Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  9 minutes reading time (1858 words)

  Благодаря ти Ty

  След почти година обществена дейност, дори без никаква реклама, без организиране на какъвто и да е вид събитие, без реклама в медиите, без официални презентации, във вестници, по радио и телевизия, без прекалено много реклама в социалните мрежи, с изключение на някои страници и групи за презентации, в една социална мрежа, на около 30 езика, с различни промени в уебсайта и с много технически тестове, ние сме горди и горди да представим първия годишен доклад на DirectDemocracyS и на всички свързани проекти .

  Първо искаме да благодарим на всички наши поддръжници, които са практически всички наши посетители, и нашите добре дошли гости, както и всички наши проверени регистрирани потребители.

  Искаме да благодарим на нашите 282 създатели, които за над 14 години упорита работа, както и че заедно изградиха красив проект, проучиха всеки детайл, за да направят всичко да работи по най-добрия начин.

  Нашият официален уебсайт е активен от няколко месеца и искаме да благодарим на нашите над 300 администратори, които през следващите дни, благодарение на много срещи, ще станат още по-многобройни, за да ни позволят да направим следващата стъпка в нашия бизнес , и подготви всичко, за да приветстваме всички добри хора, които ще се присъединят към нас, след официалното откриване на дейността ни, на континентално, национално, а след това и местно ниво.

  За да ни подготви да посрещнем толкова много хора, нашите приблизително 110 000 проверени регистрирани потребители, ако все още не са го направили, са помолени да се присъединят към групите от специалисти, като влязат поне един, въз основа на тяхната квалификация или специализацията им, и специални групи за сигурност и да кандидатствате да станете наши официални представители и администратори на различни дейности. Заявките и последващите подбори и назначения ще бъдат направени на нашия официален уебсайт, съгласно нашите разпоредби и правилата за прилагане. За нашите проверени регистрирани потребители и за тези, които ще станат проверени, специални благодарности за доверието и за ентусиазма, с който се присъединихте към нас, и преди всичко за уважението към всички наши правила на здравия разум.

  За почти една година на регистрация само 2 регистрирани потребители не бяха идентифицирани като реални хора, а фалшиви профили, за да продават наркотици за подобряване на сексуалната активност. И по-малко от 20 бяха спрени поради неактивност или защото не станаха проверени регистрирани потребители след регистрация. Само регистриран потребител е поискал анулиране на личния си профил, автоматично ставайки персона нон грата в нашите проекти и дейности и засега нито един от регистрираните ни проверени потребители не е бил спрян или изгонен. Очевидно дадохме много предупредителни съобщения, за да предотвратим някои малки аварии, които биха могли да забавят някои от нашите дейности. Винаги предпочитаме да предупреждаваме, преди да спрем или да изключим някого. С течение на времето винаги ще бъдем внимателни и малко по-строги, не от злоба, а за да предотвратим всеки проблем, или саботаж, или още по-лошо, опит да ни спре.

  Както често сме казвали, не само нашите потребители ни избират, но ние избираме и нашите потребители по очевидни причини, които ще обясним подробно в следваща статия.

  Не се интересуваме от броя, а от качеството на тези, които се присъединяват към нас, не ни интересува да имаме много неактивни потребители, но в началната фаза предпочитаме няколко потребители, които са заети, всеки ден за около 15-20 минути , да си сътрудничим с всички нас и помежду си въз основа на конкретни проекти.

  Дори и да не се интересуваме от числа, постигнахме рекорд за няколко месеца, което ни позволи да преминем към фазата на номинациите и да гласуваме 75% от официалния ни регламент и финализираме устава, на което всички наши национални политически партии. Имаме регистрирани потребители, буквално от всяка страна по света, дори ако от 3-ма регистрирани потребители в държавата Ватикана не сме сигурни, те биха могли да са в Рим и да живеят близо до Ватикана, или просто туристи, но ние ще разберете кога всички те станат проверени регистрирани потребители. .

  С групите за сигурност правим всички проверки, за да не има на официалния уебсайт никакъв „натрапник“ или което и да е лице, несъвместимо с нашите правила, с нашите ценности и с нашите идеали.

  Ние вече назначихме и сме активни наши официални представители във всяка страна по света, които от своя страна ще имат задачата да организират нашите национални политически партии и да правят други важни назначения. В някои случаи от съображения за сигурност ще работим в други страни, защото не всички държави приветстват нашата политическа организация с удоволствие. Не всички страни искат населението да има властта да взема решения и да може да предлага какъвто и да е закон.

  Не ни интересува какво са направили, какво правят или какво ще направят други политически сили.

  Нашият метод на работа е прост, всички наши регистрирани потребители са проверени, които се надяваме да бъдат и нашите бъдещи гласоподаватели, ще притежават всички наши бизнеси и ще решават свободно, но информирани за всяко решение, взето от нашите политически партии. , и ще ръководят в тотален и непрекъснат начин всеки избор и всеки глас на нашите политически представители, които за първи път в света ще бъдат в услуга на тези, които им дават властта да ги представляват. Нашите политически представители и нашите политически партии ще бъдат слуги на народа, а не обратното.

  С изключение на една статия или най-много 2 или 3 статии с критика, евентуално конструктивна, към политическата ситуация във всяка страна, ние предпочитаме да предложим, като кажем какво ще правим и как ще го направим, отколкото да критикувам, или по-лошо, да давам, обвинявам другите. Тъй като току-що се родихме, единствената грешка, която имахме, като избиратели, беше, че гласувахме и направихме, за да вземем властта, на партиите и на хората, които не заслужаваха нашето доверие.

  За желаещите създаваме нашия независим информационен уебсайт, благодарим освен на всички наши проверени регистрирани потребители, които ни информират за случващото се на тяхната територия, също и на много професионални журналисти, които анонимно ни помагат да създаваме безплатно, пълно, компетентно и независима информация.

  Ние също така създаваме на нашите различни уебсайтове, различни бизнес възможности, банкиране, собствени пари, финанси, бизнес, мултимедия, спорт, радио и телевизия и много други интересни дейности.

  Създаваме публични части, на всички наши уебсайтове, видими за всички на различни езици, засега са възможни преводи на всяка част на английски, на всеки наш уебсайт, на над 100 езика, като променяме езика от удобна форма, с падащо меню от английски до един от наличните езици. Очевидно всичко, написано на английски, ще бъде публикувано с течение на времето, на всеки език по света, за да позволи по-добро сътрудничество между нашите проверени регистрирани потребители. За 52 официални езика вече имаме публични презентационни страници и категории блогове и дискусии, за над 30 езика имаме (запазени за нашите регистрирани потребители) езикови групи с информационния офис, с въпроси от нашите потребители и отговори от нашите администратори.

  Вече създадохме във всеки от нашите уебсайтове работни групи и страници за презентации, публични, частни и тайни, за всяка страна по света и започваме създаването на местни групи, за по-добро и пълно присъствие в територията..

  Вече сме създали, действат и функционират всички специални групи, сигурност, законност, специалисти, бизнес и извършваме много други важни дейности.

  Вече стартирахме много проекти, всички иновативни, за които ще ви разкажем на нашите сайтове, в точния момент.

  Всичко се случва бързо, но много внимателно към всеки детайл, така че се гордеем с работата си.

  Почти сме готови за следващата фаза, официалното откриване. Ще започнем с представяне, с всички възможни средства, на нашите дейности и с прессъобщение в световен мащаб на международно, национално и местно ниво. Ние ще ви съобщим, както винаги, както съдържанието на текста на прессъобщението, така и хората и медиите, до които сме ги изпратили. Също така ще ви кажем кой е публикувал нашия материал и кой не , така че ще разберете кой информира и кой не. Ще ви кажем също как ще си сътрудничим, с кой ще публикува нашите съобщения и преди всичко как никога няма да си сътрудничим и по някаква причина с тези, които ще ни игнорират.

  Който ще публикува, ще бъде наш медиен партньор, получавайки според момента на публикуване, в предварителен преглед, нашата информация, който няма да го направи, ще получи официално предупреждение от нашите адвокати, на името на всеки от нашите регистрирани проверени потребители, с молба , които никога не публикуват, без нашето официално разрешение, никоя наша информация, независимо дали се отнася до някой от тях или до някоя от нашите дейности.

  С малко от уста на уста и с някои потребители, които ще ни помогнат, скоро ще бъдем известни по целия свят.

  Със сигурност много интелигентни хора ще се присъединят към нас, защото въпреки че сме отворени за приемане на цялото световно население, за нас е важно внимателно да избираме първите регистрирани потребители и да правим съответните срещи.

  Благодарим на нашите повече от 100 000 приятели, които използват нашето приложение за Android системи, което работи добре и скоро ще бъде публикувано, заедно с тези за други операционни системи, в съответните им магазини за приложения.

  В тази благодарствена статия трябва да направим една специална, на многобройните ни дарители, които в този труден период намериха някои малки и други големи суми, които да дарят на нашата международна политическа организация. Напомняме ви да използвате само и изключително формата за дарение на нашия официален уебсайт, в официалното меню, комунални услуги, дарения, защото тя е единствената, която ни получава парите, а не да използвате други методи, за да не ги хвърлите махнете парите си или страницата бъдете измамени от безсърдечен човек. Уверяваме ви, че всяка получена сума ще бъде използвана по най-добрия начин, за да подобрим всички наши дейности.

  Завършваме, като благодарим на всички, които си сътрудничат с нас. Засега го правихте безплатно, в свободното си време, но скоро ще продължим да наемаме, с трудови договори или договори за сътрудничество, за работници, студенти или пенсионери, на много от нашите проверени регистрирани потребители, които видяхме, че правят добра работа и да станат полезни. Заявките ще бъдат достъпни на официалния уебсайт и ще бъдат внимателно оценени, като се изберат най-добрите.

  В следващата статия ще публикуваме няколко важни връзки, за да ви позволим да откриете нашата политическа галактика и нашата вселена от иновативни проекти.

  Благодарим на всички вас, които ще прочетете нашето съобщение, сигурни сме, че вече започвате да се интересувате как ще продължи нашето страхотно приключение. Предвидили сме всичко, много неща, красиви, а други, за щастие малко, по-малко красиви. Не е лесно да променим и подобрим света, но е наше задължение да опитаме, заради нас и за бъдещите поколения, на които не искаме да оставим свят, поробен от политиката, която от своя страна е роб на икономика. Ще им оставим свят, в който населението решава, политиката изпълнява, а икономиката се приспособява. Свят, който е справедлив, честен, компетентен и базиран на достойнствата на всеки човек. Свят, в който всички ще имат еднакви шансове, но който ще възнагради тези, които работят по-усърдно, без да изоставят никого.

  Споделете с възможно най-много хора, присъединете се към нас възможно най-скоро.

  Поздрави и най-добри пожелания от целия наш персонал.

  DirectDemocracyS, вашите проекти и вашата политика във всеки смисъл!

  PS Моля, следете внимателно цялата ни информация, за регистрация и създаване на вашия личен профил, както и да спазвате правилата за проверка на самоличността, за да не рискувате да сгрешите. Всичко е просто, бързо, безопасно, безплатно и с единствения ангажимент от ваша страна да не бъдете просто зрители, а протагонисти на нашата и вашата иновативна политика.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Děkuji Ty
  Дзякуй Ty
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Saturday, 13 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts