Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  9 minutes reading time (1855 words)

  Laten we samen de wereld veranderen en verbeteren CIWT

  https://www.directdemocracys.org/

  Wil jij de wereld veranderen en verbeteren?

  Als je antwoord ja is, en je wilt het concreet doen, raad ik je aan om dit bericht aandachtig te lezen, zonder vooroordelen, zonder oppervlakkig te zijn, en met een open geest.

  De enige manier om de wereld te veranderen is door middel van politiek, door wetten die zijn gemaakt in het belang van de hele bevolking.

  De enige manier om de wereld te verbeteren is samen met DirectDemocracyS, onze politieke innovatie, een alternatief voor degene die voor ons bestond.

  Je kunt doorgaan met het veranderen van politieke partijen, of vaak je politieke referentiefiguren veranderen, je kunt ook je politieke ideologie veranderen, maar je zult nooit veranderen, en je zult de oude manier van politiek bedrijven nooit zien verbeteren. De enige methode, een rechtvaardig beleid voeren, waarin het woord gelijkheid altijd verbonden is met het woord meritocratie, waarin eerlijkheid altijd verenigd is, met competentie, waarin er zijn: vrijheid en authentieke democratie. Wij leven allemaal, zelfs in westerse landen, in een valse democratie, de representatieve, waarin u met uw stem de politieke partijen en hun politieke vertegenwoordigers alle wetten laat beslissen, die alle regels zijn, die u zelf, u zal moeten volgen. U stemt op de partijen en zij beslissen voor u. Je geeft ze de macht om te beslissen, en jarenlang doe je er niet meer toe.

  Wij, aan de andere kant, veranderen en keren de rollen om, en maken ook van de representatieve democratie een echte democratie, door de implementatie van een innovatieve, alternatieve methode die onze kiezers, door middel van zeer gedetailleerde regels, in staat stelt te controleren, te beslissen, te sturen en te beïnvloeden, elke activiteit en elke beslissing van hun politieke vertegenwoordigers, voor, tijdens en voor het eerst ter wereld, zelfs na de verkiezingen.

  Onze politieke organisatie stelt mensen in staat om te beslissen, en onze politieke vertegenwoordigers zullen elk verzoek van onze kiezers uitvoeren en in praktijk brengen. Wie ons vertegenwoordigt, in de instellingen, zal een dienaar zijn van de enige meester, en dat zijn de mensen. Een van onze kenmerken is het behartigen van de belangen van de gehele bevolking, altijd te beginnen bij de mensen en bedrijven die het het moeilijkst hebben. Om vervolgens iedereen te helpen, zonder ooit iets weg te nemen, van hen die rijk en machtig zijn, op een ethische, legale manier, zonder te stelen, te bedriegen, zonder te liegen, zonder hun arbeiders uit te buiten, en zonder onze planeet te vernietigen of te vervuilen. Klassenstrijd, haat, veldslagen, verdeeldheid, we laten ze over aan de oude politiek, we geven er altijd de voorkeur aan verenigd en ondersteunend te zijn in diversiteit.

  Een totale controle van onze leden, om via onze directe democratie het beleid te dwingen precies het belang van de gehele bevolking te doen. Met deze controle van de kiezers op de gekozenen doen we immers niets anders dan betekenis en een authentieke betekenis geven aan het woord democratie, dat ervoor zorgt dat de macht in handen en in de hoofden van de bevolking is.

  Velen, zullen ze vragen, wat als de bevolking niet goed kiest? Je hebt gelijk, niet alle burgers zijn experts in allerlei onderwerpen. Maar we hebben een eenvoudige, veilige en onfeilbare oplossing. Jarenlang hebben we contact gehad, we hebben nu contact, en we zullen in de toekomst weer contact opnemen, met vele briljante geesten, zonder compromissen, met de oude politieke, economische en financiële systemen. Deze briljante geesten hebben we samen met onze andere leden geplaatst in groepen van specialisten, vrij, onafhankelijk, geverifieerd, oprecht, eerlijk, bekwaam en betrouwbaar. Daarom zal de bevolking, in de verschillende geografische groepen, maar ook onze individuele politieke vertegenwoordigers, experts hebben die hen altijd volledig zullen informeren over de verschillende kwesties, waarbij ze altijd alle mogelijke alternatieven en de voorziene gevolgen zullen presenteren, voor elk van de verschillende mogelijkheden. Uiteraard zullen al onze leden, in de verschillende geografische groepen, altijd beslissen. Verder stellen we u een vraag: bent u er echt van overtuigd dat traditionele politieke partijen en hun politieke vertegenwoordigers echt voorbereid en beschaafd zijn en de oplossingen voor alle problemen hebben? Is de oude politiek bekwaam, vrij, onafhankelijk van de economische en financiële systemen? Maakt het oude beleid alle beloftes waar? Brengt het oude beleid daadwerkelijk al zijn programma's in de praktijk? Dient oude politiek ieders belang, of slechts een deel, vaak rijk en machtig?

