Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  10 minutes reading time (2029 words)

  Ние и те UT

  Има държави, в които диктаторът решава в името на всички хора и след това предлага, одобрява и налага правилата, наречени закони, които всички трябва да следват. Те са диктатурите, които в някои случаи се превръщат в олигархии.

  Следователно има държави, в които една партия решава в името на всички хора и след това предлага, одобрява и налага правилата, наречени закони, които всички трябва да следват. Това са еднопартийните държави, които в някои случаи се превръщат в олигархии.

  Олигархиите са държави, в които хората, без никакви заслуги, експлоатират населението и богатството на цяла държава, ставайки много богати, много могъщи, често действайки като „фигурно лице“ за диктатори, важни семейства или партии.

  И накрая, има държави, частично демократични, които са всички останали страни по света, в които гласувате и решавате кой да представлява интересите на населението в продължение на много години. С гласа си избирателят избира партия или политически представител, на когото има доверие, на когото възлага основната задача: да напише правилата, които наричаме закони.

  Всички трябва да спазват законите. Законът е равен за всички. Нищо не е над закона.

  Диктаторите обикновено създават закони, за да облагодетелстват себе си и собствения си кръг на власт (олигарсите).

  „Едините” партии обикновено правят закони, за да облагодетелстват себе си и своя кръг на власт (олигарсите).

  В частично демократичните страни политическите партии и техните политически представители обикновено създават закони, за да облагодетелстват себе си и своя кръг от власт, икономически сили, големи финанси или няколко социални категории. Те рядко създават закони, които са полезни за всички хора, защото са твърде заети във вътрешни и външни борби за власт или за да преследват консенсуса, често само на определени социални категории.

  До раждането на DirectDemocracyS никой не е практикувал автентична и тотална демокрация.

  Първите изречения от тази наша статия може би ще ядосат някого, но се надяваме, че вместо това ще накарат много хора да се замислят.

  Ние, ние го наричаме „голямата измама“ на представителната политика, която заблуждава хората, че наистина имат значение, че имат властта да решават и да имат пълен контрол.

  „Голямата илюзия“, че с нечий глас, законите, следователно правилата, които всички трябва да следваме и уважаваме, наистина се правят в интерес на населението.

  Наричаме я още "стара политика", в която гласоподавателите, пребройте, са важни и имат "властта" само и изключително в деня, в който гласуват. Впоследствие цели години само "представителите" решават кои партии и политици ще получат най-много гласове на изборите.

  За да разберете какво точно ви казваме, трябва да решите дали гласуването и следователно демокрацията са: прехвърляне на властта за решаване или задължение за представителство.

  Ако когато гласуваме, предадем властта си да решаваме на партиите и политиците, тогава старата политика е правилна и всичко е наред.

  Ако, от друга страна, с гласа си им дадем само властта да действат от наше име и следователно да ни представляват, изпълнявайки нашия изключителен и общ интерес, тогава нещата стават малко сложни. Защото в случая ние сме прави, а те просто ни мамят.

  DirectDemocracyS, е първата и единствена международна политическа организация, която има право да се самоопределя като демократична и да използва думата демокрация.

  Много "протагонисти" на старата политика ще ви кажат, че сме "утопия", че ви лъжем, че гласуването и "представителната демокрация" са най-добрата форма на управление. Ние от DirectDemocracyS, които сме и винаги ще бъдем новата, иновативна и демократична политика, за разлика от тях, не ви мамим, не ви лъжем, не ви се подиграваме и преди всичко не злоупотребяваме общото "невежество" на средния избирател.

  DirectDemocracyS позволява и ще позволи завинаги на своите избиратели да решават, одобряват и контролират всяка дейност, на цялата ни организация и на всички наши политически представители, както преди, по време, така и особено след изборите. Така че нашите избиратели имат властта да решават, дори между едни избори и други. Завинаги. Ние също правим това, като предоставяме на онези, които се присъединят към нас, собствеността върху всички наши дейности и всичко, което съставлява нашата политическа организация. Ние сме нашите избиратели и ние решаваме всичко, всички заедно, винаги.

  Демокрацията означава власт на хората и със сигурност не власт на партиите и политиците.

  Следователно всеки, който не разполага с нашия метод, е демокрационен „крадец“, или по-елегантно казано, фалшив демократ.

  Тези, които ни оспорват, ще ви кажат, че самият факт на предоставяне на пълната власт на хората да решават не ни гарантира, че винаги се правят най-добрите избори. Те ще ви кажат, че населението няма всички основни и специфични представи, за да вземе решение по най-добрия начин, по всяка тема.

  Но за разлика от тях, ние имаме друга уникалност, групи от специалисти, компетентни, честни, свободни, независими и неутрални, които имат за задача да предоставят изчерпателна информация за всеки избор, който трябва да направите. Те ще представят на нашите избиратели очакваните последици от всеки избор, който ще направят, със своя съвет, според собствените си компетенции. С нашите информирани, компетентни, честни, свободни, независими и неутрални гласоподаватели и с нашите политически представители, които ще изпълняват всяка заповед, която получат, от хората, на които имат честта да представляват и да служат, ние ще бъдем непогрешими, и практически перфектен.

  Тези, които ни критикуват, ще ви кажат, че няма гаранция, че всички наши специализирани групи са компетентни, честни, свободни, независими и неутрални.

  Ние обаче гарантираме, че само хора, които са учили и извършват или са извършвали трудова дейност в конкретен сектор или с важни награди по всеки предмет, ще могат да бъдат част от нашите групи от специалисти, които ще да бъдат постоянно наблюдавани от специални групи за сигурност. Както групите от специалисти, така и групите за сигурност, които ги контролират, ще бъдат изцяло съставени от наши верифицирани регистрирани потребители. Така контролът ще бъде непрекъснат и лесно проверим от всеки наш потребител.

  Създаването на иновативна политическа сила, основана на здравия разум и логиката, не беше лесно. DirectDemocracyS, основава своята дейност на взаимното уважение на всички хора, на единствената и автентична демокрация, пряката, на пълната свобода и мнозина ни питат какви са нашите идеали.

  Ние сме и винаги ще бъдем в полза на всички хора, винаги започвайки да помагаме на тези, които са в затруднение. Винаги да правим добро на хората и никога да не се занимаваме с политика срещу някого или нещо, е нашата характеристика.

  Меритокрацията, компетентността, надеждността, интелигентността, уменията, искреността и честността са единствената система, която поддържа политическата ни организация иновативна във времето и с течение на времето избира най-добрите умове на земята, за да промени и подобри живота на всеки.

  Нашият политически идеал и нашите програми на всички нива винаги ще вземат предвид стриктни, но справедливи правила, които винаги ще се спазват от всеки, който се присъедини към нас.

  Нашият метод на работа , уникален в света, ще ни гарантира изключителни резултати във времето.

  Защото всички ние, заедно, също ще трябва да се уверим, че никой никога не си позволява да открадне в бъдеще цялото световно население, властта да решава винаги за всичко (а не само по време на избори) и властта да контролира, насочва и влияе по решителен начин върху избора на своите политически представители и на своята собствена политическа, международна, континентална, национална и местна организация. DirectDemocracyS, това е, не търси консенсус, защото знае, че всички интелигентни хора, а впоследствие и по-малко интелигентните ще се присъединят към нас и ще останат там, защото ще разберат огромния му потенциал.

  Нашите политически програми се предлагат, обсъждат и гласуват в географски и числени групи (още една иновация), с възможност всеки да бъде протагонист по положителен начин и се прилагат на практика.

  Вместо да губите много време с безполезни неща, в които не сте решаващи, дарете част от времето си за общото благо на човечеството, но също така и на вашата страна, вашата географска област, вашите приятели, вашето семейство. , и от вас самите, да работите заедно с всички нас, по лоялен и честен начин, е морално задължение за всички граждани на земята.

  Предлагаме ви конкретната възможност да промените и подобрите света с интелигентност и търпение, но ви отнемаме нещо, което за мнозина се е превърнало в мания. Никога повече няма да можете да се оплаквате от вашите политически представители и съответните им партии. Защото с DirectDemocracyS избирателите решават, а не партиите или политиците. Нашата политическа организация и нашите и вашите политически представители ще имат само задължението да прилагат на практика всяко решение, взето от нашите еднолични господари, нашите проверени регистрирани потребители.

  С течение на времето ще намерите много хора и партии, които ще копират частично или дори почти напълно нашия метод, нашите програми и нашите идеи. Не се доверявайте, оригиналът работи, защото е механизъм и перфектен алгоритъм, фалшификатът не само се проваля, но ще ви загуби време и може би дори пари.

  В заключение, това наше представяне, което скоро ще се разпространи по целия свят, по начините и във времената, които ще ви кажем, казваме ви също, че ние сме единствената политическа сила, която елиминира борбата за властта и политическия сблъсък с други политически сили. Не ни интересува какво са направили, правят или ще направят другите, интересува ни само и изключително какво правим ние и какво ще правим.

  Ние напълно премахнахме борбата за вътрешна власт, с уникален метод на управление на дейностите, със свързани вериги, което позволява на нашата организация да функционира перфектно и което ще постави правилните хора в правилната роля. С главни герои, винаги и само, всички наши проверени регистрирани потребители.

  Премахнахме и конфликта на интереси, разделяйки управлението на политическата организация, поверено на нашите официални представители, назначени въз основа на заслуги сред най-добрите ни потребители, от дейността по представляване на нашите политически представители, избрани въз основа на заслуги база сред най-добрите ни потребители. По този начин DirectDemocracyS има само задачата да подкрепя, помага, сътрудничи и проверява дали това, което нашите избиратели поръчват, се прилага на практика. А политическите представители имат за задача да служат на интересите на цялото население, изпълнявайки всяка заповед, получена по всяко време от техните избиратели.

  Повтаряме това често, но ние сме уникални и със сигурност ще останем уникални. Защото всеки иска да има власт, всеки иска да командва, да решава, но само ние решаваме, винаги, непрекъснато във времето, кой има значение и трябва да брои, това са избирателите.

  Струва ли ви се странно или е очевидно? Не, това се нарича демокрация и свобода. Тези две думи, които мнозина казват , без да имат право. Тези две основни думи, които ако не присъстват в живота ни, го правят безполезен. Старата политика няма шанс да се конкурира честно с нас, така че известно време ще ви подкупва с услуги и обещания, които ще се окажат краткотрайни и без видими резултати. Но веднага щом настъпи подходящият момент, ще разберете, че сте били само заблудени, разочаровани, измамени и експлоатирани от старата политическа система, често роб на икономическата власт, която почти никога не изпълнява това, което обещава. И накрая ще се обедините, един по един, в една политическа организация, която поставя хората в центъра и служи на интересите на всички.

  Винаги избирайте най-доброто за вас и за хората, които обичате.

  С безкрайно уважение и уважение, най-добри пожелания.

  Прегръдка за всички вас.

  DirectDemocracyS, вашата политика във всеки смисъл!

  PS Нашият уебсайт е написан на английски, но имаме удобен модул за превод, който превежда всяка част, написана на английски, на над 100 езика, просто щракнете върху „-English-“ и в падащото меню, което се отваря, изберете език или знамето на вашата страна. Така всички части на английски ще бъдат видими и ще могат да се използват на всички езици по света.

  Също така, в основния елемент от менюто за помощни програми, блог с категории на над 53 основни езика. Ние работим и молим за вашата помощ, за да преведем целия ни сайт на всички езици по света.

  Категорията на нашия език, с някои важни статии, вече преведени е:

  Просто щракнете върху всяко заглавие, за да прочетете цялата статия. Приятно четене.

  Публичната зона е видима за всички, дори и без да сте регистрирани потребители, но за да получите достъп до работните зони и да можете да извършвате всички различни политически дейности, трябва да се регистрирате и да следвате нашите правила, които ще бъдат представени подробно в следващи статии.

  DirectDemocracyS, напомня на всички, че не извършваме никаква политическа дейност в социалните мрежи, а че работим само и изключително, на нашия официален уебсайт. В социалните мрежи ви информираме и съобщаваме взетите решения. Обичаме да сме свободни, независими, неутрални и нецензурирани и блокирани, ако искаме да кажем истината. И никой не може да отрече, че винаги казваме само истината.

  Благодаря ти.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Okkur og þeim UT
  Oss og dem UT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 17 June 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts