Al onze regels, al onze methodologieën dienen om DirectDemocracyS, en iedereen die zich bij ons aansluit, alle rust, veiligheid en al het nodige potentieel te garanderen.

  Zien ze er ingewikkeld uit?

  Ze zijn heel eenvoudig, veilig en duidelijk, en iedereen die ze heeft geprobeerd, kan u garanderen dat ze precies functioneel en nuttig zijn voor iedereen.

  Hoe je ook besluit om je bij ons aan te sluiten, we danken je voor je vertrouwen, dat wederzijds is.

  Nadat je bij ons bent gekomen, en nadat je bij onze familie bent gekomen, zal alles heel eenvoudig zijn en zul je zien dat het de moeite waard is.

  De politieke krachten die iedereen accepteren, zonder grenzen, en zonder de juiste selecties, zijn alleen ogenschijnlijk eenvoudiger en slechts valselijk vrij. Bij ons wordt niemand uitgesloten voor wat ze zeggen, denken, schrijven of laten zien (via video). Als hij het doet, op de juiste manieren, tijden en plaatsen, met inachtneming van al onze regels.

  De oude politiek is valse, illusoire democratie en gedeeltelijke vrijheid.

  DirectDemocracyS, voor wie het kent, is authentieke democratie en totale vrijheid.

  Waarschuwing: om tijdverspilling en elke vorm van oplichting te voorkomen, moet u altijd controleren of elke uitnodiging die u ontvangt een unieke code moet hebben. Gebruik hiervoor alleen en uitsluitend het contactformulier van onze Special Security Group, via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/contacts/specials-groups/securities-groups/4-security

  U moet uw volledige voor- en achternaam (met echte gegevens), uw e-mailadres, als "onderwerp" gewoon schrijven: uitnodiging verifiëren. Schrijf in het bericht kort een presentatie, met echte gegevens, en een reden, zowel voor uw uitnodigingsverzoek als voor DirectDemocracyS om u uit te nodigen. Geef elk detail over de uitnodiging die je hebt ontvangen, zodat onze beheerders een snelle en volledige controle kunnen uitvoeren. We raden u aan om het vakje aan te vinken: Een kopie naar uzelf sturen (om bewijs te hebben, en een kopie van de indiening en bevestiging dat u het formulier correct hebt verzonden). Onder het schrijven: Voer de captcha-beveiligingscode in (schrijf de tekens die u ziet, om te bewijzen dat u geen robot bent). Vink steeds het vakje aan: Privacybeleid (zonder welke u geen antwoord krijgt, omdat wij uw persoonsgegevens niet kunnen beheren). Klik ten slotte op: E-mail verzenden (controleer snel alles voordat u verzendt). U krijgt vrij snel ons antwoord, met alle instructies en alle mogelijke verzoeken. Stuur niet meerdere verzoeken van hetzelfde type, want dan wordt u nooit uitgenodigd en krijgt u ook geen reactie. Met het schrijven van verkeerde of valse persoonsgegevens heb je daar niets aan, want wij verifiëren ieders identiteit.

  Verifieer ook de identiteit van degene die namens ons met u spreekt of contact met u opneemt, zowel binnen als buiten onze politieke organisatie, en zowel binnen als buiten onze website, volgens deze eenvoudige veiligheidsregels:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/security-measures/always-check-who-speaks-on-our-behalf

  We moeten verenigd zijn om iedereen te beschermen tegen mogelijke zwendel en tegen mensen die namens ons spreken en geen recht hebben. Wij raden u aan altijd het antwoord van onze Special Security Group af te wachten voordat u met deze personen verder gaat praten.

  Om de redenen voor deze keuzes te kennen, wat betreft de verschillende registratiemogelijkheden, lees dit artikel aandachtig, volledig, zelfs meerdere keren:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/various-possibilities-to-register

  in het eerste deel leggen we de redenen en de gunstige gevolgen van al deze keuzes uit.

  Lees voor meer informatie na registratie aandachtig de volgende link: https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/message-after-registration

  bevat enkele nuttige links, voor elke nieuwe gebruiker.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  ግብዣዎች እና ጠቃሚ አገናኞች ብቻ
  Doar invitații și link-uri utile
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 21 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts