Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  11 minutes reading time (2245 words)

  Hoe meld je je aan? HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Alle nieuwe gebruikers zijn verplicht om al onze regels en alle instructies die op onze websites worden gepubliceerd te respecteren. Lees voordat u zich registreert al onze informatie zorgvuldig, zelfs meerdere keren, door. Je moet zelfverzekerd, compatibel en fit zijn om deel te nemen aan onze activiteiten.

  We hebben het gemakkelijker gemaakt, de registratie en het maken van uw persoonlijke profiel.

  U moet alle instructies volgen, in het artikel dat u informeert hoe u zich kunt registreren, en zich bij ons aansluiten.

  Het enige dat u nodig heeft om u te kunnen registreren, is een persoonlijk e-mailadres te hebben, een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. Wij raden u aan uw toegangsgegevens correct op een vel papier te schrijven en na uw registratie op een veilige plaats te bewaren. Om sommige activiteiten uit te voeren, is het na registratie handig om ook een smartphone te hebben.

  Om lid te worden, te registreren en een persoonlijk profiel aan te maken, moet u in het inlogformulier op "Een profiel maken" klikken en in het volgende scherm iets verder naar beneden, aan de linkerkant, klik op het witte schrift, op een blauwe achtergrond "Registreer Vandaag”, of direct in het hoofdmenu op “Registreren”. Om het hoofdmenu van apparaten zoals smartphones te zien, klikt u op de drie horizontale lijnen naast ons logo.

  Let op: alle onderdelen voorafgegaan door een asterisk, tijdens de registratiefase, zijn verplicht, en als je ze niet invult, verschijnt er een pop-upvenster dat in rood de ontbrekende of verkeerde onderdelen aangeeft. Als u onze automatische vertaler gebruikt, let er dan op dat alle namen en geschriften goed worden vertaald. In de registratieformulieren en in alle inhoud die u schrijft, of om contact met ons op te nemen, kunt u elke taal gebruiken, van de meer dan 100 beschikbare.

  Allereerst moet het kleine vierkantje naast het sterretje worden gecontroleerd onder het gedeelte waar het wordt aangegeven:

  "Ik verklaar dat ik alle voorschriften en instructies, gepresenteerd in het menu-item Wet, accepteer, goedkeur, naleef en voor altijd implementeer."

  Ik accepteer dat mijn registratiegegevens, en persoonlijke gegevens, in overeenstemming met de privacywetgeving, worden gebruikt en verwerkt door het administratieve en beveiligingspersoneel van de site en van onze politieke organisatie. Als ik minderjarig ben, verklaar ik dat ik mijn ouders heb geïnformeerd over mijn voornemen om lid te worden van DirectDemocracyS.

  Het eerste scherm bevat basisinformatie.

  Schrijf je naam, middelste naam (als je geen probleem hebt, schrijf "Ik heb het niet") en je achternaam, dit kunnen je echte gegevens zijn, of verzonnen namen (als je anoniem wilt zijn en blijven).

  Kies een gebruikersnaam, dit kan uw bijnaam zijn, of een verzonnen naam, of als u anoniem wilt blijven, kunt u de ISO-code van uw land van gewone verblijfplaats (waar u stemrecht heeft) van 2 of 3 cijfers gebruiken , bijvoorbeeld US of USA voor de Verenigde Staten van Amerika, IT of ITA voor Italië, enzovoort, gevolgd door minimaal 6 en maximaal 12 willekeurige letters en cijfers (gebruik geen symbolen). De ISO-codes van de landen van de wereld, je kunt ze vinden op deze link: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 je moet altijd de exacte code gebruiken, van 2 of 3 cijfers. Controleer altijd of de gebruikersnaam beschikbaar is, of al is gebruikt op onze website (wijzig in dit geval iets).

  Een wachtwoord van minimaal 12 cijfers, letters en symbolen. Het moet moeilijk te raden zijn en moet zowel letters (bij voorkeur kleine letters en hoofdletters), cijfers (mogelijk niet opeenvolgend of integendeel) en zelfs enkele symbolen bevatten. Een ingewikkeld en onvoorspelbaar wachtwoord beschermt uw account en uw profiel is veilig. We raden u aan om uw wachtwoord vaak te wijzigen.

  Bevestig het wachtwoord opnieuw om er zeker van te zijn dat het identiek is aan het eerste. We raden je aan om niet voor verschillende websites en apparaten hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Ze moeten identiek zijn!

  Uw persoonlijke e-mailadres, dat geldig is en waartoe u toegang heeft.

  Bevestig uw persoonlijke e-mailadres opnieuw om er zeker van te zijn dat ze correct zijn. Ze moeten identiek zijn !

  U kunt uw tijdzone kiezen, of de onze verlaten, wij adviseren u even de onze en die van Greenwich te verlaten.

  In het tweede deel, slechts gedeeltelijk verplicht, in het eerste deel, schrijf je het geslacht M of F, als je vloeiend bent, schrijf je wat je voelt dat je bent, wanneer je je profiel aanmaakt, kun je dit, indien nodig, wijzigen nadat je toestemming gevraagd en gekregen van uw beheerder en contactpersoon.

  Noteer uw geboortedatum, dag, maand, jaar. Het moet precies zijn.

  Schrijf desgewenst uw adres in als land, staat, regio, provincie, district en volledig adres, dat u zelf kunt invullen, in het onderstaande formulier, of gebruik de handige locator. Als je niet thuis bent, zal de tracker je niet goed lokaliseren, dus schrijf in dit geval met de hand. U bent tijdens de registratiefase niet verplicht om het volledige adres te schrijven, maar we herinneren u eraan dat u verplicht bent om de naam van het land van uw gewone verblijfplaats te schrijven, waar u minstens 6 maanden per jaar woont.

  Wie niet in ieder geval het land schrijft, wordt nooit geactiveerd door onze beheerders.

  Schrijf nog eens op, uw land van verblijf, waar u meer dan 6 maanden per jaar doorbrengt.

  U moet bevestigen of ontkennen dat u stemrecht heeft in uw woonland. Je moet kiezen tussen ja en nee.

  U moet bevestigen of ontkennen dat u het recht heeft om kandidaat te zijn bij de verkiezingen in uw woonland. Je moet kiezen tussen ja en nee.

  Noteer desgewenst uw mobiele telefoonnummer, voorafgegaan door het netnummer van uw land, gevolgd door het netnummer en van uw operator.

  Als u een persoonlijke website heeft, kunt u deze schrijven als u wilt.

  U kunt een gebruikersfoto van 180 px x 180 px uploaden, evenals een omslag van het formaat 940 px x 350 px. Je kunt de foto ook niet uploaden en dit later doen. Het belangrijkste is dat het geen obscene foto's zijn, of die andere mensen afbeelden (zonder schriftelijke toestemming), die geen enkele vorm van reclame maken. Het kan een foto van jou zijn, zelfs een portret van jou, alles moet zonder reclamesymbolen van welke aard dan ook zijn, maar het kan ook een landschap zijn, of een foto die je mooi vindt, altijd met de vorige kenmerken.

  U kunt, als u wilt, uw contacten op sociale netwerken of verschillende berichten schrijven, maar wees voorzichtig, als u besluit dit te doen, zullen ze voor iedereen zichtbaar zijn, zelfs voor onze bezoekers, dus u bent niet verplicht dit te doen op de tijdstip van inschrijving. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram zijn beschikbaar, als je anderen hebt, kun je ze later schrijven.

  Noteer, als u er een heeft, uw tweede woonland, waar u minder dan 6 maanden per jaar verblijft.

  U moet bevestigen of ontkennen dat u stemrecht heeft in uw tweede woonland. Je moet kiezen tussen ja en nee.

  U moet bevestigen of ontkennen dat u het recht heeft om kandidaat te zijn voor de verkiezingen in uw tweede woonland. Je moet kiezen tussen ja en nee.