  Elk van onze officiële leden wordt op basis van zijn voorbereiding, zijn opleiding en op basis van het werk dat hij verricht, geplaatst in groepen van deskundigen, maar ook in speciale groepen: administratie en beheer van al onze activiteiten, in speciale beveiligingsgroepen, en controle, en in elke werkgroep. Op deze manier kan elk van onze leden, in de groepen waarin ze zullen werken, eventuele kleine onnauwkeurigheden controleren, melden of corrigeren. Iedereen, die alles beheerst, met zoveel briljante geesten, en met weinig werk (nuttig voor iedereen), door iedereen, we kunnen niet falen.

  En alsof dat nog niet genoeg is, zijn al onze leden de enige eigenaars, met een enkel, individueel, niet-cumulatief, niet-overdraagbaar aandeel, van onze politieke organisatie, onze website, elk van onze componenten en al onze activiteiten. . Nogmaals, voor het eerst ter wereld zullen de kiezers die zich bij ons aansluiten, de eigenaars, de "aandeelhouders" zijn van alles wat we creëren. Op deze manier zullen we de invloeden van financiën en economie in onze politiek vermijden, zoals helaas soms gebeurt in de traditionele politiek. Bovendien, aangezien alles van iedereen is, zal iedereen er belang bij hebben om zijn eigen politieke organisatie te laten werken.

  We hebben echter besloten om elke sector te innoveren, niet alleen de politiek, maar ook: de economie, financiën, informatie, onderwijs, de pers en elk type activiteit, om eindelijk vrij, onafhankelijk, eerlijk te maken, met dezelfde mogelijkheden voor iedereen, de meest verdienstelijke belonen. Iedereen die een winnend, vernieuwend idee heeft, dat nuttig wordt geacht, zal het samen met ons allemaal kunnen uitvoeren.

  We zijn niet en zullen nooit tegen de politiek, tegen de economie, tegen financiën of tegen het systeem zijn. Om de simpele reden dat we alternatief, onverenigbaar en volledig innovatief zijn en altijd zullen zijn met alles wat tot nu toe bestond.

  Met onze geboorte is er eindelijk een nieuwe weg, om allemaal samen te gaan, met dezelfde rechten en met dezelfde plichten, zonder enige vorm van discriminatie.

  We zullen nooit politiek bedrijven tegen iemand of tegen iets, maar altijd in het voordeel van iedereen, om voor iedereen de beste kans te creëren om zijn individuele en groepspotentieel tot uitdrukking te brengen.

  Je hebt zeker een politieke ideologie waar je van houdt en waarvoor je steun hebt, bijna als een sportfan.

  Wat als we u vertellen dat we onder onze leden enkele van de beste beleidsmakers hebben, wereldwijd, uit zoveel landen? Deze experts hebben elk klein positief en nuttig deel genomen van elke ideologie en oude politieke kracht die in de geschiedenis van de mens heeft bestaan, en hebben elk negatief onderdeel, elke fout en vaak elke verschrikking geëlimineerd. Deze experts van ons, onze officiële leden, hebben onze praktisch perfecte politieke ideologie gecreëerd. Je zult verrast zijn wanneer je begint te ontdekken wat we al meer dan 14 jaar in het grootste geheim creëren, voordat we het aan zeer weinig geselecteerde mensen bekend hebben gemaakt.

  Al onze projecten, al onze activiteiten zijn gebaseerd op logica, gezond verstand, waarden, idealen, principes, methoden en regels, die allemaal kunnen worden gedeeld, ondersteund en gerespecteerd door iedereen die zich bij ons aansluit. Elk van onze gebruikers brengt onze oplossing voor alle kwalen van de wereld in de praktijk, namelijk: wederzijds respect voor alle mensen.

  Misschien zult u moeite hebben om het enorme potentieel te begrijpen van wat we hebben gecreëerd en wat we creëren, en we hopen samen met u te blijven creëren en beheren. Daarom raden we u aan om alle openbare informatie, gratis en zonder enige verplichting, aandachtig te lezen, zelfs meerdere keren, op onze officiële website.

  Onze website is in het Engels geschreven, maar u hoeft alleen de taal te wijzigen, in ons formulier, naast ons logo, uw voorkeurstaal te kiezen, in het vervolgkeuzemenu dat wordt geopend, op Engels te klikken, en binnen een paar seconden elk onderdeel in het Engels, en elk van onze pagina's zal beschikbaar zijn, vertaald in meer dan 120 talen. We hebben ook een blog, openbare pagina's en groepen in vele talen, waar u, door te klikken op de categorie van uw taal en vervolgens op de titel van elk artikel (bericht), de inhoud kunt lezen. We hebben veel informatie gepubliceerd, maar wat u op onze website ziet, is slechts het topje van de ijsberg. Het echte, immense werk vindt plaats in gereserveerde ruimtes, met alle veiligheidsmaatregelen, en rust, om goed te kunnen werken. We geven er de voorkeur aan alleen de dingen openbaar te maken die zijn besproken, gestemd en besloten, in de beperkte gebieden, door de direct betrokkenen.

  Vrienden, om onafhankelijk en vrij te zijn en censuur, annuleringen, blokkades of tijdverspilling te vermijden, voeren we al onze activiteiten alleen en exclusief uit op onze officiële website, waarbij we ons beperken tot een minimale aanwezigheid, alleen informatief, op sociale netwerken netwerk en andere websites.

  We sluiten af met een klein deel, waar velen niet van houden. De wereld verandert niet en verbetert niet vanzelf, en we verwachten van elk van onze gebruikers een van de belangrijkste dingen die we allemaal hebben. Een klein deel van je vrije tijd. Onze statistici hebben berekend dat iedereen ongeveer 20 minuten per dag nodig heeft om bruikbare resultaten te krijgen, en gemiddeld ongeveer 2 uur per week. Dit is het enige dat we van al onze gebruikers verwachten.

  De taken die je bij ons kunt doen in het politieke project zijn gevarieerd, zoals stemmen voor de verschillende te nemen beslissingen, onze groepen beheren, andere gebruikers helpen en je kennis beschikbaar stellen aan anderen.

  Omdat ieder van ons, dus ook jij, weet hoe je iets goeds moet doen, heb je je vaardigheden, je passies en je "specialiteiten".

  We besteden tenslotte allemaal veel tijd aan klagen, tevergeefs, en zeggen dat de dingen verkeerd gaan, dat de 20 minuten per dag om ze te laten veranderen en verbeteren, concreet, voor het welzijn van iedereen, geen te veel opoffering.

  Als je het leuk vindt wat we aanbieden, sluit je dan aan bij ons nadat je bent geïnformeerd en verspreid dit bericht zoveel mogelijk, plaats onze logo's (je kunt ze vinden op de verschillende sociale netwerken), in je omslagfoto's op sociale netwerken, praat over ons , met uw familie, vrienden en contacten.

  De fout voor een wereld zoals die waarin we leven, ligt bij ons allemaal, dus we moeten het allemaal samen veranderen en verbeteren. We hebben de morele plicht om het te doen, voor ons en voor toekomstige generaties. We nemen geen genoegen met het bekritiseren en aanwijzen van problemen, maar met het oplossen van alle problemen die we niet hebben kunnen vermijden. Wij vernieuwen u, onze vraag. Wil jij de wereld veranderen en verbeteren? Doe mee en laat anderen ons kennen.

  Met achting, respect en in de hoop dat we duidelijk zijn geweest, sturen wij u onze beste wensen en vriendelijke groeten.

  DirectDemocracyS, uw innovatief, alternatief beleid, echt, in alle opzichten!

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  አብረን አለምን እንቀይር እና እናሻሽል። CIWT
  Să schimbăm și să îmbunătățim lumea împreună
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Saturday, 13 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts