Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  7 minutes reading time (1459 words)

  Onze Nederlandstalige homepage

  Albert Pike zei: "Wat we voor onszelf doen, sterft met ons, wat we voor anderen en voor de wereld doen, blijft en is onsterfelijk".

  Welkom op de website van DirectDemocracyS. Voor ons is het een genoegen en een eer om u hier te hebben.

  Ons doel is om de wereld te veranderen en te verbeteren.

  En samen met jou, en alle goede mensen, hebben we alle middelen om het te doen. We hebben zeer duidelijke regels, die enigszins rigide zijn en door iedereen worden gerespecteerd. We hebben een unieke en onnavolgbare methodologie, en dat is de enige die echt kan werken. Een ietwat complex mechanisme, waarin elk van onze gebruikers een fundamenteel onderdeel is van de verschillende versnellingen waaruit het bestaat. We hebben alle potentie en een solide structuur die staat en door niemand kan worden afgeremd of tegengehouden.

  Allereerst, voordat u ons leert kennen, stelt u uw mentaliteit open voor onze innovatie, anders wordt het moeilijk, bijna onmogelijk, voor u om onze activiteiten te begrijpen. Wees niet oppervlakkig, generaliseer niet en zeg niet te snel: mooie utopie. Onze methode werkt, en als je het weet zul je zien dat we gelijk hebben. Zeg nooit, en om welke reden dan ook: dat we precies hetzelfde zullen zijn als de andere politieke krachten. We zijn innovatief, onverenigbaar en alternatief voor alle oude politiek en voor alle bestaande politieke projecten. En zeg vooral nooit: mensen zijn slecht, en je zult niet elk idee kunnen realiseren. We realiseren ons al, elk van onze ideeën, en we breiden voortdurend uit.

  We presenteren u de opdracht, wat informatie, om te kunnen beslissen of u zich bij ons wilt aansluiten of niet.

  DirectDemocracyS, is politieke innovatie, een alternatief voor alle oude politiek, gebaseerd op de enige authentieke democratie, de directe, en op totale vrijheid. De enige politieke kracht waarin onze supporters en kiezers onze gebruikers zijn, op onze website, en absolute, volledige controle hebben over hun politieke vertegenwoordigers, voor, tijdens en voor het eerst ter wereld, zelfs na de verkiezingen. Om altijd op de beste manier te beslissen, zullen al onze gebruikers en onze politieke vertegenwoordigers altijd op een volledige, eerlijke, competente, vrije en onafhankelijke manier worden geïnformeerd door groepen van experts over elke activiteitssector. Ze krijgen gedetailleerde informatie, zowel over de verschillende mogelijkheden als over de gevolgen van elke keuze. Nu bepaalt de oude politiek de regels en wetten, en de bevolking volgt de bevelen op en respecteert alle wetten. We draaien de rollen om, wij, de kiezers, en dus het volk, hebben alle macht, stellen mensen, wetten en regels voor, en onze politieke vertegenwoordigers voeren ze uit en brengen ze in praktijk. Onze gehele politieke organisatie en onze website zijn het exclusieve eigendom van al onze leden, die al onze activiteiten controleren en beheren. Er zijn geen leiders, maar alleen mensen, die samenwerken, op een gecoördineerde manier, individueel of in groepen. Bij ons wordt het motto altijd in praktijk gebracht: allen voor één, één voor allen. Onze politieke ideologie neemt alle positieve delen van alle oude ideologieën, elimineert alle negatieve delen en wordt zo politiek perfect. Al onze regels, al onze activiteiten en onze methodologie, uniek in de wereld, zijn gebaseerd op logica, gezond verstand en het wederzijdse respect van alle mensen.

  Vergeleken met het leven van een mens is onze organisatie net bedacht en kent bijna niemand ons. In deze vroege stadia selecteren we zorgvuldig elke persoon die zich bij ons aansluit. Maar na verloop van tijd kan elk goed mens zich bij ons aansluiten.

  Sluit u niet bij ons aan en vertel niemand over ons als u zich niet eerst volledig heeft geïnformeerd en als u niet eerst al onze informatie heeft begrepen.

  We raden je aan om dit korte artikel van ons verder te lezen, met enkele zeer nuttige links.

  Algemene informatie.

  Officiële taal: onze officiële taal, van al ons openbare deel, is Engels, maar intern is elke taal officieel voor ons.

  Officiële website:

  https://www.directdemocracys.org/

  Onze website heeft een openbaar gedeelte waar alle informatie te vinden is, die gratis, op een veilige manier en zonder opdringerige reclame gelezen kan worden. De openbare informatie is in het Engels, maar in de buurt van ons logo, naar beneden, is er het taalkeuzeformulier, door op "Engels" te klikken, in het vervolgkeuzemenu kunt u uw taal instellen door erop te klikken. Binnen enkele seconden worden de pagina waarop u zich bevindt en de volgende pagina's vertaald in de taal van uw voorkeur. Voor tablets en smartphones is het hoofdmenu toegankelijk door op de 3 horizontale streepjes naast ons logo te klikken.

  Officiële weblog:

  https://www.directdemocracys.org/utility/blog/categories/languages

  We hebben ook een blog, met enkele artikelen vertaald in verschillende talen. Kies gewoon een van de categorieën in uw taal (door erop te klikken) en klik op de titel van elk bericht of op "verder lezen" om de inhoud te lezen.

  Officiële openbare pagina. We hebben enkele openbare pagina's die voor iedereen zichtbaar zijn. Kies degene in uw taal om de inhoud ervan te lezen.

  https://www.directdemocracys.org/social/pages/categories/20-languages

  Presentatievideo, in het kort (ongeveer 3 of 4 minuten). We hebben een aantal informatieve video's, kies die in uw taal.

  https://www.directdemocracys.org/social/videos/categories/1-general

  Klik op afspelen om de video te bekijken, we raden u aan het artikel aan het einde van de video (onderaan) te lezen voor gedetailleerde informatie over wat we doen.

  Presentatie geluid. Als u naar onze informatie wilt luisteren, in verschillende talen, ga dan naar deze link:

  https://www.directdemocracys.org/law/communications/internal-communications/audio-presentation-in-various-languages

  selecteer uw voorkeurstaal (door erop te klikken) in de audiospeler en u luistert naar een korte presentatieboodschap van ongeveer 3 of 4 minuten.

  Om contact met ons op te nemen, lees dit artikel aandachtig en volg alle instructies:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/contact-rules-and-links

  Voor alle informatie, om je aan te melden, een persoonlijk profiel aan te maken en je bij ons aan te sluiten:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration

  lees alle verschillende informatieve artikelen, die alle nodige instructies bevatten.

  Om je direct in te schrijven, ga naar deze link:

  https://www.directdemocracys.org/register

  volg de eenvoudige instructies, alles is gratis, heel eenvoudig, snel en veilig.

  Wil je onze politieke organisatie helpen? U kunt alleen en uitsluitend via deze link een individuele, gratis en vrijwillige donatie doen:

  https://www.directdemocracys.org/utility/donation

  wees heel voorzichtig, we machtigen niemand om namens ons geld in te zamelen. Als we dat in de toekomst doen, zullen we dit op onze officiële website schrijven.

  Als u ons uw mening wilt geven, via onze stemcomponent, kunt u dat doen via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/utility/polls

  sommige stemmodules zijn gratis, andere zijn gereserveerd voor onze gebruikers (afhankelijk van het type gebruiker), andere zijn gereserveerd en onzichtbaar voor degenen die geen stemrecht hebben.

  Alle informatie, instructies en veel van onze activiteiten, zowel openbaar als privé, zijn in het Engels te vinden via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/law

  ze zijn onderverdeeld in verschillende submenu-items en verschillende categorieën, heel gemakkelijk te vinden en te delen.

  Bezoek deze link voor informatie over de timing van activering van onze nieuwe gebruikers:

  https://www.directdemocracys.org/utility/discussions/categories/60-announcement

  en kies elk artikel één voor één, op basis van de registratiemethode die u interesseert.

  Voor informatie over inschrijvingen op uitnodiging tijdens de blokkering van gratis inschrijvingen, lees dit artikel aandachtig:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/special-invitations

  en ook het gedetailleerde artikel, dat u kunt vinden via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/only-invitations-and-useful-links

  voor iedereen die zich bij ons wil aansluiten, is het essentieel om al onze motivaties te kennen en te begrijpen.

  We baseren al onze activiteiten op logica, gezond verstand en wederzijds respect van alle mensen, waarbij we altijd gelijkheid, continuïteit in de tijd en meritocratie in de praktijk brengen.

  De openbare informatie is in het Engels, maar in de buurt van ons logo, naar beneden, is er het taalkeuzeformulier, door op "Engels" te klikken, in het vervolgkeuzemenu kunt u uw taal instellen door erop te klikken. Binnen enkele seconden worden de pagina waarop u zich bevindt en de volgende pagina's vertaald in de taal van uw voorkeur. Voor tablets en smartphones is het hoofdmenu toegankelijk door op de 3 horizontale streepjes naast ons logo te klikken.

  We raden je aan om al onze informatie aandachtig te lezen, zelfs meerdere keren, en als je het leuk vindt, kun je je registreren, een persoonlijk profiel aanmaken en met ons gaan werken. Deel, en help andere mensen om ons te leren kennen, en doe met ons mee.

  Bedankt.

  Met grote achting en oneindig respect sturen wij u onze beste groeten en de beste wensen voor persoonlijke en professionele resultaten die uw hart zullen vullen met geluk.

  DirectDemocracyS, is uw politieke innovatie, alternatief, werkelijk in alle opzichten!

  Onze aanwezigheid op sociale netwerken is beperkt, maar u kunt DirectDemocracyS doorzoeken op de hoofdwebsites en u zult wat informatie vinden. We werken niet, we beantwoorden geen vragen en we bieden geen informatie aan, op sociale netwerken of op andere websites, maar zo nu en dan publiceren we iets, nadat we het in preview hebben gepubliceerd, op onze website. We zijn graag vrij en onafhankelijk.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  መነሻ ገጻችን በአማርኛ ቋንቋ HP
  Pagina noastră de start în limba română
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 29 November 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START