  Als u in andere landen woont, of stemrecht heeft, of zelfs kandidaat bent, kunt u dit via een formulier doorgeven aan uw beheerder, via uw vertegenwoordigers in DirectDemocracyS, waarvan u weet dat u zich na uw deelname aan de eerste keer op onze website.

  U kunt, al in de registratiefase, de header van uw persoonlijke profiel schrijven. Het zou handig zijn als je in een notendop de reden opschrijft waarom je bij ons komt werken.

  Let op: alle onderdelen voorafgegaan door een asterisk, tijdens de registratiefase, zijn verplicht, en als je ze niet invult, verschijnt er een pop-upvenster dat in rood de ontbrekende of verkeerde onderdelen aangeeft.

  Als voorlaatste taak die je hebt, om je te registreren en bij ons te komen, moet je bewijzen dat je een mens bent en geen robot. Klik hiervoor op het vierkantje naast "Ik ben geen robot" om te bewijzen dat je een mens bent en geen robot!

  Nadat je alles correct en oprecht hebt ingevuld en alles dubbel hebt gecontroleerd, klik je tenslotte rechtsonder op "Abonneren".

  Als je alles hebt gedaan, precies zoals vereist, zal ons systeem je meteen vertellen dat je goed bent geweest en dat alles goed is gedaan. Goed gedaan!

  Je moet alle verplichte schermen invullen en alle verplichte velden invullen, volgens de vorige regels. Als u bepaalde persoonlijke gegevens niet wilt delen met andere gebruikers of bezoekers van onze website, kunt u eenvoudig "Ik antwoord niet" schrijven. Controleer altijd uw e-mailinbox, in de SPAM-map, want aangezien ons systeem veel berichten naar onze nieuwe gebruikers stuurt, beschouwen sommige e-mailproviders onze berichten als ongewenste berichten. Natuurlijk zijn onze berichten veilig en geen rommel. Controleer altijd of het e-mailadres van waaruit we u de e-mail sturen de uitgang @ disrectdemocracys.org heeft, of als u ook onze gebruikers bent op onze financiële, economische of informatie-, communicatie-, radio-, tv-, sportwebsites en anderen, altijd hun respectievelijke eindes, bijvoorbeeld @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, enzovoort.

  Binnen korte tijd, variërend van enkele minuten tot een dag, ontvangt u van ons een e-mailbericht met de bevestiging dat u zich heeft aangemeld en dat onze beheerders uw persoonlijke profiel activeren en daarmee in korte tijd krijgt u toegang tot onze website, met de gebruikersnaam en uw wachtwoord die u hebt gekozen tijdens de registratie.

  Waarschuwing: om veiligheidsredenen sturen wij bij geen van onze berichten uw wachtwoord mee, maar alleen uw gebruikersnaam (door u gekozen), die vanaf dat moment door ons systeem op geautomatiseerde wijze wordt gekoppeld aan uw persoonlijke e-mailadres. Voor DirectDemocracyS, en voor al onze gerelateerde projecten, is uw gebruikersnaam alleen geldig gekoppeld aan uw e-mailadres. Dit is handig om uw profiel te kunnen herstellen, mocht u per ongeluk uw wachtwoord vergeten. De procedure, volledig geautomatiseerd, is eenvoudig en onmiddellijk, maar degenen die zich het wachtwoord niet herinneren of hun wachtwoord verliezen, worden door ons als oppervlakkig beschouwd en tonen ons de weinig aandacht die u voor ons heeft. En wij zullen dienovereenkomstig handelen. Zien we er slecht uit? We hebben gewoon gelijk, je bent heel belangrijk voor ons, en het is goed dat het gevoel wederzijds is.

  Zoals u weet, zijn we erg selectief en kiezen we onze gebruikers zeer zorgvuldig.

  De tweede stap, die u moet doen om geaccepteerd te worden, is naar onze website te gaan, in het hoofdmenu, Hulpprogramma's, documenten en bestanden, activeringsformulier. Download het formulier, in uw taal, in formaat: .doc of .docx, vul het in, dit keer met elk gevraagd detail, met uw echte en volledige gegevens. Samen met de foto van uw identiteitsbewijs (bij voorkeur het .pdf-bestand geconverteerd), upload het ingevulde formulier (bij voorkeur het .pdf-bestand geconverteerd) en als u een elektronische handtekening heeft, onderteken het .pdf-bestand elektronisch met uw identiteitsbewijs en het formulier met uw persoonsgegevens.

  Met uw elektronische handtekening van het formulier en identiteitsbewijs, wanneer u wordt geactiveerd door onze beheerders, wordt u geen geregistreerde gebruiker, maar een geverifieerde geregistreerde gebruiker, en krijgt u een blauwe vink op uw persoonlijke profiel, in het sociale gedeelte, van onze website. U voorkomt ook dat u binnen 15 dagen na uw registratie een geverifieerde gebruiker moet worden, via onze specifieke procedures. U bespaart veel tijd en u zult in zeer belangrijke rollen en activiteiten kunnen werken.

  Stuur de twee documenten, met een e-mailbericht, dat een reactie moet zijn, naar ons eerste bericht, en op geen enkele andere manier.

  Zodra wij uw bericht hebben ontvangen en uw gegevens hebben gecontroleerd, ontvangt u van ons een bericht waarin wij uw persoonlijk identificatienummer meedelen, zowel in DirectDemocracyS als in al onze andere optionele projecten.

  Vanaf het moment van registratie beschikt u over uw persoonlijke nummer, gekoppeld aan uw gebruikersnaam, en natuurlijk uw e-mailadres. Na verzending van het formulier met de echte gegevens, en de foto van uw identiteitsbewijs, zowel digitaal ondertekend als ongetekend, wordt uw persoonlijke profiel, indien er geen andere problemen zijn, geactiveerd door een van onze beheerders.

  Wanneer uw profiel is geactiveerd, ontvangt u een bevestigingsbericht van ons systeem. In het geval dat onze medewerkers van de Special Security Group andere details nodig hebben, kunnen zij u verdere verzoeken om opheldering sturen. Controleer in dit geval altijd of de e-mail die contact met u opneemt in onze naam de eerste tekst heeft: security (geschreven in het Engels) en eindigend op @ directdemocracys.org, controleer altijd.

  Onthoud altijd dat geen van onze beheerders of officiële vertegenwoordigers u ooit zal vragen om uw wachtwoord te schrijven en u nooit om geld of bankgegevens zal vragen. Niemand, behalve uzelf, kent uw wachtwoord en uw toegangscodes, die u zorgvuldig moet bewaren. In geval van verlies kunt u weer toegang krijgen door een nieuw wachtwoord te resetten, via het automatische proces, rechtstreeks vanuit de verschillende inlogformulieren op onze politieke website. Als u twijfelt over personen die contact met u opnemen of namens ons spreken, dient u een zo gedetailleerd mogelijk bericht te sturen naar onze Special Security Group, rechtstreeks via het contactformulier, dat u in het hoofdmenu kunt vinden. , in Contacten, Groepen Specials, Beveiligingsgroepen, Beveiliging.

  Na activering door onze Special Administrators Group, krijgt u toegang tot onze website door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren in het inlogformulier.

  Om te weten wat u moet doen en kunt doen, ontvangt u na binnenkomst meer informatie en alle instructies.

  Doe mee, en deel.

  Bedankt voor uw aandacht. Vriendelijke groeten.

  DirectDemocracyS, uw innovatief beleid, echt in alle opzichten!

  We zullen binnenkort enkele van uw vragen over registratie en activering van onze gebruikers publiceren, die we met duidelijkheid en oprechtheid zullen beantwoorden.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  እንዴት ይመዝገቡ HTR
  Jak się zarejestrować HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Saturday, 13 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts