Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  11 minutes reading time (2141 words)

  Een jaar van schaamte

  Sinds 24 februari 2022 is de wereld niet meer hetzelfde. Een jaar van pijn, voor de hele wereld.

  Wat had moeten zijn, een snelle (er was sprake van een paar uur, een paar dagen) en een laffe invasie (een sterk land viel een zwakker land aan), door de Russen, om een staatsgreep te bevorderen en verandering het deels democratische Oekraïense regime heeft, door een pro-Russische regering, zeker dictatoriaal en autoritair, aan het roer van Oekraïne te plaatsen, zichzelf getransformeerd in een nog tragischer conflict, waarin verschillende landen zijn betrokken.

  Het verzet van het trotse en moedige Oekraïense volk heeft iedereen verdreven, vooral de Russen, maar ook de Verenigde Staten en het Westen, die al dachten dat ze de Oekraïense president uit Kiev moesten laten vluchten.

  Volodymyr Zelensky bleef de president van Oekraïne en zijn regering (met enkele veranderingen) bleef stevig en moedig aan de macht. Een moderne en tragische David tegen Goliath.

  In ons recente artikel over buitenlands beleid, in het laatste deel, spraken we opnieuw over de moeilijke situatie in Oekraïne. We nodigen u uit om het te lezen via deze link:

  https://www.directdemocracys.org/law/programs/international-politics/international-relations/the-old-foreign-policy

  We spraken erover, om mensen de onwaarheid te laten begrijpen, en het vermogen van sommige politieke vertegenwoordigers, zonder enige waarde, om de overeenkomsten niet te respecteren. We hebben het natuurlijk over de hoofdschuldige van al deze dood en verderf. De Russische president, Vladimir Poetin, heeft het Memorandum van Boedapest al in 2014 niet gerespecteerd met de invasie van de Krim, met de Verenigde Staten en het Westen, die geen vinger hebben uitgestoken om Oekraïne te helpen. Op een volledig zelfvernietigende manier beperkte de hele wereld, inclusief de VN, zich tot het veroordelen van de invasie, zonder enige moedigere mate van veroordeling. Zelfs degenen die, in ruil voor het afzien door Oekraïne van meer dan 1900 kernkoppen die (ironisch genoeg) aan de Russen waren gegeven om te worden "ontmanteld", de soevereiniteit en territoriale integriteit van Oekraïne samen hadden gegarandeerd aan Rusland, d.w.z. de Verenigde Staten, de Verenigde Koninkrijk en Europa. Maar we willen niet dezelfde dingen herhalen, dus sturen we je de links van enkele van onze artikelen over het trieste verhaal, we raden je aan ze aandachtig te lezen:

  https://www.directdemocracys.org/law/programs/international-politics/russian-invasion-of-ukraine/russian-invasion-of-ukraine

  https://www.directdemocracys.org/law/programs/international-politics/russian-invasion-of-ukraine/peace-with-surrender

  https://www.directdemocracys.org/law/programs/international-politics/russian-invasion-of-ukraine/let-s-talk-about-donbass

  https://www.directdemocracys.org/law/programs/international-politics/russian-invasion-of-ukraine/our-solution-to-the-conflict-in-ukraine

  en we hebben erover gesproken, in andere interviews, speciale artikelen en officiële standpunten, en we zijn er zeker van dat u veel interessante informatie zult vinden.

  De wereld van buitenlands beleid werkt als volgt, de sterkste landen die de wereld beheersen zijn voornamelijk 3, in volgorde, de Verenigde Staten, Rusland en China. De enige, gedeeltelijk democratisch, dus de "beste" in termen van vrijheid en rechten, zijn de Verenigde Staten. De anderen zijn dictaturen, oligarchisch Rusland, oligarchisch en "communistisch", China.

  Daarom, beste vrienden "fans" van Poetin, of onderdanen van de rijzende zon, als men moet kiezen door wie men zich wil onderwerpen, wie voor de Verenigde Staten kiest, leeft beter en is vrijer dan Rusland en China (zo niet geef toe dat u vals bent, en leugenaars). Het is altijd raadzaam om aan de kant van vrijheid en gedeeltelijke democratie te staan, altijd te verkiezen boven het absolute gebrek aan vrijheid en gegarandeerde dictatuur. Helaas is de wereld vol onwetende mensen, die gedeeltelijk goed niet van totaal kwaad kunnen onderscheiden, vooral uit frustratie, anti-Amerikanisme en antikapitalisme, slechts gedeeltelijk gemotiveerd. Maar we hebben het ook al over deze kwesties gehad.

  Deze 3 landen beslissen wie er regeert, in de verschillende landen bepalen ze het programma van de verschillende onderdanige regeringen. Iedereen moet de ontvangen orders respecteren, bepaalde commerciële bedrijven begunstigen, wapens kopen en op de markt brengen. Ze worden invloedssferen genoemd. Je moet beslissen welke kant je kiest en aan wie je de kant kiest.

  Maar de 3 leiders van de wereld proberen zo nu en dan het ene land van het andere te "stelen", zoals in een tragisch spel van Risk.

  We hebben u al uitgelegd hoe de stemmen en de beslissingen van het volk, van welk volk dan ook, voor niets tellen. Over de hele wereld is er een oligarchisch partijenstelsel, ook in democratische landen. We hebben jullie ook verteld dat de oude politiek bijna altijd onderworpen is geweest aan financiële en economische machten.

  Het aspect dat we vandaag, een jaar na het begin, van de zinloze Russische invasie van Oekraïne zullen bespreken, is hoe de politiek, begiftigd met macht en kracht (financieel, economisch en militair), of superpolitiek, van de Verenigde Staten , Rusland en China bepalen het lot van alle andere landen. De wereld is helemaal van hen.

  Officiële verdragen, internationale wetten en "officiële" diplomatie tellen niet mee, ze zijn slechts een façade en niemand respecteert ze volledig. Sommige van deze internationale wetten zijn ook verstandig, om te proberen conflicten te voorspellen en te voorkomen. Maar het toepassen ervan, met alle propaganda, onwaarheden en nutteloze motieven van de 3 superhelden van de wereldpolitiek (Verenigde Staten, Rusland en China), is praktisch onmogelijk.

  De Verenigde Staten aarzelen niet om samen met het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere bondgenoten valse bewijzen te creëren om, ongevraagd door wie dan ook, hun valse en gedeeltelijke "democratie" te exporteren. Ze zorgen ervoor dat de "bevrijde" bevolking het nobele woord "democratie" haat, dat ze nooit in praktijk hebben gebracht. Alle door het Westen aangevallen landen vragen zich af of "democratie" voorziet in bombardementen, zelfs op burgers, op ziekenhuizen, en vele doden, gewonden, pijn, lijden en angst, en veranderde regimes, met andere zwakke en onderdanige regimes, die de leven van hele bevolkingsgroepen erger. Ook wij vragen ons af of de Japanners (die als eersten in de geschiedenis 2 atoombommen hebben meegemaakt in 2 dichtbevolkte steden) vragen of Noord-Korea, Cuba, Vietnam, Afghanistan, in Libië, in Irak en in vele andere staten in de wereld, waar iedereen die niet onderdanig was, met goede manieren, werd onderworpen, of met meedogenloze sancties (onmenselijk en wreed), die tot honger leidden en hele volkeren deed lijden, of met bombardementen en militaire invasies, met doden, gewonden, en enorme angst en pijn. De "westerse" politiek kan dus niemand lessen in moraliteit en menselijkheid geven. Sancties, en het tot honger en wanhoop brengen van mensen om staatsgrepen uit te voeren, door de bevolking of door het leger, zijn beschamend, net als elk geweld, elke "intelligente" bombardementen. Maar realiseer je je? Ze noemen ze de "slimme" bommen, deze sluwe, hebzuchtige, egoïstische en woeste, krankzinnige leugenaars. Om nog maar te zwijgen over massagraven, in sommige gevallen verzonnen, atoomarsenalen, verklaard en nooit gevonden. Niemand zou ooit een land aanvallen dat daadwerkelijk de atoombom heeft, zoals aangetoond door Iran (dat het hebben van olie en gas aantrekkelijk maar gevaarlijk is vanwege de nabijheid van Israël, een bondgenoot van de VS), en onlangs door Noord-Korea (dat heeft geen rijkdom, en niemand geeft erom). Alles mag, alleen om bommen te laten vallen en luchtaanvallen uit te voeren. Olie, natuurlijke rijkdommen, de strategische posities van bepaalde landen zijn immers voor iedereen van belang, net zoals voor iedereen, om hele landen te controleren en om alle soorten handel, zelfs illegale, onethische en moreel verwerpelijke, te beheersen. Om nog maar te zwijgen van de militaire invasies, die wapens verbruiken, die dan zullen worden vervangen door duurdere. Met oorlogen verdien je, met wapens (degene die ze produceert en verkoopt, betaalt goed, grote commissies, aan iedereen), zowel in het vernietigen van hele landen als in het herbouwen van wat is vernietigd.

  Rusland doet precies hetzelfde als de VS, met een meedogenlozere wending. Het valt aan, bombardeert, doodt, verwondt, verkracht, verhongert zelfs zijn eigen bondgenoten. Zijn eigen zusterlanden, die deel uitmaakten van het enorme, failliete, utopische communistische rijk. Zijn buurlanden, zoals Finland, Afghanistan, Tsjetsjenië, Georgië en de laatste tijd Oekraïne, en we denken binnenkort Moldavië, weten heel goed hoe verraders, wrede en slechte Russische "kameraden" zijn (we verwijzen altijd naar de Russische politiek, en nooit naar de glorieuze , onderdanige, uitgebuite en verraden Russische mensen). Ze liegen (met propaganda en historisch revisionisme), geven een moer om de verschillende verdragen, om het even welke overeenkomst en verraden de voormalige bondgenoten. Daarom geldt hetzelfde discours ook voor hen, met als verzwarende omstandigheid de oligarchische dictatuur, het doden van vele tegenstanders en gevangenisstraf, zelfs voor degenen die het woord "oorlog" uitspreken. Technisch gezien hebben ze gelijk, er is geen oorlogsverklaring, hun "speciale militaire operatie" is een van de meest beschamende, wrede en zinloze in de hele geschiedenis van de mensheid. Russen als vrienden en buren hebben is nooit prettig, omdat ze behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Alle landen rondom Rusland proberen op alle mogelijke manieren lid te worden van de NAVO of allianties om te voorkomen dat ze worden aangevallen door degenen die gezworen hebben hen te verdedigen.

  De Verenigde Staten vielen in ieder geval dictaturen aan, vaak meedogenloos en vaak zelfs met gedeeltelijk begrijpelijke en gedeeltelijk ware (hoewel altijd sterk gepolitiseerde) motivaties. We zullen altijd protesteren, en we zullen altijd aan de kant staan van degenen die worden aangevallen en zichzelf verdedigen, en we zullen nooit aan de kant staan van degenen die aanvallen.

  Voorlopig geeft China er de voorkeur aan politici om te kopen en te kopen wat het nodig heeft, tegen 10% van de waarde. Langzaam, langzaam, land voor land, 'kopen' we een heel continent, Afrika. Naast bijna een derde van de staatsschuld van de Verenigde Staten en andere landen van de "vrije markt" te hebben gekocht, om in de wereld te kunnen werken zonder door iemand gestoord te worden. We zullen zien wat ze in Taiwan doen, want het lijkt ons dat ze slechte bedoelingen hebben. Laten we hopen dat we ongelijk hebben.

  We hebben u in een notendop de 3 hoofdrolspelers van de wereldpolitiek voorgesteld die ergens toe doen.

  We zouden graag iets hebben verzonnen, we zouden je willen vertellen: het was allemaal een leugen, niets van wat we schreven is waar. Helaas voor iedereen liegen we nooit, en alles wat we schrijven is de waarheid, want we zijn: onafhankelijk, vrij en volledig alternatief voor de wreedheden en leugens waaraan bijna de hele oude politiek je gewend is. Veel dingen die we hebben geschreven, zijn bij veel mensen bekend. Het is duidelijk dat iedereen je alleen de delen vertelt die bij hen passen, het heet propaganda en politieke interesse. Anderen vertellen u slechts een deel van de waarheid, omdat zij overschrijvingen ontvangen in belastingparadijzen. Politici, journalisten en beroemde persoonlijkheden die partij kiezen voor de ene of de andere kant, zonder de hele waarheid te vertellen, zijn vaak corrupt en hebben politieke belangen. Veel van deze onderdanen zouden hun eigen moeder verkopen voor een beetje roem, macht of voor een beetje rijkdom. Laten we voor hen hopen dat ze niet zo dom en onwetend zijn dat ze niet goed van kwaad kunnen onderscheiden. Niemand kan het betwisten, zelfs geen woord van wat we in elk van onze artikelen schrijven. In tegenstelling tot degenen die uit interesse schrijven, bekijken we alles, in 360°, en hebben we betrouwbare gedocumenteerde bronnen en experts die we blindelings vertrouwen.

  De verschillende motieven die voor sommige zieke geesten een invasie rechtvaardigen, zoals de Russische, zoals de precaire situatie van etnische minderheden in Oekraïne (niet alleen de Russische), of andere zinloze redenen, zijn slechts pogingen om het absolute kwaad. Een immense pijn, die dankzij het criminele buitenlandse beleid van deze 3 landen: de Verenigde Staten, Rusland en China, vooral de burgerbevolking en het leger voelt die sterven om hun land te verdedigen. Helaas voor hen lijden ook de families van de doden en de indringers. Maar als degenen die hun land, hun soevereiniteit, hun land en vooral hun vrijheid met hun leven verdedigen, helden zijn, zijn degenen die aanvallen, binnenvallen en sterven een schurk minder.

  Oorlogen en allerlei soorten geweld worden altijd georganiseerd door de machtigen, op het leven en de pijn van onschuldige mensen.

  Geschiedenis kan niet worden uitgevonden en internationale verdragen moeten altijd en door iedereen worden gerespecteerd.

  We sluiten af met een bericht en met informatie die we u nooit hebben gegeven.

  DirectDemocracyS houdt er niet van om de oude, corrupte en mislukte politiek te bekritiseren. We voelen geen plezier, en het is niet dankzij kritiek dat binnenkort alle intelligente, goede mensen van de aarde zich bij ons zullen voegen en op onze kandidaten zullen stemmen. We zeggen dingen om u te laten begrijpen wat anderen doen en om u te vertellen hoe we het zullen doen. We garanderen je, en we zweren het je, dat we beslist anders en beter zullen zijn dan alle oude politiek. U zult gemerkt hebben dat we heel weinig moeite zullen doen om het beter te doen dan zij. Het is letterlijk onmogelijk om het slechter te doen dan zij.

  Lees met een open geest alles wat we publiceren, en als je je geschikt en compatibel voelt met onze voorstellen en met onze ideeën, en je voelt je klaar om de wereld te veranderen en te verbeteren, sluit je dan bij ons aan en laten we het doen, alles bij elkaar. De mensheid zal winnen, wij, verenigd, zullen ervoor zorgen dat het wint.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  የውርደት አመት
  Un an de rușine.
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 21 May 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu