Accessibility Tools

Translate

Login Join Us

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
39 minutes reading time (7790 words)

Нашата идеология OI

bulgaria rettangolareconddrd

Тази наша статия обяснява накратко причините за нашето раждане и същността на нашето съществуване. DirectDemocracyS е нашата международна политическа организация, основана на пряка демокрация, която очевидно, макар и с правилните местни автономии, ще бъде една и съща във всички наши географски, териториални, континентални, национални, щатски, регионални, провинциални, областни и местни. Същите правила, същите ценности, същите идеали, същите методи, базирани на здравия разум и на меритокрацията.

Съветваме ви да я прочетете цялата, много внимателно, дори няколко пъти, за да разберете за какво става въпрос.

За да прочетете цялата статия, просто щракнете върху заглавието или след това кратко въведение щракнете върху: продължи да четеш. Можете също да го коментирате на английски, но за да го коментирате на основните езици по света, ще трябва да отидете в главното меню, което за тези, които ни посещават от смартфони, се показва чрез щракване върху 3 хоризонтални линии или в долната част на страницата ще намерите пълното главно меню, с елементите на хоризонталното меню, падащо меню, в елемента от менюто с помощни програми, отидете на блог, в категориите на блога, изберете в категориите, езиковата категория , и вашия език, и потърсете статията, озаглавена: нашата идеология. Звучи сложно, но е супер просто. Моля, следвайте внимателно и спазвайте всички наши инструкции, за да използвате нашия уебсайт по най-добрия начин.

За да видите всички части на английски език от публичната част на нашия уебсайт (а за нашите членове също и частната зона), просто щракнете върху езиковия модул в горната част на всяка страница от нашия уебсайт, върху надписа „ -English-“, след което в падащото меню трябва да щракнете върху предпочитания език. След секунди ще видите всички части на английски, на вашия език. Или в долната част на нашата уеб страница щракнете върху флага на вашия език или под флаговете изберете вашия език, като щракнете върху него от падащото меню, което се отваря, като първо щракнете върху: изберете езика . За секунди ще имате всяка част на английски, преведена на предпочитания от вас език. Внимание, нашите автоматични преводачи засега превеждат всички части само на английски, на над 100 езика, а не от един език на друг.

Демокрацията означава власт на хората.

Използвайки тази дума демокрация, която има значение власт на хората, те не ни направиха услуга, но направиха, защото е логично, нормално и правилно, че е така. Населението трябва да притежава и винаги да поддържа цялата власт и трябва да определя правилата, следователно законите, които след това е длъжно да прилага на практика и винаги да спазва. Старата политика, от друга страна, взе властта да решава и я използва както си иска, години наред след всеки избор, без никой да може да направи нищо по въпроса, без да пита избирателите кое решение е най-доброто. DirectDemocracyS, е нашата иновативна политика и тя е единствената, която може достоверно да произнесе двете думи, които заедно с други са в основата на нашето съществуване, свобода и демокрация.

Следователно основната концепция, която ни е родила, е съставена от някои въпроси и свързаните с тях логически отговори. Ако ви питаме, при демокрацията кой командва, кой решава? Вашият отговор ще бъде: този, който държи властта, командва и решава. И за да разберем по-добре защо живеем в несправедлив свят, ви задаваме въпрос: кой държи властта? И тук сте длъжни да кажете, че при демокрацията: населението има власт, но я държи и упражнява само когато има избори. След това дълги години политическите партии и техните политически представители ги държат, цялата власт. Никой никога няма да отрече тази наша концепция.

Зададохме си същите въпроси преди много години и потърсихме и намерихме всички решения, за да постигнем справедливост, с цел създаване на истинска пряка демокрация, като същевременно започнахме нашата упорита работа като хибридна демокрация. Засега сме хибридна демокрация, в смисъл, че в почти всички страни по света, освен диктатури, олигархии, единични партии, има форми на частична и несъвършена демокрация, представителната. Тъй като не сме в състояние веднага да променим прилагането на демокрацията, която е само частична, в различните страни, в рамките на нашата политическа организация, ние незабавно прилагаме на практика единствената автентична демокрация, пряката, в която нашите избиратели, официални членове, нашия официален уебсайт, притежаваме и имаме пълен, абсолютен и безкраен контрол върху всички наши дейности. Абсолютна свобода и автентична демокрация са думите, с които се представяме пред света.

Хората трябва да имат властта да решават, но има само един тип демокрация, която наистина дава власт на хората, и това е пряката демокрация. Винаги да се пита населението кой е най-добрият път, за да направи какъвто и да е избор, кои закони да напише, обсъди и одобри, е задължение за всеки, който се занимава с политика. Настоящето и бъдещето трябва да се решава от всички хора, а не само от политическите партии и техните политически представители. Ако в древни времена пряката демокрация е прилагана на практика само от няколко града, в древна Гърция, където хората гласуват за основните решения, които трябва да се вземат, като поставят камък в урна, за да кажат „да“, или в друга урна, за да кажете не, в момента, с технологията и съществуващите мерки за сигурност, можете да решите на международно, континентално, национално, щатско, регионално, провинциално, областно и местно, градско, квартално ниво и дори пътни блокове, всички заедно, за всяко решение, което трябва да се вземе. Само няколко минути на ден, политически ангажимент от страна на всички нас, за да променим и подобрим света и да гарантираме, че законите се определят от тези, които след това са длъжни да им се подчиняват. DirectDemocracyS също прилага на практика пропозитивна пряка демокрация, която позволява на всеки, който е част от една от нашите групи, на нашия официален уебсайт, да предлага, обсъжда и гласува своите инициативи, идеи и проекти. . Ние не премахваме политиката, но увеличаваме броя на хората, които ще имат възможност да правят политика, по активен начин, като действащи лица.

Всеки, който ви каже, че вече живеете в истинска демокрация, ви лъже, знаейки, че лъже. Ние, дори в държави, които се обявяват за демократични, живеем сами, в частична демокрация, в която само на избори, за кратко време да изберем и да гласуваме за политическа партия или да изберем политически представител, имаме власт в нашите ръце. Ние решаваме на кого да дадем, власт, слава, богатство, привилегии, в продължение на много години, без да можем да спрем, променим или повлияем изборите и всички решения на настоящата стара политика. Те го правят, използвайки най-лошата лъжа: ще ви кажат, че чрез вота ние избираме, кой трябва да избере вместо нас. Че с гласуването си делегираме на други задачата да правят законите, които сме длъжни да прилагаме на практика и съответно да спазваме.

Те ще ви кажат, че представителната демокрация е истинска демокрация, защото с нашия вот, политическите партии и техните политически представители, избрани от тях, кандидати винаги от тях, получават властта да решават от наше име гласоподавателите. Те също така ще ви кажат, че победителите в изборите представляват мнозинството от населението и че в една демокрация мнозинството решава, а малцинството се съобразява. Технически обаче, ако например политическа партия, или коалиция от политически партии, или дори политически представител, вземе 50% + един глас, това със сигурност не представлява мнозинството от населението, а само мнозинството от тези, които са отишли да гласуват. Например в много страни дори много големи проценти от избирателите, често от 10 до 40%, не отиват да гласуват. Следователно, ако гласува само процент от общия брой избиратели, победителят не представлява мнозинството от гласоподавателите, а само мнозинството от онези, които физически са се представили на вота. Тези, които не се явяват да гласуват, тези, които се въздържат, го правят най-вече, защото не се припознават в никоя политическа партия и в нито един кандидат на изборите. DirectDemocracyS, в която всеки може да разпознае себе си, е валидна алтернатива на старата политика.

Политическите партии и техните политически представители от старата и остаряла политическа класа се легитимират и легитимират чрез гласуването, с което ние им даваме представителство.

Всеки от вас, който одобрява това поведение, незабавно да спре да чете, да се махне и никога повече да не бъде видян по тези места. Лоши ли сме Ние не, вие да, защото вие, вие сте съучастниците в най-голямата измама и най-голямата кражба в историята на човечеството.

Старата политика, с тези, които принадлежат към нея, с представителната демокрация, никога няма да бъде справедлива, нито дори легитимна (както техните закони технически не са), защото всеки човек, със собствения си глас, не се отказва от властта да решава, но прави някои политици техни собствени представители в институциите. DirectDemocracyS, със задължението на своите политически представители, винаги да изискват, преди да решат нещо, обвързващо мнение към тези, които са дали на политиците властта за представителство, автоматично прави представителната демокрация. От време на време, дори и днес, се организират народни референдуми, често по нефундаментални въпроси и от време на време със сложни въпроси, за да се даде право на хората да се изкажат. Но осъзнавате ли? Те дават на хората това, което означава самата дума демокрация и тя винаги трябва да бъде пълна и непрекъсната във времето. DirectDemocracyS предвижда и прилага на практика вътрешно, а също така се надява и външно на непрекъснат референдум по всяка тема, прилагайки автентичната демокрация на практика.

В много от нашите статии ние изтъкваме и осъждаме тази фундаментална концепция, тази кражба на демокрацията, тази огромна измама, която дава на всички нас илюзията, че решаваме, миражът на властта. Вместо това решават само старите политически партии и техните политически представители. Ние обичаме да правим нещата ясни, да накараме всички да ги разберат и тогава всеки от вас ще реши дали сме прави или грешим, и световната ситуация е добре.

Веднъж в една от нашите статии стигаме директно до началната част, до важната част.

Нашата крайна цел е да позволим на всички хора, следователно на цялото световно население, да решават, предлагат, обсъждат, гласуват, пишат, прилагат на практика и прилагат всички правила (закони), подпомагани, информирани по начин честен, безплатен, независими и се конкурират със специализирани групи. Основавайки всички наши правила, всички наши дейности, на здрав разум, меритокрация, взаимно уважение и законност. Така че по този начин всички можем да живеем, наистина свободни и в автентична демокрация. Технологията и мерките за сигурност, за да се гарантира перфектното функциониране на всички наши дейности, вече са активни и присъстват на всеки наш уебсайт. Всяка от нашите специални групи се състои от всички наши членове, които гарантират пълно спазване на всички наши правила.

Вече фактът, че политическите партии решават кой да кандидатстват, а не питат, освен в редки случаи (с първичните избори), своите поддръжници, е отвратителен факт. Първичните избори и изборът кой да бъде номиниран никога не се решават наистина от всички членове на партията, но първичните кандидати се избират от ръководството на политическите партии, често повлияни от финансови, икономически и властови сили. Ако сте забелязали, дават ви списък с имена, но не ви съобщават как са избрани кандидатите, на базата на какво, да вярваме ли на единия или на другия? Тук, в DirectDemocracyS, подборът на кандидатите е практически публичен и е поверен на група за подбор на кандидати, съставена от наши официални членове. Всеки може да кандидатства или може да бъде кандидат от членовете на различните географски или числени групи (които са нашата голяма иновация). При първичните избори се показва класиране и се консултира с тези, които трябва да гласуват, въз основа на резултатите, получени от всеки кандидат, при подбора на кандидати, от групите за подбор на кандидати, за да се даде възможност на гласуващите да изберат най-добрите кандидати по информиран начин.

Всеки, който се присъедини към DirectDemocracyS, не е просто наш член или поддръжник, но е собственик, заедно с всеки от нашите проверени регистрирани потребители, на цялата ни политическа организация. Собствеността гарантира пълен и непрекъснат контрол от нашите официални членове върху всяка дейност, която извършваме. Като собственик, всеки наш потребител има интерес всички дейности да се извършват в съответствие с всички наши правила.

Така че разликата между нас (иновативната политика) и тяхната (старата политика) е огромна.

Но самият факт на разглеждане на демокрация, представителна демокрация, е измама. Представителната демокрация позволява на политическите партии и политическите представители да решават всичко, в продължение на много години, без да искат каквото и да е мнение, на онези, които с гласа си са делегирали властта да решават на старата политика.

За да разберете дали читателят на тази статия е подходящ да се присъедини към нас, просто следвайте, много внимателно, мотивите, които следват, относно властта на представителство, която даваме с нашия глас.

Ако с гласа си ние даваме или по-скоро даваме на тези, които ни представляват, властта да решават вместо нас, тогава не се присъединявайте към нас, защото сте несъвместими с нашата новаторска политика. Това означава, че сте съгласни, да се поддадете и следователно да дадете на старата политика цялата си власт да решавате.

Ако с гласа си ние даваме на тези, които ни представляват, само властта да ни представляват в институциите, да прилагаме нашите решения на практика, прочетете внимателно нашите статии и се присъединете към нас, защото вие сте съвместими с всички наши дейности .

Всъщност е от съществено значение да разберем, ако искаме да решаваме сами, за нашето настояще и за нашето бъдеще, като всички заедно сме истинските герои, информирани и актуализирани, или искаме да направим, както в миналото, и да дадем други имат задачата да решават вместо нас. Или, ако предпочитаме, не поемаме никаква отговорност и не искаме да губим време, за да предлагаме, обсъждаме и гласуваме законите, които управляват живота ни. Мнозина ще кажат: ако плащаме на политическите партии и на политическите представители да решават и да си вършат работата, защо да губим ценно време, за да решаваме сами, всички заедно, вместо тях? Отговорът е лесен и ние ви отговаряме с някои от нашите въпроси за всеки, който чете. Вярвате ли на политическите партии и на политическите представители, на старата политика? Сигурни ли сте, че старата политика спазва всяко обещание по време на предизборната кампания? Политическите партии изпълняват ли част от политическите си програми? Ако отговорите ви на горните въпроси са отрицателни, присъединете се към нас незабавно и нека променим и подобрим световната политика на всяко ниво. Но ние имаме други въпроси към вас. Чували ли сте за политически партии или политически представители, които са били корумпирани, които са лъгали, които са използвали политическата си власт за лични цели, или за приятели, или за финансови и икономически институции? Чували ли сте за политически партии или политически представители, които са облагодетелствали с решенията си само определена социална класа и които не са създали законите в интерес на всички граждани? Смятате ли, че има борба, външна и вътрешна, за политическа власт? Смятате ли, че тези борби за власт и за поддържане на техния престиж са вредни и пречат на политическите партии или политически представители да изпълняват представителните си задачи по полезен за всички начин? Отново, ако всичките ви отговори са „да“ този път, присъединете се към нас незабавно и нека променим и подобрим завинаги световната политика на всяко ниво.

DirectDemocracyS намери много прост и ефективен начин да промени и подобри световната политика и следователно да промени и подобри живота на всички хора. С нашите правила, с нашите ценности, с нашите идеали, всички приложени на практика, от който и да се присъедини към нас, ние ще принудим нашите политически представители, по целия свят, във всяка географска област, на всички нива, да поискат обвързващо мнение, тези, които им дадоха властта да представляват, тоест техните избиратели, които всички са членове на нашата политическа организация. Не можем да принудим никого да се променя и да въвежда нововъведения и със сигурност старата политика няма интереса и силата да се откаже от властта си в полза на населението. Хората, за старата политика, разчитат само на изборния ден и както всички добре знаете, биха направили всичко, за да получат консенсус и съответно да запазят привилегиите си.

За нас на първо място във всяко решение стои благото на цялата общност. Изглежда предрешено, но не всички политически партии имат в правилника си фразата: ние ще извършваме всяка дейност, с цел да помогнем на всички хора, като винаги започваме с най-затруднените. В другите ни статии ще анализираме последната част на предишното изречение. Но преди някой да ни обвини в социални помощи и в това, че искаме гласове от бедните, ние ви казваме, че не даваме нищо на никого, но никога няма да допуснем, че има само един човек в затруднение, наистина, без да получи нашата помощ ., за създаване на достоен живот. Не е в нашия стил и никога няма да бъде фактът на „купуване“ на вота и консенсусът, обещаването на неща, които не са реални, или измамата на населението, за да ни накара да гласуваме. Някои правителства и определени политически партии, след като са управлявали и взети от джобовете на населението 100, за да бъдат препотвърдени преди изборите, обещават помощ и услуги, за да спечелят отново изборите. Та точно преди вота ти връщат 20 от 100, които са ти "откраднали". И всички по-малко гениални умове препотвърждават тези, които са ги "ограбили". И историята се повтаря безкрайно. Може би с различни герои.

За нас всички политически идеали, от цялата стара политика, са банкрут, остарели, неефективни и малкото неща на здравия разум, които има всеки идеал, в минимални проценти, ние ги "крадем", обединявайки ги, за да създадем политически идеал перфектен и модерен, основан на здравия разум, на меритокрацията, на зачитането на всички закони (от всички), на взаимното уважение на всички хора, на знанието как да се разграничава доброто от злото, на образованието, на научните изследвания, на " честна и надеждна информация за културата, уважение към всички традиции, уважение към всички религии, но без да позволяваме лоши хора да се присъединят към нас.

За нас и за всеки, който се присъедини към нас, комунизъм, фашизъм, нацизъм, социализъм, демократи, републиканци, лейбъристи или консерватори, десни или леви, центристки партии, диктатури, олигархии, единични партии, етатизъм, див капитализъм и всички онези, които които ги представляват и подкрепят, всички сме отговорни и съучастници в света на лайна, в който живеем. Същото важи за всички антисистемни движения или тези, които се занимават с политика срещу някого, които нямат политически противници, а истински врагове, всички те са несъвместими с нашата иновация. Ние не правим политика срещу някого, ние не сме антисистемни, но правим политика в полза на всички и ние създаваме и управляваме всички заедно, вътрешно, на всички наши безброй проекти, нова система, политическа, финансова, и икономическа, която не е враг, а алтернатива на старите системи.

Мнозина ни смятат за антиполитици, антисистемни, защото посочваме на всички и критикуваме огромните дефекти на всяка политика, както и на финансовата, икономическата и социалната система. Но това са повърхностни оценки, от страна на тези, които не ни познават. Освен това, ние не се ограничаваме до отправянето на критики, имаме решения за различните критични проблеми. И тогава истината се знае от всички и само тези, които не искат да видят, се правят, че огромните проблеми не съществуват.

Тъй като сме току-що родени, никой не може да ни обвини, че сме казали, написали някои неща и след това направили различни неща, като не сме спазили всичките си обещания. Никога няма да се случи да говорим едно, а да правим друго. Никой не може да оспори нашите твърдения и нашите методи, изучавани, проектирани и приложени на практика, в много години на упорита работа. Ние обаче отнемаме от всички наши поддръжници правомощията да критикуват нашата политическа организация и нашите политически представители, защото ние вършим и винаги ще вършим интересите на тези, които ни подкрепят, изпълнявайки и незабавно прилагайки на практика всеки " поръчка“, получена от нашите членове. Така че като критикуват нашите представители, те на практика ще критикуват себе си.

За разлика от старата политика, DirectDemocracyS решава програмите и дава изборните обещания на всички нива в работни групи, съставени от всички наши официални, международни, континентални, национални и местни членове, с помощта на специални административни групи, сигурност и гаранти и с фундаменталното сътрудничество от групи от специалисти, безплатни, независими, компетентни, съставени от нашите потребители, които ще ни гарантират с работата си всеки успех. Решавайки всички заедно, на базата на индивидуални предложения, всеки ще може да обсъди и след това да гласува всяка идея, която е разумна и полезна за цялото население.

Ние прилагаме на практика истинска местна автономия във всички географски групи, решено е всички заедно, имайки в основата всички правила, всички ценности, всички идеали и същите методи на нашата международна организация. Да предлагат, обсъждат, решават и гласуват нашите членове, в географските групи, на различните териториални подразделения, съставени изцяло от хора, които живеят във всяка географска област.

DirectDemocracyS няма намерение да принуждава старата политика, старата финансова, икономическа и социална система да се промени и да стане като нас, тъй като не се интересуваме от конфронтация срещу тях и срещу настоящите идеологии. Но ако бъдем нападнати, или ако се опитаме да забавим, или по-лошо, да спрем, ще можем да отговорим интелигентно, но твърдо.

Ние сме и винаги ще бъдем против всички форми на насилие, срещу всички войни, срещу всички форми на тероризъм, срещу всяка престъпна дейност и срещу всеки, който не практикува и не зачита всички закони. Мирът, законността, идеите и иновативните програми във всеки сектор ще ни позволят за кратко време да променим и подобрим света.

Цялата тази огромна и трудна работа обаче ще бъде извършена спокойно, внимателно пресмятане и оценка на всеки детайл и спазване на всички наши правила, без никакви изключения и без да се правят никакви компромиси. Ще го правим един потребител наведнъж, като подбираме с голямо внимание, особено нашите първи потребители. Не можем да се провалим, защото винаги поставяме правилните хора в правилните роли, за да изразят своя потенциал, постигайки най-добрите, взаимноизгодни резултати.

Ние знаем много добре, че има само едно нещо, което е наистина трудно, да променим и подобрим манталитета на всички хора на земята. Това не означава отнемане на идеите им от хората, нито премахване на политиката. Ние трябва да направим по-добра политика по отношение на съдържанието и идеалите, които се фокусират върху всички хора, с всичките им нужди и всичките им стремежи. Без да облагодетелствате някого, да отнемате нещо от другите. Ние сме против всякаква социална борба, защото по правило имаме помощта, конкретна, незабавна и ефективна, първо от тези в затруднение, а след това от всички останали. Така че няма въпрос за избор на кого пръв да помогнем, тоест кой е най-затруднен.

Премахвайки старите идеологии и политическото „наздраве“, всички ще можем да се концентрираме върху фундаменталните неща, които всички трябва да постигнем заедно. Ние вече създадохме истинска „политическа лаборатория“, в която винаги е имало хора от всякакъв политически произход, но които искаха да се откажат от своите идеи, остарели и фалирали, за да създадат политическо съвършенство, което е нашият идеал.

В допълнение към манталитета, да променим и подобрим, ще бъде наистина трудно да накараме всички да разберат нашите проекти, защото те често са трудни за разбиране, поради нашата иновативност.

Но с времето всеки ще разбере, че има само една надежда за промяна и подобрение на целия ни живот и тя се нарича DirectDemocracyS, която заедно с политиката ще има трудната задача да промени и подобри. всички закони, винаги в интерес на цялото население, са правило, в което ви се кълнем, което никога няма да бъде престъпено. Всеки закон, всяко правило трябва да бъде, за да помогне на всички, както винаги, като се започне от тези, които са в най-голямо затруднение. Написахме го 4 пъти в тази статия и го повтаряме и ще го повтаряме често, но трябва да е ясно на всички, ние не сме като старата политика, ние практикуваме и спазваме всяко обещание. И за да го направим, ние няма да търсим съгласието на нашите избиратели, но ще заслужим съгласието на всички хора.

За мнозина може да изглежда като красива утопия, но DirectDemocracyS е реален и вече работи от доста време без много реклама. Мнозина ни казват, че хората са хитри, понякога лоши, и че ще трябва да се сблъскаме със старата политика, със старите финанси, със старата икономика, която въпреки че е изцяло в банкрут или обречена на провал, ще направи всичко възможно да забави или по-лошо да ни спре. Що се отнася до умните хора или лошите хора, ние ще можем да предотвратим всякакъв вид дейност, която противоречи на нашите правила. Всъщност имаме много сложна система и дълго време, за да позволим на някой да се присъедини към нас. Всяка дейност на всеки потребител се оценява внимателно и неподходящите потребители се блокират или елиминират, което ги прави персона нон грата. Що се отнася до старата политика, старите финанси, старата икономика, те са в толкова лошо състояние и имат толкова много проблеми, че няма да си губят времето да се борят с нас. Наистина за тях ние ще бъдем полезни, за да дадем изход, за тях и за техните провалени идеи. Защото ние не отхвърляме никого и създаваме възможности за развитие за всички, очевидно с нашите методи и с нашите правила. Дали ще успеят да се интегрират в нашата иновация или не, ще бъде от съществено значение за тяхното „оцеляване“.

Не ни смятайте за твърде амбициозни, или твърде горди, или по-лошо, самонадеяни, без първо да сте прочели цялата ни информация, която в някои случаи е малко повтаряща се, но е важно да повторите някои основни концепции, за да ги разберат от всички.

Често ще откриете някои малки разлики в определени несъществени понятия или в някои правила, които сме променили леко, за да ги направим по-добри. Никога, относно концепции и основни разпоредби, обикновено върху някои повърхностни неща, между стари и нови статии, не може да има минимални несъответствия, за което се извиняваме, но ви уверяваме, че всички те са направени с цел подобряване. Статиите, окончателните правила и дори физиономията на нашия уебсайт, която може да изглежда малко хаотична, се подготвят и гласуват в окончателния вариант и всичко това ще бъде публикувано възможно най-скоро. Затова не се притесняваме да говорим с вас за някои от нашите дефекти, маргинални, но съществените неща винаги са едни и същи.

Съветваме ви да се информирате и да задълбочите различните теми, като прочетете всички публични части на нашия официален уебсайт и след това, ако ви харесва това, което предлагаме, и ще се почувствате съвместими с нашите правила, нашите ценности, нашите идеали и нашите методи на работа, можете да се присъедините към нас, като се регистрирате и създадете личен профил на нашия уебсайт за добре дошли, като следвате всяко наше правило. В крайна сметка е доста просто, въпреки че времето за присъединяване към нас може да варира.

Ние ви обяснихме причините и накратко нашите съображения и още по-накратко нашите методи, за да променим и подобрим политиката с нашата иновация.

Както винаги, ние отговаряме на някои от вашите въпроси в нашите различни статии, възможно най-скоро ще ги съберем в статия с въпроси и отговори, която ще публикуваме, с възможност за лесно намиране на отговорите на вашите легитимни въпроси .

Въпрос 1. В много статии DirectDemocracyS има много критична позиция спрямо религиите на почти всички страни. Имате ли религии, които смятате за по-близки, и други, които са по-далечни?

Отговор 1. В нито една от нашите статии не сме били критични, враждебни или груби срещу божество, защото колкото и да е напреднала науката, тя не може ясно и категорично да ни докаже, че няма Бог или повече богове. Ние просто заявихме, че според нас и според много учени много религии, както и много култури, езици и традиции, са измислени, за да разделят хората. Винаги поради властови, финансови и икономически причини. Ние уважаваме религиозните вярвания, всички по един и същи начин, и никога няма да си позволим да класираме тези, които предпочитаме, поради простата причина, че сред нашите потребители имаме хора от всички страни по света, от всички религии, от всички култури , от всички традиции и които говорят всички езици. Почти всички религии имат за цел да обърнат хората, вярвайки, че са най-добрите, най-близките до божествата, и това с течение на времето създаде конфликти и насилие от всякакъв вид (войни и тероризъм). Но ние никога не сме обвинявали религиите, а хората, които са използвали и все още използват религии и божества като претекст, за да извършват всякакви видове насилие. И винаги по причини, които нямат нищо общо с боговете. Всички религии изглеждат правилни, проповядват любов, но всички те са остарели и техните лидери и техните вярващи трябва да поискат от своите божества ново послание на любов, също и послание за обновление. Освен това ги насърчаваме да бъдат толерантни и уважаващи идеите на другите хора. При нас обаче хора от всяка религия имат достъп, стига никога да не се опитват, да преобразуват други потребители и никога да не смесват религията в нашите дейности. Тези, които работят с нас, трябва да поставят взаимното уважение на върха на своите ценности. Засега никоя религия не е застанала срещу нас и се надяваме, че всички религии разбират важността за всички на нашата работа, че всяко наше правило е за доброто на всички хора, без никаква дискриминация. Толерантността и уважението трябва да са взаимни, между нас и тях.

Въпрос 2. А традициите на някои държави, свързани ли са с политически системи, които например предвиждат монархии, DirectDemocracyS, съвместимо ли е с монархия?

Отговор 2. Традициите, културите, религиите, езиците, но също така и изкуството, които осигуряват демокрация, свобода и взаимно уважение, са съвместими с всички наши дейности и се уважават от нас по един и същи начин. За нас всички традиции, култури, религии, езици, изкуство се считат за богатство за различните популации и представляват национална идентичност. Ако една държава има монархическа система, не е наша работа да променяме или модифицираме тази система. Ние сме напълно съвместими с монархиите, стига те да не са авторитарни и да не извършват дейности срещу нас или срещу нашите потребители. Ние не вярваме, че една политическа сила трябва да се влияе от това кой е символ на даден народ, като император, крал, херцог, с техните женски варианти и т.н. и т.н. Освен това в почти всички страни има конституционни монархии с парламенти и правителства, независими от суверените, които изпълняват само представителни роли. Следователно суверените почти никога не вземат преки политически решения, но правителствата са тези, които играят политическата роля. Никога няма да си позволим да налагаме на свободните народи какви национални или местни символи имат.

Въпрос 3. Прочетох много от вашите статии, но освен критиките, нали, за това, което се случва, не виждам много статии за настройката, за вашата политическа организация, за това какви хора търсите и по-горе всички по програмите, когато мислите да ни кажете нещо?

Отговор 3. Нашето не е просто критика, а тъжно наблюдение на реалността, в която живеем. Където пропастта между богати и бедни се е увеличила неимоверно. DirectDemocracyS няма и не толерира никакъв вид социална омраза или завист към онези, които имат много богатство, власт или слава, ако са ги придобили със заслуги, по честен, лоялен начин, без експлоатират служителите си и без да замърсяват планетата. Но намираме за несправедливо, че в трудни времена за всички нас тези, които са богати, стават много по-богати, докато тези, които са бедни, стават все по-бедни и по-бедни и се борят да оцелеят по приличен начин. Освен това почти по целия свят сме свидетели на изчезването на средната класа, която беше истинският „гръбнак“ на икономическата тъкан. Що се отнася до типа хора, които търсим, те трябва да бъдат: интелигентни хора, със здрав разум, с абсолютно уважение към правилата и законите, честни, искрени, заслужаващи доверие, които различават кое е правилно и кое не, вярно, от невярно и че имат поне една компетенция (че са специалисти) поне в определена дейност. Нашите политически програми присъстват във всичките ни статии, но също така и в информационните статии, в секцията програми, на нашето главно меню. Ние сме се съсредоточили върху различни аспекти на нашите програми, включително: външна политика, икономическа политика, нашите младежки политики и много други. Просто ги потърсете и те се намират, не са подробни, но са достатъчно ясни, основните концепции и нашите иновации. Очевидно ще бъде публикувана друга информация за всички наши програми, не само международни, но като се вземе предвид и вмъкне всяка от нашите международни програми, нашите правила, нашите идеали и нашите ценности, нашата международна организация, ще бъдат направени континентални програми, национални, щатски, регионални, провинциални, областни и местни. Тези политически програми винаги ще бъдат предлагани, обсъждани и гласувани от тези, които живеят на определена територия и винаги само с местна автономия.

Въпрос 4. Четох някои статии, в които определяте вашите политически представители, марионетки, в ръцете на кукловодите, които са вашите проверени регистрирани потребители, не мислите ли, че намалявате и обезсмисляте работата на политиците ? Не рискувате ли да имате малко кандидати?

Отговор 4. Примерът с куклата и кукловода дава много добра представа за разликите между старата политика, в която политическите партии и техните политически представители са кукловодите, които решават, без да се консултират, с кого тяхната власт на представителство и бедните марионетки, които са избирателите, които трябва да изпълняват всяка заповед, зачитайки техните правила, закони, решени и написани, без изобщо да питат хората за мнение. DirectDemocracyS разменя ролите, за първи път в света, прилагайки на практика, вътрешно, автентична демокрация и пълна свобода. Нещото, което ни прави брилянтни, е точно това, ние въздаваме справедливост и поправяме неправдите, претърпени от населението на целия свят, откъдето всяка форма на власт, и на предложение, или на дискусия, да се даде на политически партии, и техните политически представители. Дълги години, след изборите, избирателите не могат да направят нищо по въпроса и безпомощно наблюдават решенията, които често се вземат само за частни интереси, на малцина, а не за доброто на цялото население. Политическите представители, като същевременно спазват всички наши правила и нашия метод, разполагат с цялото време и начини да правят политика, с предложения, дискусии и решения, които да споделят със своите избиратели, които ще имат, както е правилно, че е в демокрацията, последната и последна дума. Затова всеки, който обича истинската демокрация, ще се присъедини към нас и ще имаме много кандидати, за които ще бъде чест и гордост да представляват своите избиратели в институциите, като винаги искат обвързващо мнение, преди да вземат каквото и да е решение.

Въпрос 5. Бих искал да разгледам с вас един философски, икономически въпрос на международно ниво. Чие богатство е земята? Видове собственост и икономически модел на DirectDemocracyS. как отговаряш

Отговор 5. За да ви отговорим, ще ни трябват много статии, но можем да опитаме да опростим заедно. Богатството на земята принадлежи на цялото население на нашата планета, което след като е осигурило на всеки жител на земята приличен стандарт на живот (което обясняваме в много от нашите статии), разделя огромната останала част на части , в пропорция, на меритокрацията, честността, изобретателността, интелигентността и уменията на всеки жител, създавайки за всички еднакви възможности и едни и същи възможности за получаване на богатство, власт и слава. Богатството на всяка географска област трябва да принадлежи на хората, които живеят в определена област, от най-малката до най-голямата, и трябва да бъде експлоатирано, създавайки ползи, преди всичко за местното население. За да разберете как се постига това, е необходимо внимателно да прочетете нашата информация за нашите икономически програми. Що се отнася до видовете имоти, те обикновено са 3, публични, частни и смесени публично частни. Нашият икономически модел, който предвижда социална капиталистическа икономика или меритократичен социализъм. Харесва ни да се наричаме капиталисти с човешко лице или етатисти комунисти, меритократи. Частната собственост, капитализмът, създава конкуренция, прогрес, иновации, изследвания и растеж, ако не се превърне в див капитализъм и без ясни правила, спазвани от всички. Етатизмът и комунизмът като цяло дават на политическите партии или партийни членове властта да поставят хора, често некомпетентни (за да не загубят придобитата си власт), корумпирани, крадци, да управляват важни икономически ресурси, създавайки щети, както икономически и социални. Държавата трябва да се намесва в икономиката само в моменти на сериозни затруднения или в случаи на корупция, укриване на данъци или явна управленска неспособност и тези намеси трябва да бъдат ограничени във времето, но ефективни при прилагането на закона. Ние подкрепяме, в някои случаи, икономически и финансови активи от жизненоважно значение или стратегически, в партньорства с държавата и частни лица. И капитализмът, и етатизмът могат да доведат до олигархии, които позволяват на незаслужаващи хора да получат богатство, на което нямат право. Ние смятаме всички олигархии за врагове на морално здравото население на различните страни, защото придобиването на богатство, без да имаш право или без заслуги, не е етично правилно, а се нарича кражба. Основно нещо, на което се основава нашият икономически модел, е да поставим точните хора на правилното място. Само чрез поставяне на достойни хора във важни роли могат да се постигнат важни резултати.

Въпрос 6. Поздравления за всичките ви проекти, но страхът ми е, че няма да можете да ги приложите на практика поради нечестието, нуждата от власт и егоизма на много хора. Да не говорим за старата политика, финанси и икономика, следователно и сегашната система, които със сигурност се чувстват застрашени от вашите нововъведения. Прав съм?

Отговор 6. Благодаря ви за комплиментите и за вашите основателни притеснения. Човешкото същество винаги има малка доза порочност, егоизъм и всеки харесва властта, но за щастие само малък процент от хората имат много големи дози от тези негативни, ако не са добре адресирани, аспекти на психологията. Така че повечето хора са добри и ние правим всичко това за тях. Що се отнася до сегашната система (политическа, икономическа и финансова), с която не възнамеряваме да се борим, а да я оставим, която се саморазрушава, сама за кратко време, знаем много добре, че тя никога няма да посмее, като иска да се бори с "война" срещу нас, която щеше да бъде загубена от тях от самото начало. Взехме всички предпазни мерки, за да предотвратим, да се изправим и да премахнем всички видове заплахи за нашите потребители и нашите дейности. Що се отнася до лошите хора, регистрацията, създаването на личен профил, проверката на нашите потребители и първите дейности, със сигурност не основни и жизненоважни за нас, които хората са длъжни да извършват, за да докажат, че заслужаваме да можем да се присъедините към нас, заедно с нашите специални групи за сигурност, ни защитава от всеки опит за проникване от лоши хора. Освен това фактът, че всеки, който започне да извършва определени дейности тук, трябва първо да го направи безплатно и без много предимства, обезкуражава много неподходящи хора да се присъединят към нас. Докато политическите, икономически и финансови сили, които съставляват настоящата система, ще бъдат твърде заети да търсят решения за собствения си колапс. От нашите прогнози те ще се опитат да се променят, да приличат повече на нас, за да не се поддават. Вече виждаме, че особено в социалните мрежи започват да се създават подобни на нашия проекти от хора, които се надяват да могат да ни копират. Фактът, че работят в социалните мрежи, ще им попречи да бъдат свободни и независими. Веднага след като публикуват нещо, което не се приема от някого, те ще бъдат блокирани или анулирани и целият им труд ще бъде загубен, а проектът им няма бъдеще. Те вярват, че нашата работа е просто да публикуваме статии, информация и критики. Посетителите на нашия уебсайт виждат само върха на айсберга, малка, незначителна част от нашата огромна работа. Не всеки знае, че от 2008 г. ние не само пишем статии, ние правим това от 2021 г., но преди всичко се опитваме да намерим всички възможни проблеми, които могат да възникнат, в политически, икономически и финансови проекти, които сме замислили , толкова сложно. След като проблемите бъдат открити, ние намираме и всички решения, за да ги предотвратим и да ги преодолеем. В първите месеци бяхме няколко души и създадохме всичките си проекти, обединявайки всичките си идеи, а през следващите години намерихме начин всичко да работи перфектно. Завършвайки тази статия, ние също така разкриваме някои „тайни“, които не всеки знае, като нашата огромна инфраструктура и как избрахме в световен мащаб в първата фаза нашите първи приблизително 100 000 потребители. Така тези, които искат да ни копират, ако са минимално интелигентни, ще разберат, че нямат дори малък шанс да бъдат като нас. Когато казваме, че нашата сила, нашето богатство и нашата сигурност са всички наши официални членове, това е вярно, но не всеки знае, че в продължение на много години сме избирали най-добрите умове и най-големите специалисти. , във всички сектори на дейност и сме ги поставили в правилните роли, за да изразят своя потенциал. Много брилянтни умове, университетски преподаватели, учени, изследователи, велики новатори, политици, експерти по финанси, икономика, политика, журналисти, комуникационни и информационни експерти, но също така и някои специалисти с изключителни идеи и проекти. Някои членове на тези категории ще се почувстват обидени, защото все още не са се свързали с тях, но за нас не беше важно да сме номер едно или първите „в класацията“ на всяка категория, защото те често са подложени на текущи система и компрометирана морално, дори ако е много добра и много компетентна. Предпочитахме еднакво добри хора, често дори по-добри, които обаче поради нездравословната борба за власт, богатство и слава, която съществува във всеки бизнес, не се считаха за номер 1. И дори не първите 10 числа. Изборът, който направихме, ни накара да намерим прекрасни, интелигентни, компетентни и честни хора, но със „здраво и автентично“ желание да променят и подобряват света. Първите думи, с които се свързаха с тях, след снимка, която обяснява ситуацията, бяха: искате ли да промените и подобрите света? Следва кратко обяснение, с причините за нашия избор. Подборът все още продължава и ще продължи завинаги, защото всеки, който е включен в определена роля, трябва всеки ден да потвърждава, че заслужава своето място на „власт“, което в DirectDemocracyS и всички свързани проекти никога не е индивидуално, а колективно. Нашата структура е гигантска и толкова обединена и надеждна, че няма страх, че навлизането на някои саботьори или ненадеждни хора може да ни забави най-малко. Освен това, не само хората, но и нашата регулация за прилагане, на нашите общи правила, ни позволиха да имаме метод, който не само работи, но елиминира борбата за власт. Със собствеността на нашите официални членове всеки може да кандидатства, за всяка роля, следвайки нашите процедури, които се основават на меритокрация, честност, надеждност и колективен избор, никога не решава един човек, а група или повече. групи от хора . Нашият начин за свързване на потребители, който наричаме „свързани вериги“, изисква всеки човек да носи отговорност за своите избори и всеки човек също да носи отговорност за поведението и изборите на потребителите, свързани с него. Номинациите също се извършват колективно и всеки, който гласува за всяка номинация, също носи отговорност за всяка извършена дейност от този, който е назначен. Но е много дълго и сложно да обясняваме тук как работи всяка от нашите дейности. Чрез ясния избор първо да положим всички основи и едва след това да постигнем консенсуса, необходим за победа в политиката, ни направи практически съвършени и непогрешими. Оптимисти и самонадеяни ли сме? Разбира се, имаме всички основания. Но ние предпочитаме да се смятаме за реалисти. Нещата трябва да се променят и да се подобряват, защото населението го изисква. Мнозина ще ни питат за имената, на тези брилянтни умове, както ни питат за имената, на тези, които са замислили и осъществили всичко това. Но както често казваме, имената не се броят, а дейностите, които извършваме, и постигнатите резултати имат значение. За нас поверителността и възможността винаги да имаме напълно анонимни и непроследими потребители е от съществено значение за мирната и безопасна работа. Много от нашите потребители се присъединиха към нас, точно за тази защита на личните данни, гарантирана от всички нас, от специални групи за сигурност и от всички наши администратори и официални представители, което, ако за някои, ни прави сравнение със седем опасни, други, дава сигурността, че са защитени по най-добрия начин. Много хора, които са се присъединили към нас, ако други хора знаят, че са с нас, в някои екстремни случаи биха рискували безопасността си, и своите близки, и приятели. Други просто биха рискували да загубят работата си и да бъдат третирани зле. Поради закона за екстериториалността и нашите правила ние никога и по каквато и да е причина няма да дадем на никого данни за нашите дейности или за самоличността на нашите потребители. Очевидно, що се отнася до кандидатите на изборите, имената и квалификациите ще бъдат известни своевременно от тези, които ще трябва да гласуват. Така че, с тези и други предположения, ние не се страхуваме от поведението на лошите хора или от предизвикателствата на настоящата „система“, ние мислим да си вършим работата, да променяме и подобряваме света.

Най-накрая малко съобщения.

1. Доволни сме от вашите съобщения, вашите искания за обяснения, но ако в нашите публични зони вече сме обяснили или отговорили на вашите въпроси чрез това, което сме публикували, няма да получите никакъв отговор. Ние не го правим от злоба и разбираме факта, че по различни причини не е лесно да намерите отговорите на вашите въпроси в един малко хаотичен уебсайт, но не можем да губим ценно време, повтаряйки едни и същи отговори. Освен това, ние никога не пишем подробности, като име или страна на произход, на този, който се свързва с нас, с въпроси за изясняване, без разрешението и искането на лицето, което се свързва с нас.

2. Ако като последно изречение във формата за контакт напишете: можете да публикувате моето име или можете да публикувате моята страна на произход, което е ... и напишете името на вашата държава, когато ние публично отговаряме на вашите въпроси , ние ще напишем подробностите, разрешени от вас и оторизирани.

3. Моля, не се представяйте лично в нашите офиси, за да поискате активиране на вашия личен профил, след вашата регистрация, на нашия уебсайт за добре дошли. Само губите време и пари за преместване. Никой няма право да активира физически вашия профил, в нашите офиси, активирането се извършва онлайн, от нашите специални групи от оторизирани администратори, след проверка от нашите специални групи за сигурност и след някои формалности, които те ще ни позволят да предотвратим достъп до всеки, който е несъвместим с нашите правила.

4. Прочетете внимателно, дори няколко пъти, цялата ни информация, преди да се регистрирате и създадете личен профил, трябва да сте сигурни, че можете да спазвате нашите правила и че сте съвместими с нашите идеали и с нашите ценности.

5. Дори ако вашите съвети, вашите проекти и вашите идеи, ние сме доволни и сме сигурни, че те могат да бъдат, ако се считат за валидни, интегрирани в нашите проекти и в нашите дейности, моля, правете ги само от официални членове, на нашия официален уебсайт, само в областта на общността и само със съобщения в подходящи форми за контакт, с официални формуляри, налични в елемента от менюто, помощни програми, формуляри (видими за нашите официални членове) и само във вътрешни групи: съвети и предложения , и проекти.

6. DirectDemocracyS и всички наши свързани проекти, финансови, икономически, мултимедийни, информационни, спортни и други сектори на дейност, приема като официални членове, с регистрация, активиране и проверка, просто, бързо, сигурно, приоритетно, хора, които искат за получаване на важни роли и с възможността за изпълнение на взаимно изгодни задачи във всички наши проекти. Те трябва да са специалисти от всеки сектор и всякакъв вид дейност, университетски преподаватели, изследователи, иноватори, учени, признати в световен, континентален, национален и местен мащаб, хора, които са учили и работят, или са учили, или са работили, с отлични резултати, признати и оценени. В допълнение към включването, в групите от специалисти, те ще могат да представляват нас и всички наши потребители, нашата политическа организация и всички наши проекти в различните географски области като наши официални представители. Цялата информация, в елемента от главното меню, в контакти, изберете категория правила, изберете модула, който искам да се присъединя към вас, чрез формата за контакт, посочете вашите квалификации и вашите специализации.

Благодаря ти.

DirectDemocracyS, вашата иновативна политика, вашите иновативни проекти, наистина във всеки смисъл!

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hugmyndafræði okkar OI
நமது சித்தாந்தம் OI
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 31 May 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

An online meeting was held on Friday 26, Saturday 27 and Sunday 28 May 2023, at international, continental, and national...

Read More...

Technology is part of the evolution of the human being, and should be treated and managed by competent people. It should...

Read More...

DirectDemocracyS. Official Rules Group. Disciplinary regulation. Persona non grata. Based on our rules, any user who...

Read More...

Democracy means power to the people. A beautiful word, made up of important words. Power, to the people, has a clear mea...

Read More...

Since May 4, 2023, we have started the 10th phase, of registering new users. Some rules have changed, above all to make...

Read More...

In the life of every human being, there have always been 2 forces, a positive one, which we call good, and a negative on...

Read More...

DirectDemocracyS, Special Administration Group, External Communication Group, Social Network Representation Group and ot...

Read More...

DirectDemocracyS. Law Special Group. Regulation Group. Personal Profiles group. The personal profile, created throug...

Read More...
No More Articles

Login Form

Our mailing subscription form

Chat Module

Polling

Which feature of DirectDemocracyS do you prefer?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Blog - Categories Module

Specials Polls

Do you think it's right, keep out of all our activities, every religion?

All menu